.
Затворена тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 27

Тема: Проблем

Проблем

Здравейте,аз съм момче на 15 години и от доста време мастурбира.Скоро започнах да забелязвам , че тестисите и пинисът ми са намалили обема си.Отидох на доктор,той каза че няма нищо и започна да ми обеснява за пубертета.Последните дни ми се струва че оная ми работа започва да пада бързо,не прави пълна ерекция и т.н.Също ми се струва че не усещам много добре оная си работа,а вместо това чувствам задника си .не знам дали е внушение,но ми се срува че започвам да се превръщам в жена,поради липса на мъжки хормони,което е заради намаляването обема на тестисите или не напълната ерекция на оная ми работа.Струва ми се че не заглеждам много момичета,а обратното.Понякога пък си мисля за момичета.

Преди 2 дена имаше същата тема предполагам че пак си я пуснал ти,браво отишал си на лекар,щом ти е казал че си ок значи си ок.Ако питаш мен намали малко мастурабацията за 1 2 седмици неказвам да я спреш казвам да я намалиш примерно на 2 дена по една и виж как ще се почустваш и стига си се шашкал че си хомо или нещо от тоя род тва са си някви тинейджарски паранои

Мега фен Аватара на gandalfepi4
    темата звучи като супер яка ебавка но ако наистина питаш НЕ не е възможно да се превърнеш в жена, по НИКАКЪВ начин не може да стане така. мисля че си се психирал нещо, успокой се, няма проблеми
    “It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”

The Bird of Hermes

II. Права и задължения на потребителите
    6. Да не публикуват теми и постове съдържащи само и единствено емотиконка, +1, цитат на предишна публикация, отговори, които с нищо не помагат на автора на темата, или едносрични и безсмислени отговори. Не се допуска цитиране на пост с повече от три "вмъкнати цитата".
    kalpazanka
    .. You show me nothing but hate
    You ran me into the ground
    But what comes around goes around
    I don’t need you.. // Stefan Salvatore

Супер фен Аватара на BiGBaDWolF
    Град
    Зелен Свят!
    Превръщам се в жена вика

Небой се в нищо не се превръщаш .. Просто мутираш в Хомосексуалист..

Цитирай Първоначално написано от BiGBaDWolF

..Просто мутираш в Хомосексуалист..

Цитирай Първоначално написано от Sapunji

Стига с тия ебавки.Изкажете си мнението просто

И кажете моля възможно ли е да мутирам в Хомосексуалист,че вече наистина се притеснявам,и ако е така ще премине ли след пубертета

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Охх..Боже..Как въобще може да ти се "намали" онази работа..
    Вероятно си го въобразяваш..Нищо особено
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Цитирай Първоначално написано от SHking
    Цитирай Първоначално написано от Sapunji

Стига с тия ебавки.Изкажете си мнението просто

И кажете моля възможно ли е да мутирам в Хомосексуалист,че вече наистина се притеснявам,и ако е така ще премине ли след пубертета
    Успокой страстите малко бе човек!
    Внушаваш си разни неща и си мислиш,че е възможно да се превърнеш в какво ли не!
    щом лекаря не те е успокоил иди при психолог!
    Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!

Цитирай Първоначално написано от SmilezZz
    Снощи е снувъал че си го мери и излиза 20 а неска като си го мери го изкара 13 и нещо не върви

Цитирай Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
    Акъл и цикъл не дойдат ли на време - не ги и чакай. -.-

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от vaseto0o
    Цитирай Първоначално написано от SmilezZz
    Снощи е снувъал че си го мери и излиза 20 а неска като си го мери го изкара 13 и нещо не върви
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Мега фен Аватара на KumchoValcho
    Или темата е много сериозна ебавка
    Или просто си внушаваш адски глупости
    Или просто си супер зле

Залагам на третото -.-

Цитирай Първоначално написано от KumchoValcho
    Или темата е много сериозна ебавка
    Или просто си внушаваш адски глупости
    Или просто си супер зле

Залагам на третото -.-
    ++

тъп и яко необразован.. може би халюцинираш или просто от толкова ч***и ти се е смалил мозъка..

