.
Отговор в тема
Страница 2 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 107
    Цитирай Първоначално написано от qg0dkata
    Аз познавам едно момиче (krokkrok)
    Знам я :P :P В един клас сме .. по-точно бяхме
    "A world without music is Like a world without oxygen"-Andre Tanneberger(ATB)

Голям фен Аватара на m0n4yyy
    Град
    .. сухо море .. :P
    Хаха .. сигурно ще е забавно ..
    Аз лично се притеснявам .. въпреки това с нетърпение чакам 15- ти септември. (не мислех, че толкова ще напирам да ходя на даскало след този ужасен 7- ми клас ) .. надявам се да завържа нови и по- качествени от в миналото ми даскало приятелства . :P

А бтв : НТБГ - Банково дело АЕ
    Ако има съученици нека пишат.

Senior Member Фен Аватара на estellle
    Град
    СоФиЯя .. !
    Съжалявам, че е извън темата..но ако знаете нещо повече за 97 СОУ в Люлин казвайте щото сериозно обмислям варианти да се местя там мерсиииии предварително.. ;p
    Колкото повече,толкова повече )

Цитирай Първоначално написано от m0n4yyy
    Хаха .. сигурно ще е забавно ..
    Аз лично се притеснявам .. въпреки това с нетърпение чакам 15- ти септември. (не мислех, че толкова ще напирам да ходя на даскало след този ужасен 7- ми клас ) .. надявам се да завържа нови и по- качествени от в миналото ми даскало приятелства . :P

А бтв : НТБГ - Банково дело АЕ
    Ако има съученици нека пишат.

Сички в Тбг са супер свестни .. бързо ще завържеш приятелство

Колкото до авторката.. не се притеснявай.. и аз миналата год имах някви притеснения... а се оказаха напразни.. класа ми е супер якия и много се разбираме

Фен Аватара на Witch94
    Град
    Плевен
    Познавам 5-6 човека, които ще бъдат в новия ми клас, запознах се с няколко по интернет и съм напълно спокойна. В другите паралелки на същото училище познавам супер много хора, така че съм си в свои води догодина.
    ...

От старото ми училище има само 1 момче,което ще учи в същата гимназия,в която и аз,но това не ми пречи.Целта ми беше да се махна от това даскало,в което бях,защото всичко в него ми беше омръзнало(включително и хората).
    Най-хубавите неща в живота ни се случват тогава,когато най-малко очакваме.

Настръхвам само, като чета заглавието на темата ..
    Ne poznawam chowek ,koito me obicha

Аз пък много обичам да попадам в нова обстановка, сред нови хора.. Освежаващо е, харесва ми.. Ако можех, пак щях да се преместя!!!!
    Не се притеснявайте, всичко ще е наред, зависи как се държите. гххехех :Р
    The sky's the limit ..

Голям фен Аватара на SummerDream
    Град
    Пловдив
    Стига бе, хора, кво се филмирате толкова ;д Рано или късно на човек му се налага да попадне в нова среда, с нови хора..И като всяко едно начало ще бъде трудно, но ще свикнете.Аз, доколкото си спомням, миналата година изобщо не се притеснявах по тоя въпрос, но и ми беше супер интересно с какви хора ще съм в един клас ;д На първия учебен ден запомних само 3-4 човека от класа..Първите дни всички си стояхме по чиновете, никой не казваше нищо, абе, общо взето голям фън . Но с времето се опознахме ии се оказа, че всички са супер готини и точни.Естествено, че ще има и някой, който да не ви харесва, но не може и без тва (:

Аз много се радвам, че с четири мой съученички сме приети в една и съща гимназия и най-малкото ще ходим заедно. А пък може и в един клас да ни слижат. Иначе и аз искам да почваме вече училище, защото нямам търпение да се запозная с хората, с които ще прекарам следващите 5 години от живота си.

Повече от фен Аватара на MissChocolate
    Град
    Варна
    Отивам в новото училище точно заради новите хора и атмосфера.
    Не познавам никого, но ще се оправя.
    Абсолютно нищо не може да разклати спокойствието ми.

Фен Аватара на Ssimonka
    Град
    Варна
    Малко съм притеснена но това е нормално...сега разбрах че нашата паралека ще почваме от 1-ви септември , защото сме френска паралелка...таман до 15-ти ще свикнем д/г.. аз си мисля че първите дни ще е много странно всички ще стоим и само ще се оглеждаме..и ще мълчим..

Цитирай Първоначално написано от brutaLxxbunny
    Обожаааавам новите запознанства.Никой не познавам от училището,в което може би ще бъда,но това не ми пречи.Аз бързо завързвам приятелства.Нямам търпение даже
    ++++++++++++++ Аз само познамавам 3-ма, които бяха в старото ми даскало, и един само по физиономия го знам, а ми се искаше да не познавам никой.. напрово нямам никакво притеснение от страна на запознаства и тва онава , даже нямам търпение..

