.

Виж резултатите на анкетата: Вярвате ли в някаква световна конспирация?

Гласували
37. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Да.

27 72,97%
  • Нямам мнение по въпроса.

4 10,81%
  • Не.

6 16,22%
Отговор в тема
Страница 4 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 137
    JylAdIznAsilvaCh, не спори с този тип. Струва ми се, че е просто от типа смотаняци, които винаги са контра на чуждото мислене. Колкото и логично да изложиш мислите си, той ще те провокира да вадиш аргументи от всякъде само, за да се изхабиш докато той по начало е подготвен да ги отхвърли. Не защото мрази всякаква мисъл, която не би споделил, а защото си създава илюзията, че е изключителен когато поне може да докаже нещо. А лесно се доказват неща, които "официалното" винаги трябва да опровергае. Така чувства сигурност в мисленето си. Вероятно е записал психология защото не му достига такова мислене, което да не го кара да се чувства малоценен сред хората. Иска да им доказва, че начинът им на мислене е по-слаб от неговия. Винаги озлобен, използва думи като идиот защото го карат да се чувства още по-сигурен срещу своите опоненти след като вече е копирал от някъде нещо... И въобще просто защото излежда преебан човек, а специалността, която е записал му дава илюзията и самочувствието, че всяка чужда мисъл произхожда от грешки в характера, а така едва ли не ще може и в реалния живот да се бори срещу другите. Да им доказва, че е прав дори когато сам осъзнава, че открито прост на моменти.

Мега фен Аватара на gandalfepi4
    JylAdIznAsilvaCh, не спори с този тип. Струва ми се, че е просто от типа смотаняци, които винаги са контра на чуждото мислене.

мда. онзи гаден тип смотаняци които ти дават доказателства че говориш глупости нали? те са най-гадните.

Колкото и логично да изложиш мислите си, той ще те провокира да вадиш аргументи от всякъде само, за да се изхабиш докато той по начало е подготвен да ги отхвърли.

ми по принцип се приема че като направиш някакво становище (в твоя случай НАПЪЛНО лишено от каквато и да е логика) трябва да го потвърдиш с поне някакви аргументи. ДОСТА хора са променили света само с аргументи за своите теории и хипотези които са били в разрез с тези на социума - дарвин, аристотел, коперник - всичките са противоречали на светогледа на масите ама като са извадили аргументите и са изпозамлъкнали... или са тръгнали да ги горят с вилите защото не искат да приемат че грешат, малко като тебе.

Не защото мрази всякаква мисъл, която не би споделил, а защото си създава илюзията, че е изключителен когато поне може да докаже нещо. А лесно се доказват неща, които "официалното" винаги трябва да опровергае.

не, не е така. грешиш и за двете, сори

Така чувства сигурност в мисленето си. Вероятно е записал психология защото не му достига такова мислене, което да не го кара да се чувства малоценен сред хората.

записах психология И бизнес понеже е доста добра комбинация за креативен маркетинг което ме влече. пък и не знам от кога психолозите спряха да се броят за "хора". ти под човек какво разбираш - кварталния хамал ?

Иска да им доказва, че начинът им на мислене е по-слаб от неговия.

ми то и пони е интелектуален титан в сравнение с тебе и не мога да те използвам

Винаги озлобен, използва думи като идиот защото го карат да се чувства още по-сигурен срещу своите опоненти след като вече е копирал от някъде нещо...

ъ? искаш да те ударя през интернета ли? или да си изкарам някаква напълно необоснована редица мисли (като някой друг) ли?

И въобще просто защото излежда преебан човек, а специалността, която е записал му дава илюзията и самочувствието, че всяка чужда мисъл произхожда от грешки в характера, а така едва ли не ще може и в реалния живот да се бори срещу другите.

ъммм... ти да не и да имаш някакви проблеми бе пичага?от два поста ме "познаваш" пък толкова отрова избълва. това дори успя ли да го прочетеш преди да го постнеш или си попрекалил малко с биричката? ВИНАГИ съм отговарял човечно и изчерпателно, оосновавъл съм се и съм се съгласявал с чуждото мнение когао се е оказвало вярно спрямо моето, предния ми пост просто съдържаше обяснение и линкове към въпросната нформация която давах (защото не си измислям нали?) пък ти толкова чернилка да изплюеш... гледай само да не се прехапеш че ще ти се разяде езика.

