.
Отговор в тема
Страница 4 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 107
    Мега фен Аватара на Claymore
    Град
    София
    При мен всички ще са нова за това поне от сега знам, че вече няма заформени "представители" на класа.
    НТБГ
    I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
    -M.B.

Супер фен Аватара на AnIcHkAtA
    Град
    София
    Хех, много ми е смешно така като почнете да се филмирате .Не че не съм била като вас, ама е безсмислено.Вярно е, че е забавно, ама чак пък нов живот ехее...
    А тези които си мислят, че са много контактни, знайте, че не сте чак толкова и ще се спечете заради обстановката.
    Спирам да пиша, че съвсем ще си убия ентусиазма
    Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
    И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...

малко нови запознанства и друга обстановка нямаа да навредят иначе и на мен ще ми липсват старите съученици но пък с когото искам пак ще си поддържам връзка[/quote]
    tell me what i wanna hear . .

Голям фен Аватара на king95
    Цитирай Първоначално написано от xWandereRx
    не е толкова страшно колкото си мислите
    +1 Първият учебен ден всички ще седите като мишки. Първата седмица ще се опознаете. И аз никого не познавах, когато отидох в ново даскало, ама още на втория ден си намерих яка компания.
    It matters not how many times you fall down.
    What matters most how many times you rise.
    Mistakes build the character and character takes you places that money can't.

О,дааа определено ми е притеснено,същевременно съм развълнувана,щастлива и уплашена аз познавам към 8човека от настоящите 8ми класове от тях 5които са в същата паралелка,но немога да предположа дали ще сме в един клас,защото в паралелката която желаех има 2класа и незнам как ще се разпределят..нямам търпение за 15 септември

Радвам се , че се махнах от предишния ми клас , но честно ми е притеснено просто защото съм срамежлива нищо,че ще бъда 8ми клас Най-притеснено ми е , защото първоначално не знаеш кой какъв е всъщност и това може да ти изиграе лоша шега

И аз ще съм в ново училище, но се притеснявам само малко , защото е много хубаво да смениш обстановката, да се сдобиеш с нови приятели...

Цитирай Първоначално написано от viqnkababyy
    Настръхвам само, като чета заглавието на темата ..
    Аз също !

Град
    София
    хич не ми пука

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба
    новото училище - различно място с различни преподаватели, които ти преподават по една идея по-сложни предмети.. нищо коооой-знае колко фрапантно...

новите хора - хора като хора - стари хора в училище няма да видиш, освен ако не са пред пенсия.. или лелките, дето чистят, те понякога са по-старички.. новите хора, тъкмо разопаковани, всеки мислещ как ще се впише в класа си.. и мислещ другите за много познати и възможни злобни хора, които да те правят за смях пред другите.. ами не, не си ти човека в средата, не се върти около тебе земята

новият живот - не се и променя кой-знае как живота.. освен ако не искаш де... и аз 7ми клас бях задръстеняк, ама се издигнах в новия клас.. проспериращ олигофрен, на вашите услуги.. живота си го правиш ти, нито някой ти го спуска от горе, нито може някой друг да го промени (освен ако ти самия/самата не позволиш)... и колко да се промени живота - отиваш на даскало с 25 други дишащи, живи същества, предполага се за да учиш, но.. вече зависи...

какво преувеличавате, не мога да разбера.. "ауу 15 иде, нямам търпение", "настръхвам като чуя 15ти", "нямам търпение да се запозная с всички"... още малко "аз ще бъда с чудна рокля, ших си я сама.." И да искате, и да не искате, вие ще сте център на вниманието, но като една група - клас, паралелка, "зайци" като цяло.. поединично няма да съдят от 15ти Все пак 12 клас не си избират кого да целят с морковите... изобщо не подбират кой изглежда хубаво, кой не..

Отивате и се запознавате. К'во толкова? Плюс това, вие сте в един клас. На третия месец вече, искате или не, ще сте се опознали малко или много, няма как.

Само дето не ви очаква "нов живот", нито хората са толкова различни.
    Просто никой не знае за изцепките ви в старото училище. Това е разликата. И в новото училище с новия клас ще имате супер много конфузни моменти, и хората далеч няма да са толкова перфектни, колкото си представяте, но в крайна сметка сте клас и ще трябва да се търпите в продължение на 4-5 години.

Супер фен Аватара на fenasf
    За да не се притеснявате, помислете за мен - (най-вероятно) отивам в клас, който е заедно от 3 години
    I roll big like a superstar
    I smoke big like a superstar
    Bitch I'm a superstar

Senior Member Фен Аватара на estellle
    Град
    СоФиЯя .. !
    Ами айде да идва по - бързо 15ти
    П.С - Ако има някой от Тоха,Банкя - да пише на ЛС
    Колкото повече,толкова повече )

Град
    BurgasS
    Аз от както се преместих в ново училище животът ми стана ад..
    Класа ми е ужасен и училището също.И за съжаление ще трябва да прекарам още 2 години там

O,изобщо не ми е притеснено нямам търпение да почваме вече.Само дай боже да имам як клас.
    Най-хубавите неща в живота ни се случват тогава,когато най-малко очакваме.

Цитирай Първоначално написано от xdennyx
    O,изобщо не ми е притеснено нямам търпение да почваме вече.Само дай боже да имам як клас.

Аз също тази година съм 8 клас.Както повечето и аз се притеснявам.Не познавам никой от класа.Попринцип не ме бива в запознанствата,така че сигурно след 15ти ще се запозная с повечето.

Голям фен Аватара на kokosety
    Град
    София
    Абе надявам се на готини хора иначе познавам едно момче то ми беше от старото даскало дано мине добре

Град
    Варна
    Какво ще правите на 15ти като влизате в класната стая ? Смисъл .. къде ще седнете .. по- отпред или в средата ?! .. Ако някой ви е заел избрания чин просто ще си седнете ли .. или какво ?
    Това, което не те убива, те прави по- силен .

Ама вие вече сте решили и къде ще сядате ли?

Град
    Пловдuв
    Не искам да идва 15-ти ..

Леко съм притеснена,но не съм изпаднала в паника.Може би защото от миналият ми клас има момчета с които винаги съм се разбирала Имам и някои познати в новият клас,но не са много...Аз се оставям на течението и се държа нормално,не играя някаква роля...просто АЗ.И мисля че това е правилният подход защото колкото и да си добър артист все някой ще разбере че това не си ти трябва и да бъдем малко по общителни...предполагам че първите няколко дни ще сме по свити,но сед това съм сигурна че ще се отпуснем,аз лично много бързо го правя : )) Вярно е че ще има някои по нахакани (тъй да се каже ) но тях ги е имало,има ги и ще продължава да ги има...просто не им обръщам внимание
    Don't let your fears stray the goal. : ))

Някой от СМГ? Anybody?
    Getting ready to rock
    Getting ready to roll
    I'm gonna turn up the heat
    I'm gonna fire up the coal
    I gotta keep that motor turning
    I gotta keep that engine clean
    I gotta keep those tires burning
    I've got the best you've ever seen

Цитирай Първоначално написано от mixaela96
    Какво ще правите на 15ти като влизате в класната стая ? Смисъл .. къде ще седнете .. по- отпред или в средата ?! .. Ако някой ви е заел избрания чин просто ще си седнете ли .. или какво ?
    избрала си си чин ли вече ;ддд сядъш къдто е свободно или до някой хубаво момче,бе михи

лол нов живот лол
    Way, way down inside, I'm gonna give you my love, I'm gonna give you every inch of my love,
    Gonna give you my love.

http://www.last.fm/user/iommi55

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си