ВЪРНИ СЕ НА ЗЕМЯТА, ДРУЖЕ.. нищо ти няма..
    Бъди дявол, за да не те пратят ПО ДЯВОЛИТЕ..

Голям фен Аватара на dakata123
    Град
    моя сибствен град
    Може да не достигаш пълна ерекция, защото вече ти писва от мастурбирането и искаш секс. Пробвай да те възбуди момиче, не ти сам с ръка.

Мега фен Аватара на gandalfepi4
    споко, ако мутираше в хомосексуалист няма да имаш такива симптоми. ако се случваше това щеше да има един сигурен признак-като си биеш пишката щеше да си представяш как отбор загорели негри ти го набутват у гъзицата.
    “It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”

The Bird of Hermes

Цитирай Първоначално написано от gandalfepi4
    споко, ако мутираше в хомосексуалист няма да имаш такива симптоми. ако се случваше това щеше да има един сигурен признак-като си биеш пишката щеше да си представяш как отбор загорели негри ти го набутват у гъзицата.
    Точно затова се притеснявам понякога си представям такива неща
    И точно затова ви казвам че ми се струва че задника ми се развива а кура сякаш не ми става много добре не знам дали това не става от чикиите.ПОМОЩ

Повече от фен Аватара на Alex3nd
    Също ми се струва че не усещам много добре оная си работа,а вместо това чувствам задника си
    Знам за проблема ти не съм го изпитвал, но един познат беше така след време имаше гадже момче. След това знаеш, какво следва отзад ще те боли винаги, ще те спукват от бой хулиганите, родителите ти ще те изхвърлят и ще си направят нов син и ще се надяват да не стане и той така.
    Имам една дума за теб: ГРЕДА !

а може ли по някакъв начин да оправа проблема
    Може ли да се оправи по някакъв начин.И дали може да мине след пубертета

Няма начин да мине след пубертета,по-скоро ще стане по-осезаемо.Ще спреш изобщо да мислиш за жени и само момчета ще заглеждаш.Наистина Мутираш в Хомосексуалист.

Моля ви дайте ми някакъв съвет ,че не искам да стана хомо моля ви моля ви на колене ви моля

Е няма,пич.Тръгнал си вече и няма връщане.То педерастията е като ръжда-като тръгне веднъж няма спиране.Спокси,ще свикнеш.Ще те ебават през първите 5-10 години,но после ще си намериш компания.

Мега фен
    От сега почвай да си разтваряш задника с разни пръстени,гривни (по-масивнички),че да не те боли много първите пъти. Приятелски съвет просто.
    I'm just a man,not Superhuman
    I'm not Superhuman,someone save me from the hate

I've gotta fight today to live another day...
    Speaking my mind today my voice will be heard today.

Повече от фен Аватара на Bukmop
    Град
    Бургас

Re: Проблем

Цитирай Първоначално написано от SHking
    Здравейте,аз съм момче на 15 години и от доста време мастурбира.Скоро започнах да забелязвам , че тестисите и пинисът ми са намалили обема си.Отидох на доктор,той каза че няма нищо и започна да ми обеснява за пубертета.Последните дни ми се струва че оная ми работа започва да пада бързо,не прави пълна ерекция и т.н.Също ми се струва че не усещам много добре оная си работа,а вместо това чувствам задника си .не знам дали е внушение,но ми се срува че започвам да се превръщам в жена,поради липса на мъжки хормони,което е заради намаляването обема на тестисите или не напълната ерекция на оная ми работа.Струва ми се че не заглеждам много момичета,а обратното.Понякога пък си мисля за момичета.
    Постоянно си мислиш за "члена" си и само са филмираш а и на 15 години не ти тряаа ... освен да пикаш и да чикиджийстваш
    Трудните неща ги правя на момента ... за невъзможните ми трябва минутка

не мисля за члена си просто не искам да съм хомо.Моля ви помогнте бе хора дайте някакъв съвет .Има ли поне малък шанс да отмине след пубертета

Супер фен
    пубертетът яко те тресе...внушаваш си........

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си