ПП а когато обиждам давам причини за това и често се извинявам за несдържаността си. правя го и само в лицето на невиждана глупост

Да им доказва, че е прав дори когато сам осъзнава, че открито прост на моменти.

всъщност знаеш ли какво? прав си. напълно си прав. всяка дума е сто-процентова истина. а сега все пак дай ПОНЕ ЕДНО доказателство за теорията си.

можеш ли? не, не мошеж. зат'ва и я избълва тази помия. браво на тебе - използваш тактика на 5 годишни пишлемета. то и зип е някакъв педофил убиец, педераст с едипов комплеск щото ти иска доказателства за невероятното становище нали? сега отивам да плача в леглото си защото успя да ме разчетеш за 5 секунди интернет и да ми разбиеш цялата представа за света (и за марсианците)

Защо реши, че трябва да ми отговаряш? Факт е, че приемаш само каквото ти се иска за аргументи, а за останалото все ти е в акъла да кажеш на другите, че са идиоти защото не подбират инфо от уикипедия.
    Еми ето тогава http://video.google.com/videoplay?do...3991751648213# става въпрос за мащабен заговор, а не за извънземни. Ама изгледай пълните 18 минути, а не да ми кажеш "ааа аз такива работи съм гледал бол, идиоти, официалните източници казват, че това са терористи, вие ми извадете нещо по-официално..." Ами кажи ми тогава защо им е да разследват себе си?...
    Ето, отделихме вниманието си настрана от извънземни. Сега, ако искрено нямаш нищо против аргументите от клипа, спри да оборваш иначе ще съм прав за теб, че си тъп на тапет.
    пп. Нищо лично!

^ хе, хе. да, вярвах я и аз като видях цайтгайст за около месец-два.

номера е следния - тогава чисто и просто не е имало засилени мерки за сигурност по летищата, в пентагона нема противоракетни установки(да, колкото и да е невероятно нема разни лазери и плазмени уръдия по сградите, те са не са за столиците а за военни зони), за мястото ударено в пентагона не съм виждал някакви доказателства НО виждам излишна драматизация...

оф заеби. за едно нещо съм съгласен - по-вероятно е от предния въпрос но въпреки това е развенчано - започва да става мътно още от самото начало когато говорителя се чуди защо не са отстреляли самолетите при полижение че няма с какво.

доста хора, доста по-умни и на "ти" с матриала от мене са се занимавали с въпроса.

това което знам аз като факт е че "агенцията" създадена да се занимава с тази теория се управлява от теолози и философи по образование и че са приели да акредитират научен труд на човек който просто за шега е влязъл в сайт който на рандъм принцип генерира текст и са казали че според тях е много доба.

та просто виж и двете страни, аз по това специално наистина нямам много страст и наистина е някаква вероятност.

ей този канал има доста хубави неща с (кошмарът на необоснованите твърдения) верофицируема информация. ако се интересуваш дали ти е правдиво твърдението го поразгедай.

http://www.youtube.com/user/RKOwens4#p/u/9/T6fe9YlHQwA

ПП ей за този сайт става въпрос, предположих че ще е забавно за тебе и другите четящи. аз самият доста се позабавлявах с него

http://apps.pdos.lcs.mit.edu/scicach...+Ov+Gurel.html

та както и да е де. има си информация отностно твърденията но наистина не съм готов да водя някакъв диалог, ще трябва да проверявам толкова неща че по-добре ти и всеки заинтересуван по въпроса да си провери сам какво е "дебънкнато" и направено ли е то сносно

Мега фен Аватара на ZipFail
    Аз за световния тъговски център съм склонен да се съглася, че шанса да е било нагласено е голям, ама това по никъв начин не доказва наличието на световен заговор

Цитирай Първоначално написано от gandalfepi4
    ще трябва да проверявам толкова неща че по-добре ти и всеки заинтересуван по въпроса да си провери сам какво е "дебънкнато" и направено ли е то сносно
    Ами провери, постарах се да ти намеря клипче, което няма нищо общо с езотерика, теология и философия, а просто изложение на факти. Обектите на коментар в него не бяха свързани с извънземни, езотерика и философия - т.е. нищо общо с цайтгайст. Не съм тръгнал да ти обяснявам невъзможното или да боравя с хиляди цитати, за които даже няма достатъчно мухи, които да накацат по тях.

