Здравейте!
Никой не се сеща за мен, ама като казвам никой имам предвид НИКОЙ. Ако аз не ги потърся приятелите ми. Те ще забравят че съм жива. Ако умра, никой няма да се сети за мен. Ако имам Ч.Р.Д., ако не им кажа, никой няма да се сети. Имам 2 приятелки на кръст и даже не се сещат за мен. Понеделника започна панаира. Не съм ходила нито веднъж. Всички ходиха не дойдоха, да ми кажат "ей, ела с нас". А си говорихме по скайпа, някой звънна на вратата й. И тя ми вика "айде имам работа чао". След 2-3-4 часа, ми пише ходих на панаир. Двете са ходили и дума не са ми казали. Когато ги питам "може ли да дойда с вас" те ми викат "Ние мислихме да ...". Ама като им трябвам, за услуга или като им е скучно. Аз съм някоя. Само веднъж на 3-4 месеца съм някоя. Лятото добре че и подсещам че ми е обещала да ходим на басейн, иначе щеше да забрави. Като изляза на вън и отида при тях говорят си нещо и фют, изчезват на някъде и мен ме забравят. Пиша и по скайпа "хии" след ден два може и да ми пише, ама може.
Аз нямам приятели, имам само егоисти.
Е това е де, исках просто да си го излея, на някой след като, никой не се сеща за мен.