.
Отговор в тема
Страница 5 от 5 ПървиПърви 12345
Резултати от 101 до 107 от общо 107
    Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от ElectricFuneral
    лол нов живот лол
    То би трябвало да е "нов начин на живот"..

По темата:
    - Аз май вече не искам да идва 15
    септември..Не знам защо,но и няма значение..
    Тъй като каквото и да искам,каквото и да правя
    - след 3 дена сме на даскало Пфф..
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба
    Цитирай Първоначално написано от mixaela96
    Какво ще правите на 15ти като влизате в класната стая ? Смисъл .. къде ще седнете .. по- отпред или в средата ?! .. Ако някой ви е заел избрания чин просто ще си седнете ли .. или какво ?
    HOLY CRAP!

Оле хора, колко вдишвания ше напрайте в стаята? С кой крак мислите да прекрачите прага на класната стая? Колко пъти ще мигнете докато се запознавате с класа си? Какъв ще ви е пулса на 15ти? А кръвното налягане? Каква температура ще имате?

Град
    Ивагакуре
    Цитирай Първоначално написано от Tempest
    Какво ще правите на 15ти като влизате в класната стая ? Смисъл .. къде ще седнете .. по- отпред или в средата ?! .. Ако някой ви е заел избрания чин просто ще си седнете ли .. или какво ?
    HOLY CRAP!

Оле хора, колко вдишвания ше напрайте в стаята? С кой крак мислите да прекрачите прага на класната стая? Колко пъти ще мигнете докато се запознавате с класа си? Какъв ще ви е пулса на 15ти? А кръвното налягане? Каква температура ще имате?

Green Day BaffaLsc
    TFK
    Naruto Darker Than Black Fullmetal Alchemist D Gray Man
    Избухлива съм, лесно раздразнителна, имам голямо его.. кво да се прави.

От моя клас познавам един човек и този човек ми съученик и приятел от старото уще. Иначе познавами от другите класове.

на 1 чин съм с фр от село смисъл от лятото но ще й предложа още още на 16 да не сме като залепени с поксипол а да се опитаме да завържем нови запознанства ще си набележа някое симпатично момиче ще изкоча пред нея и ще й кажа здрасти аз съм сабрина
    може малко да я стресна ама така става по ефектно
    hi all

Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    Цитирай Първоначално написано от sunisup
    Аз също тази година съм 8 клас.Честно казано се притеснявам.Попрницип изобщо не съм общителна,а доста срамежлива.А сега в новото даскало никой не познавам,а и съм от друг град-тоест ще трябва да пътувам.Просто трудно се вписвам във някоя компания.От миналия ми клас последната година почти не общувах с никой,за да бъда една от тях трябваше да пуша,да се обличам като....нз.много ми е притеснено,изобщо не искам да идва 15ти.
    Аз съм почти така само дето мисля, че ще се впиша в някоя компанийка бързичко щот като съм сам и не ми е хубаво
    sapphire5

lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?
    miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    Цитирай Първоначално написано от mimssss
    избрала си си чин ли вече ;ддд сядъш къдто е свободно или до някой хубаво момче,бе михи
    Бяха ми казали на мен, че чиновете ще са точно и всеки ще си има място до някой иначе, ако има няколко свободни ще седна до по симпатичен човек
    sapphire5

lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?
    miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си