Цитирай Първоначално написано от ZipFail
    Аз за световния тъговски център съм склонен да се съглася, че шанса да е било нагласено е голям, ама това по никъв начин не доказва наличието на световен заговор
    Ти тъп ли си? Ако целият свят е излъган, следователно точно това е конспирация в световен мащаб!

Град
    Улицата
    Абе ZipFail винаги изказва неща за които не знае за какво става на въпрос.

Това, че Америка е инсценирала причината за войната срещу тероризма, не значи че има световен заговор. Значи че правителството на САЩ са копеленца и обслужва интересите на военната индустрия, което е логично, понеже американската икономика се крепи на военната индустрия. Няма ли войни - няма пари

Световен заговор значи, че от всички краища на света има замесени страни и че е навсякъде. А доколкото знам САЩ е само една от 200-те държави по света..

ZipFail, НАТО да ти говори нещо? Да не би САЩ сами да ходят на тези войни? То война да не се започва просто ей така, нали трябва да кооперират интересите си и с други защото все пак не са единствената черешка на тортата(планетата ни). Има държави, с които трябва да се съобразяват, има и милиарди, които трябва да бъдат убедени с лъжа, че войните са за борба с тероризма, а не произлизат от алчността на извратени чичковци, които притежават големите компании. (тези от класацията на Форбс за най-богатите са си направо бедняци сравнение с тях)... Както и да е, отговорих ти на въпроса, че са замесени много държави и всичко се планира внимателно в световен мащаб...

Цитирай Първоначално написано от SchoolSucks
    ще трябва да проверявам толкова неща че по-добре ти и всеки заинтересуван по въпроса да си провери сам какво е "дебънкнато" и направено ли е то сносно
    Ами провери, постарах се да ти намеря клипче, което няма нищо общо с езотерика, теология и философия, а просто изложение на факти.

ти си глупак. нищо друго. само и единствено глупак.

пич, клипчето започва с въпроси защо не са свалили самолетите от пентагона при положение че са имали толкова сили.

ТЕ НЯМАТ ТАКИВА!!!! ШИБАНИЯТ ТИ КЛИП ЗАПОЧВА С ДИРЕКТНА ЛЪЖА И Я ИЗПОЛЗВА ЗА ДА ПОДКРЕПИ НЕЩА КОИТО ПРЕДСТАВЯ ЗА ФАКТИ!

В ПЕНТАГОНА НЯМА ТАКОВА НЕЩО! ТЕ ЛЪЖАТ!!! И МОГА ДА ГО ДОКАЖА:

http://www.jod911.com/There_Are_No_M...e_Pentagon.pdf

http://www.911myths.com/html/pentago...batteries.html

http://911debunker.livejournal.com/3673.html

НЕ РАЗБИРАШ ЛИ ЧЕ БИВАШ НАГЛО И БЕЗСРАМНО ЛЪГАН ИДИОТ ТАКЪВ?! и ти като една овца тъпо и пламенно вярваш понеже ти харесва драматичния тон..

и мене ще лъжеш че не било свързано с цайтгайст въпреки че втората аст на филма започва с твоа.

а аз си хабя клавиатурата да ти давам някакви утвърдени доказателства докато ми се правиш на умен и с нагла усмивка показваш някакви нагли лъжци идиоти...

покажими и едно доказателство че имат ракетни установки в пентагона, аз търси х и не намерих тъй че не съм виновен.

То за ракетите ок, ама пък кво са правили през това време изтребителите, чиято работа е да пренасочват точно такива самолети, излезли извън маршрута ?

Такива неща се случват постоянно, а дори след първия самолет, изтребителите са си стояли на пистата и са гледали как втория се приближава

Град
    Улицата
    Ами провери, постарах се да ти намеря клипче, което няма нищо общо с езотерика, теология и философия, а просто изложение на факти.

пич, клипчето започва с въпроси защо не са свалили самолетите от пентагона при положение че са имали толкова сили.

ТЕ НЯМАТ ТАКИВА!!!! ШИБАНИЯТ ТИ КЛИП ЗАПОЧВА С ДИРЕКТНА ЛЪЖА И Я ИЗПОЛЗВА ЗА ДА ПОДКРЕПИ НЕЩА КОИТО ПРЕДСТАВЯ ЗА ФАКТИ!

НЕ РАЗБИРАШ ЛИ ЧЕ БИВАШ НАГЛО И БЕЗСРАМНО ЛЪГАН ИДИОТ ТАКЪВ?! и ти като една овца тъпо и пламенно вярваш понеже ти харесва драматичния тон..

и мене ще лъжеш че не било свързано с цайтгайст въпреки че втората аст на филма започва с твоа.

а аз си хабя клавиатурата да ти давам някакви утвърдени доказателства докато ми се правиш на умен и с нагла усмивка показваш някакви нагли лъжци идиоти...

покажими и едно доказателство че имат ракетни установки в пентагона, аз търси х и не намерих тъй че не съм виновен.
    Аз мога да кажа същото за теб.Че си безцеремонно лъган и да ти покажа някакФа информация и да ти кажа "Това е ИСТИНАТА".

@gandalfepi4, дребните душици като теб изпадат точно в такива изстъпления на ярост. Ръсиш гениално-остроумните си обиди и ми плесваш някакви бляскаво-неотразими произволни сайтове на американски патриоти... Какво да обяснявам на тъпо парче като теб, че цялото безкрайно газене на човечеството в лайната е замислено, режисирано и контролирано. Нямам намерения да споря защото няма да ме стопли дори и в края на краищата да стане възможно така, че даже да се извиниш, че грешиш.

Цитирай Първоначално написано от HRaBr0TyYKeBaPcHe

Аз мога да кажа същото за теб.Че си безцеремонно лъган и да ти покажа някакФа информация и да ти кажа "Това е ИСТИНАТА".
    хай-накрая. айде, давай

@gandalfepi4, дребните душици като теб изпадат точно в такива изстъпления на ярост. Ръсиш гениално-остроумните си обиди и ми плесваш някакви бляскаво-неотразими произволни сайтове на американски патриоти... Какво да обяснявам на тъпо парче като теб, че цялото безкрайно газене на човечеството в лайната е замислено, режисирано и контролирано. Нямам намерения да споря защото няма да ме стопли дори и в края на краищата да стане възможно така, че даже да се извиниш, че грешиш.
    няма да спориш щото няма какво да кажеш. ти ми даде материал който твърди нещо аз ти дадох материал който (за разлика от твоя) доста обосновано показваше защо това нещо не е истина.

и ти какво - пак тръгна на ад хок обиди. браво то и айнщаин като си е постулирал теориите и който му е опонирал веднага му е казвал че е дребнав, глупав, тъп и изобщо твърде тесногръд и жалък за да разбере висотите на неговият гений.

защо просто не се скриеш а? със зипа ит пет часа се оптиваме да измъкнем от тебе и компания две неща:

теория

доказателства

пък вие "миии логично е, миии грозни сте, миии кво ми искате аргументи са"

брао братче

Всичко може да се провери. Долу си има препратки към достатъчно източници
    към уикипедиа

Въпросът е ти в какво избираш да си вярваш и за мен е без значение какво си мислиш. САЩ си има най-развитите системи за защита.
    Конспирация, или не, факт е че от 2001 година насам американите пръснаха няколко трилиона напечатани долара за войната срещу тероризма, които всички ще ги плащаме, създадоха си свое ГЕСТАПО, и сега ни ходят по главите.

Ето ти едно интересно интервю, което се отнася за коректността на официалният доклад на комисията по разследване (отностно "фактите", на които се опират твърденията изложени в онези патриотични сайтове, към които ме препрати).

http://www.reopen911.info/video/inte...r-echouer.html

Вице-президентът Лий Хамилтън казва "Ние мислим, че тази комисия беше създадена, за да бъде провалена. Дадоха ни малко пари и малко време. Явно се страхуваха да не обесим някого!"

Толкова по въпроса за "debunked911"

Nobody is more hopelessly enslaved than those who falsely believe they are free.

Напечатани долари..ти сигурно и на Зайтгайст вярваш

Град
    Улицата
    Конспирация, или не, факт е че от 2001 година насам американите пръснаха няколко трилиона напечатани долара за войната срещу тероризма, които всички ще ги плащаме, създадоха си свое ГЕСТАПО, и сега ни ходят по главите.
    [/i]
    Под тероризъм какво точно имаш в предвид?Световен или този само на САЩ?

Всичко може да се провери. Долу си има препратки към достатъчно източници
    към уикипедиа

Въпросът е ти в какво избираш да си вярваш и за мен е без значение какво си мислиш. САЩ си има най-развитите системи за защита.

Ето ти едно интересно интервю, което се отнася за коректността на официалният доклад на комисията по разследване (отностно "фактите", на които се опират твърденията изложени в онези патриотични сайтове, към които ме препрати).

http://www.reopen911.info/video/inte...r-echouer.html

Вице-президентът Лий Хамилтън казва "Ние мислим, че тази комисия беше създадена, за да бъде провалена. Дадоха ни малко пари и малко време. Явно се страхуваха да не обесим някого!"

Толкова по въпроса за "debunked911"

Nobody is more hopelessly enslaved than those who falsely believe they are free.

ти дори не си прочел статията нали?

пич, в нея пише кое защо не е вярно (чети английската че е десет пъти по-пълна и дълга, бг уикипедия съкс)

Цитирай Първоначално написано от ZipFail
    Напечатани долари..ти сигурно и на Зайтгайст вярваш
    http://www.vbox7.com/play:7f201fb2

Под тероризъм какво точно имаш в предвид?Световен или този само на САЩ?
    В конкретния случай след "атентатите" започва масово използване на думите "тероризъм" и "терор" в медиите. У американците успява да се генерира необходимия страх, за да дадат подкрепата си за предстоящите войни на Америка, или просто за да не протестират.

А ти, gandalfepi4, не виждам смисъл от включването ти в темата след като не уважаваш нищо от това, което ти предоставям. Последно ти давам тази страница, ако проявиш уважение към нея и я прочетеш вместо веднага да почнеш да си на контра може и да научиш нещо...
    Първо на кратко за какво става въпрос

http://world.actualno.com/news_73019.html

, а после и това http://visibility911.com/media/ (първите три клипчета от страницата), за да не питаш какви и на кого са тези твърдения...

^ БУАХАХАХАХАХААААААААААААА ХАААА!!!

ТА ТО ЗАПОЧВА С ИЗРЕЧЕНИЕТО ЧЕ ТОЙ НЕ МОЖЕ ДА ДАДЕ КАКВИТО И ДА БИЛО АРГУМЕНТИ ЗА НЕВЕРОЯТНАТА СИ ТЕОРИЯ!

изписвал ли си името му в уикипедия поне? та то човека е някакъв идиот бе братче!

ох боже, толкова ме зарадва

както и да е де - второто ми харесва повече:

пича не е идиот или поне не мога да намеря нещо за него за да знм такъв ли е или не, но определено е подобрение.

после пък има някаква експертиза и това е готино.
    добре е и че се обосновава добре -дава си аргументи човека, това естрахоно и доста по-различно от всичко което си дава до сега.

все пак е дебънкнато де

http://www.debunking911.com/thermite.htm

http://www.debunking911.com/ironburns.htm

http://www.skepticforum.com/viewtopic.php?f=72&t=10830

и все пак признавам че звучи значително по-респктиращо от всичко до сега. аз лчно не мога да задълбавам в тази специално насока понеже нямам някаква практика или експертиза, пък и нема ясна информация в нета по точно този въпрос.

браво наистина - най-накрая прати нещо добро

Град
    Улицата
    Обаче това,че е инсцинирано с 2те кули е май най-правдоподоното.

Обаче това,че е инсцинирано с 2те кули е май най-правдоподоното.
    как по дяволите се инсценира срутване на две от наи-големите сгради в центъра на града с два гигантcки самолета

Град
    Улицата
    Ем точно това се очаква да кажеш.Ето че са постигнали целта си - главната + това че хората са залудени.Това е може би нищожна цена за това което са получили или са искали да получат.(разбира се това не е 100% ясно че е така, но е доста правдоподобно).

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си