Град
    София
    И аз ще съм в ново училище тази година.
    Нямам нито 1 познат от всичките осми класове, но познавам 2-3 от цялото училище.
    Не се притеснявам много - напротив - даже се раздвам, че ще попадна в нова среда и се надявам да се запозная с много нови хора
    "..My shadow's only one that walks beside me
    My shallow heart's the only thing that's beating
    Sometimes I wish some one out there will find me
    Til then I walk alone .. " ^^

Град
    ...
    Направо да се пукнеш от страх, а? К'во толко - ново училище, нови приятели, нови врагове, нова конкуренция, нови амбиции. Всичко е ново! По-суперско от това, здраве му кажи. Бъдете хора и ще ви се отвърне със същото.
    ПС: Не се притеснявам, даже мисля да се запозная с всички до края на първата седмица.
    ...

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от SummerDream
    Стига бе, хора, кво се филмирате толкова ;д Рано или късно на човек му се налага да попадне в нова среда, с нови хора..И като всяко едно начало ще бъде трудно, но ще свикнете.Аз, доколкото си спомням, миналата година изобщо не се притеснявах по тоя въпрос, но и ми беше супер интересно с какви хора ще съм в един клас ;д На първия учебен ден запомних само 3-4 човека от класа..Първите дни всички си стояхме по чиновете, никой не казваше нищо, абе, общо взето голям фън . Но с времето се опознахме ии се оказа, че всички са супер готини и точни.Естествено, че ще има и някой, който да не ви харесва, но не може и без тва (:
    +1
    Лично аз мин година не познавах никого от новия си клас(но познавах няколко човека от съседните класове) и даже се радвах, защото щях да съм сред напълно нови хора.Колкото до първия учебен ден по време на откриването просто си приказвах с хора от съседния клас, а когато влязохме в стаята седнах до едно момиче, запознахме се и така после с останалия клас... нищо страшно

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    Нямам търпееение
    Искам да се запозная с нови хора, да съм в нова обстановка и т.н.
    Ще е суууупер. Плюс това съм в даскалото, което искам

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Супер фен Аватара на mlakniwe
    Аз като бях 8 клас на 15 септември беше много гадно щото отидох до новото даскало и незнам кой е от моя клас кой ще ми е класен абсолютно нищо и се мотам назад напред и незнам какво да правя-добре че видях една госпожа и тя ми каза да се наредя там където са 8-мите класове и така първият месец е малко кофти докато свикнеш, но после вече всичко е наред-вече ще съм 11 клас и се разбирам с всички от класа-но първата седмица всички са непознати и мълчим всички мн кофти

Супер фен Аватара на danibebi
    Град
    България
    Олеле и аз съм в нов клас от септември И аз малко се плаша,при положение,че нямам и най-малка представа кой ще ми е в класа и аз познавам хора от тази гимназия,но от други класове..пък и на първия учебен ден..абе това си е тръпка..ии се надявам всичко да мине като по-вода,да срещна нови приятели,гадже ии т.н. да се променя към по-добро хайде успех на всички зайци в новите училища..

Цитирай Първоначално написано от danibebi
    Олеле и аз съм в нов клас от септември И аз малко се плаша,при положение,че нямам и най-малка представа кой ще ми е в класа и аз познавам хора от тази гимназия,но от други класове..пък и на първия учебен ден..абе това си е тръпка..ии се надявам всичко да мине като по-вода,да срещна нови приятели,гадже ии т.н. да се променя към по-добро хайде успех на всички зайци в новите училища..
    Ако това на аватара ти си ти, то бързо ще си намериш, спокойно

-- Немам търпение хора, прес целия си съзнателен живот, не съм си представял, че ще искам да идва у-щето

Мен пък ми е много странно как ще се впиша в новия ми клас и т.н...е то вярно, че всички ще са нови, ама все пак е гадно ..

Някой знае ли кой от форума е в НТГ Пловдив оперативно сченоводство . Искам да се запозная с някой от класа . Не обичам за попадам в непознати среди .

Супер много се вълнувам! Нови хора, нов клас, ново даскало! Нямам търпение!

Фен Аватара на Yobs1912
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от renka96
    Някой знае ли кой от форума е в НТГ Пловдив оперативно сченоводство . Искам да се запозная с някой от класа . Не обичам за попадам в непознати среди .
    Я,наш заек Абе в Иконома си е яко,стига да попаднеш на добър клас и учители.След първите две седмици няма да имаш нищо непознато

Повече от фен Аватара на bloodyred
    Аз пък не се притеснявам. Познавам само един човек от бъдещият си клас, така де, вече настоящ .. най-добрата ми приятелка, също е в моя клас, много се радвам за което, разбира се .. Радвам се, че ще си сменя средата на общуване, най-сетне, ще се запозная с нови хора, надявам се положително настроени и печени хах В началото ще е леко кофти, естествено, защото все пак напълно непознати хора, но с времето ще се опознаем и ще свикнем, почти всеки е минал по тоя път все пак .. пък и това е някак си изпитание за напред в живота, в смисъл, че в бъдеще ще ти предстои да се запознаваш с още и още нови хора и прочиее.. И чакам да дойде 15ти с нетърпение .. !
    Да съм казала, че отказвам се?!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си