- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Новото училище..новите хора.. новият живот
Знам я :P :P В един клас сме .. по-точно бяхмеПървоначално написано от qg0dkata
![]()
"A world without music is Like a world without oxygen"-Andre Tanneberger(ATB)
Хаха .. сигурно ще е забавно ..
Аз лично се притеснявам .. въпреки това с нетърпение чакам 15- ти септември.![]()
(не мислех, че толкова ще напирам да ходя на даскало след този ужасен 7- ми клас
) .. надявам се да завържа нови и по- качествени от в миналото ми даскало приятелства . :P
![]()
![]()
А бтв : НТБГ - Банково дело АЕ
Ако има съученици нека пишат.![]()
Съжалявам, че е извън темата..но ако знаете нещо повече за 97 СОУ в Люлин казвайте щото сериозно обмислям варианти да се местя таммерсиииии предварително.. ;p
Колкото повече,толкова повече)
Първоначално написано от m0n4yyy
Сички в Тбг са супер свестни ..бързо ще завържеш приятелство
![]()
Колкото до авторката.. не се притеснявай.. и аз миналата год имах някви притеснения... а се оказаха напразни.. класа ми е супер якия и много се разбираме![]()
![]()
Познавам 5-6 човека, които ще бъдат в новия ми клас, запознах се с няколко по интернет и съм напълно спокойна.В другите паралелки на същото училище познавам супер много хора, така че съм си в свои води догодина.
![]()
...
От старото ми училище има само 1 момче,което ще учи в същата гимназия,в която и аз,но това не ми пречи.Целта ми беше да се махна от това даскало,в което бях,защото всичко в него ми беше омръзнало(включително и хората).![]()
Най-хубавите неща в живота ни се случват тогава,когато най-малко очакваме.
Настръхвам само, като чета заглавието на темата ..
Ne poznawam chowek ,koito me obicha
Аз пък много обичам да попадам в нова обстановка, сред нови хора.. Освежаващо е, харесва ми..Ако можех, пак щях да се преместя!!!!
Не се притеснявайте, всичко ще е наред, зависи как се държите. гххехех :Р
The sky's the limit ..
Стига бе, хора, кво се филмирате толкова ;д Рано или късно на човек му се налага да попадне в нова среда, с нови хора..И като всяко едно начало ще бъде трудно, но ще свикнете.Аз, доколкото си спомням, миналата година изобщо не се притеснявах по тоя въпрос, но и ми беше супер интересно с какви хора ще съм в един клас ;д На първия учебен ден запомних само 3-4 човека от класа..Първите дни всички си стояхме по чиновете, никой не казваше нищо, абе, общо взето голям фън. Но с времето се опознахме ии се оказа, че всички са супер готини и точни.Естествено, че ще има и някой, който да не ви харесва, но не може и без тва (:
Аз много се радвам, че с четири мой съученички сме приети в една и съща гимназия и най-малкото ще ходим заедно.А пък може и в един клас да ни слижат.
Иначе и аз искам да почваме вече училище, защото нямам търпение да се запозная с хората, с които ще прекарам следващите 5 години от живота си.
![]()
Отивам в новото училище точно заради новите хора и атмосфера.
Не познавам никого, но ще се оправя.
Абсолютно нищо не може да разклати спокойствието ми.![]()
Малко съм притеснена но това е нормално...сега разбрах че нашата паралека ще почваме от 1-ви септември , защото сме френска паралелка...таман до 15-ти ще свикнем д/г..аз си мисля че първите дни ще е много странно всички ще стоим и само ще се оглеждаме..и ще мълчим..
![]()
++++++++++++++ Аз само познамавам 3-ма, които бяха в старото ми даскало, и един само по физиономия го знам, а ми се искаше да не познавам никой.. напрово нямам никакво притеснение от страна на запознаства и тва онаваПървоначално написано от brutaLxxbunny
, даже нямам търпение..
![]()
И аз ще съм в ново училище тази година.![]()
Нямам нито 1 познат от всичките осми класове, но познавам 2-3 от цялото училище.
Не се притеснявам много - напротив - даже се раздвам, че ще попадна в нова среда и се надявам да се запозная с много нови хора![]()
"..My shadow's only one that walks beside me
My shallow heart's the only thing that's beating
Sometimes I wish some one out there will find me
Til then I walk alone .. "^^
Направо да се пукнеш от страх, а? К'во толко - ново училище, нови приятели, нови врагове, нова конкуренция, нови амбиции. Всичко е ново! По-суперско от това, здраве му кажи. Бъдете хора и ще ви се отвърне със същото.
ПС: Не се притеснявам, даже мисля да се запозная с всички до края на първата седмица.
...
+1Първоначално написано от SummerDream
Лично аз мин година не познавах никого от новия си клас(но познавах няколко човека от съседните класове) и даже се радвах, защото щях да съм сред напълно нови хора.Колкото до първия учебен ден по време на откриването просто си приказвах с хора от съседния клас, а когато влязохме в стаята седнах до едно момиче, запознахме се и така после с останалия клас... нищо страшно
Аз като бях 8 клас на 15 септември беше много гадно щото отидох до новото даскало и незнам кой е от моя клас кой ще ми е класен абсолютно нищо и се мотам назад напред и незнам какво да правя-добре че видях една госпожа и тя ми каза да се наредя там където са 8-мите класове и така първият месец е малко кофти докато свикнеш, но после вече всичко е наред-вече ще съм 11 клас и се разбирам с всички от класа-но първата седмица всички са непознати и мълчим всички мн кофти
Олеле и аз съм в нов клас от септемвриИ аз малко се плаша,при положение,че нямам и най-малка представа кой ще ми е в класа
и аз познавам хора от тази гимназия,но от други класове..пък и на първия учебен ден..абе това си е тръпка..ии се надявам всичко да мине като по-вода,да срещна нови приятели,гадже ии т.н. да се променя към по-добро
хайде успех на всички зайци в новите училища..
![]()
![]()
![]()
![]()
Ако това на аватара ти си ти, то бързо ще си намериш, спокойноПървоначално написано от danibebi
![]()
![]()
-- Немам търпение хора, прес целия си съзнателен живот, не съм си представял, че ще искам да идва у-щето![]()
Мен пък ми е много странно как ще се впиша в новия ми клас и т.н...е то вярно, че всички ще са нови, ама все пак е гадно ..
Някой знае ли кой от форума е в НТГ Пловдив оперативно сченоводство . Искам да се запозная с някой от класа . Не обичам за попадам в непознати среди .
Супер много се вълнувам!![]()
![]()
Нови хора, нов клас, ново даскало!
Нямам търпение!
![]()
Я,наш заекПървоначално написано от renka96
Абе в Иконома си е яко,стига да попаднеш на добър клас и учители.След първите две седмици няма да имаш нищо непознато
![]()
Аз пък не се притеснявам. Познавам само един човек от бъдещият си клас, така де, вече настоящ ..най-добрата ми приятелка, също е в моя клас, много се радвам за което, разбира се .. Радвам се, че ще си сменя средата на общуване, най-сетне, ще се запозная с нови хора, надявам се положително настроени и печени хах
В началото ще е леко кофти, естествено, защото все пак напълно непознати хора, но с времето ще се опознаем и ще свикнем, почти всеки е минал по тоя път все пак .. пък и това е някак си изпитание за напред в живота, в смисъл, че в бъдеще ще ти предстои да се запознаваш с още и още нови хора и прочиее..
И чакам да дойде 15ти с нетърпение .. !
![]()
Да съм казала, че отказвам се?!