.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 38 от общо 38
    Супер фен
    Приятелствата не могат да се планират просто ей така, разбираш ли? Особено такова дълбоко приятелстово каквото ти търсиш. Искам да кажа, че най-хубавите неща се случват от само себе си, с много плануване накрая нищо не става.

темата няма нищо общо с любов ..
    но ако търсиш приятел може да пишеш на лично
    никога не отказвам нови приятели

Голям фен

fb

Радвам се, че ме разбирате... Знам, че трябва да оставя нещата просто да се случат, но мисля, че ще ми е доста по-трудно. Затова искам да поопозная някой особено пък ако е от Бургас, защото все пак... и това е нещо. А вече доколко ще си паснем и ще се разбираме, зависи от много фактори.
    Н-А-М-А-Л-Е-Н-И-Е: ЧАНТИЧКИ, ДЖУНДЖУРИЙКИ, ОБУВКИ, РОКЛИ и други. Приятно разглеждане: http://avalanche666.snimka.bg/gradua...94205.23552145

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Бургас е много готин град
    Не може да сложите всички хора под общ знаменател и да ги определите като "адидас батки" или " натокани мацки". Във всеки град има такива
    Аз много си харесвам града и смятам ,че ще ти е приятно тук

П.П. Колкото до търсенето на приятели по интернет - аз също не мисля ,че това е най-подходящото място Повечето хора на живо не са това ,което си мислиш ,че са докато си чатиш с тях в нета

--------------------------------------------------------

Супер фен Аватара на TheBobqk
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от Nithael
    Цитирай Първоначално написано от bobito_th
    . Ако си метъл отиваш в парти клуба и си изкарваш приятно с голяма доза бира, цигари и свещена музика.
    къде викаш е този клуб?
    На Богориди. ;д
    ^^^
    Бургас <3

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от TheBobqk
    Цитирай Първоначално написано от Nithael
    Цитирай Първоначално написано от bobito_th
    . Ако си метъл отиваш в парти клуба и си изкарваш приятно с голяма доза бира, цигари и свещена музика.
    къде викаш е този клуб?
    На Богориди. ;д
    Не се носи с добра слава този "парти" клуб Описвали са ми го като маза с размери 3 на 3

--------------------------------------------------------

Голям фен

fb

За това местенце ли ставало въпрос^^ Аз съм ходила, дам, мазенце, но е с много уютна обстановка. И само рок и метъл пускат, музика за душата... малко е задушно, заради промишленото количество изпушени цигари... но става^^
    Н-А-М-А-Л-Е-Н-И-Е: ЧАНТИЧКИ, ДЖУНДЖУРИЙКИ, ОБУВКИ, РОКЛИ и други. Приятно разглеждане: http://avalanche666.snimka.bg/gradua...94205.23552145

Не прочетох цялата тема, тук да не ти е сайт за запознанства
    Be yourself !

Прочетах дългичкото мнение на момичето от Бургас и всъщност съм много съгласна с нея.

Ето и още малко материал - http://vbox7.com/play:a5655ba5

Голям фен

двя

Именно за това клипче говорих...

Мега фен Аватара на teenems
    Това "кратко описание" за Бургас си е пълна пародия ,то си е ясно.
    Малко за хумор е създадено,но няма нищо вярно..има и някой вярни неща ,но са поукрасени.
    А това за Меден рудник ,няма нищо вярно ..
    личен опит ,живея в Бургас
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

Re: dcs

Задължително трябва да си купиш екип Адидас (по възможност черен класик)
    Сигурно искаш да учиш в БСУ.. Бургас ще ти хареса,като познавам Хасково.. Зимата тук е скука леко..Чалга се слуша навскякъде има само 1 място,което пускат само черно - Рокси,но там ходят 25-30г. чичаци :Р И клуб 54/Текила там също пускат леко Ретро/Черно/Чалга,но там са 40г+.
    Лятото е съвсем съвсем друга работа.. БГ Вегас(Сл.Бряг),Созопол,Несе ар..Яко е

Ако ти трябва нещо помощ,питай не се притеснявай

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си