- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Новото училище..новите хора.. новият живот
То би трябвало да е "нов начин на живот"..Първоначално написано от ElectricFuneral
![]()
По темата:
- Аз май вече не искам да идва 15
септември..Не знам защо,но и няма значение..
Тъй като каквото и да искам,каквото и да правя
- след 3 дена сме на даскалоПфф..
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
HOLY CRAP!Първоначално написано от mixaela96
Оле хора, колко вдишвания ше напрайте в стаята? С кой крак мислите да прекрачите прага на класната стая? Колко пъти ще мигнете докато се запознавате с класа си? Какъв ще ви е пулса на 15ти? А кръвното налягане? Каква температура ще имате?![]()
Първоначално написано от Tempest
![]()
![]()
![]()
Green DayBaffaLsc
TFK
![]()
NarutoDarker Than Black
Fullmetal Alchemist
D Gray Man
Избухлива съм, лесно раздразнителна, имам голямо его.. кво да се прави.
От моя клас познавам един човек и този човек ми съученик и приятел от старото уще. Иначе познавами от другите класове.
на 1 чин съм с фр от село смисъл от лятото но ще й предложа още още на 16 да не сме като залепени с поксипол а да се опитаме да завържем нови запознанства ще си набележа някое симпатично момиче ще изкоча пред нея и ще й кажа здрасти аз съм сабрина
може малко да я стресна ама така става по ефектно
hi all
Аз съм почти така само дето мисля, че ще се впиша в някоя компанийка бързичко щот като съм сам и не ми е хубавоПървоначално написано от sunisup
![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Бяха ми казали на мен, че чиновете ще са точно и всеки ще си има място до някой иначе, ако има няколко свободни ще седна до по симпатичен човекПървоначално написано от mimssss
![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek