.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 33

колко пъти

Онзи ден за 3 път излезе на яве,че съм хлътнала,по човек,който не ме харесва (освен само за приятелка).Та колко пъти ви се е случвало да си харесате някого,а той/тя вас не?

П.п-не правя темата от комплекс (живея на принципа,че след автобус и момче не се бяга-нали са на 5 мин),а от любопитство,защото с едни приятелки обсъждахме.
    тази,която никога не се отказва да постигне целите си дори с цената на щастието

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Два пъти и то преди години ... Но в последствие се оказа,че и двете момчета са ме харесвали по същото време,но са се притеснявали да ми споделят За сметка на това пък,по същото онова време си имахме разни заигравки (целувки,прегръдки,но не и нещо сериозно)
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Аз пък седях на една спирка час и половина и накрая се оказа, че улицата е в ремонт и затова няма рейс. Така и не пътувах на рейс.

Имало едно време майка ми бе кондуктор. Висяла съм цифра време по спирките, докато мине ТОЧНО НЕЙНИЯ РЕЙС.

Така че тоя малоумен лаф с рейс ме дразни изключително много. Някак си с него се опитвате да успокоите наивните си душички, че принца на бял кон е съвсем близо и е въпрос на време докато ви намери, макар да знаете, че това няма да се случи.

Въпросът ти сега какъв е, че не схванах?
    Дали ни се е случвало един и същ човек да го харесаме няколко пъти или дали ни се е случвало по едно и също време да харесваме няколко души?

Re: колко пъти

Цитирай Първоначално написано от UrbanLegend
    Онзи ден за 3 път излезе на яве,че съм хлътнала,по човек,който не ме харесва (освен само за приятелка).Та колко пъти ви се е случвало да си харесате някого,а той/тя вас не?

П.п-не правя темата от комплекс (живея на принципа,че след автобус и момче не се бяга-нали са на 5 мин),а от любопитство,защото с едни приятелки обсъждахме.
    Като не се бяга стой си сама и чакай ..

само 3 пъти
    F**K YOU! -__________----_____|]= ==
    ...../_==o;;;;;;;;_______.:/
    .....), ---.(_(__) /
    ....// (..) ),
    ...//___//
    ..//___//_________uu$$$$$$$ $$$$$$$$$$uu__ ________
    _________u$$$$$$$$$$$$$ $$$$$$$$u______

Мега фен Аватара на Paramour
    Град
    Варна ^.^
    1 път..
    МОМИЧЕ!
    So I try to hold onto a time when nothing mattered
    And I can't explain what happened
    And I can't erase the things that I've done
    No I can't

Супер фен Аватара на crazygirl13
    Град
    Враца
    Цитирай Първоначално написано от Paramour
    1 път..
    +1
    Влюбих се в един доста по-голям от мен, обаче той тогава не ме забеляза. Мина време около година и той ме потърси.

Цитирай Първоначално написано от Rebus

Като не се бяга стой си сама и чакай ..
    Да не бягам,защото смятам за смешно да вървя след нечий задник,при положение,че съм разбрала,че човека няма чувства.Да и при мен при първия след време той взе,че ме хареса,ама късно чадо,късно...просто смятам,че с 1 човек света не свършва.Тва е!Вторият пък преди да го разбера дали наистина не ме харесва или какво,той взе,че се премести в друг град.И пак не мога да кажа,че нямам късмет или нещо друго,просто така се случва
    тази,която никога не се отказва да постигне целите си дори с цената на щастието

Град
    В бурканче Nutella ;дд
    1 път..
    [size=2][b]I believe, I can fly .. PLATSCH! .. Schei

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Не съм имал случай,да се обясна на момиче и да каже"Имам те само за приятел" ,но за всяко нещо има 1-ви път

Град
    nQk1dE tAm.. :d
    1 път ми се е случвало..

Супер фен Аватара на BiGBaDWolF
    Град
    Зелен Свят!
    Николко ... Щом не ме харесва ква ми е файдата аз да я харесвам.. Дано не ми се и случва де ..

Един път и споделям мнението на BiGBaDWolF...

Супер фен Аватара на m1nik

II. Права и задължения на потребителите
    6. Да не публикуват теми и постове съдържащи само и единствено емотиконка, +1, цитат на предишна публикация, отговори, които с нищо не помагат на автора на темата, или едносрични и безсмислени отговори. Не се допуска цитиране на пост с повече от три "вмъкнати цитата".

slun4ice
    )

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Да го обясня така - не си харесвам хора. За да изпитам нещо към някого, трябва да съм се привързала много към него, това значи да го познавам добре и от дълго време. Та просто не съм си позволявала да харесвам някого, който не изпитва същото към мен. Инстинктивно става.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Голям фен Аватара на Tedchy

Не е така,защото минават различни линии !

Мега фен Аватара на t0d1t0
    Това е проклятието на живота ми.
    Станислава

Мега фен Аватара на sapphire5
    Град
    някъде там...
    аз два пъти съм се влюбвала в момчета много по - голями от мен , но нищо не се е случвало защото аз нищо не правех по въпросаа

Един много болезнен път .....

случвало се е няколко пъти

Голям фен Аватара на nerazbranoZLO
    Град
    Тхараа и по-точно Звин'кхулоом
    1 път... засега...
    http://nagradionline.info/vote/menace4
    Гласувайте и ще получите услуга
    Ще бъда и съм влюбен аз,
    и така до сетния си час.
    Rikh' darman derigno'h darmee
    Dak'roh dendror Tha'raa zighmee...

Повече от фен Аватара на SladkotoPoly
    по-добре ми задай противоположния въпрос, ,,колко пъти са споделяли любовта ви? " ,че за този не мога да преброя,то не беше веднъж не беше два пъти...
    Мразя очите си,защото те видях.
    Мразя устните си,защото те целувах.
    Мразя ръцете си,защото те докосвах.
    Но мразя и себе си,защото те обичах!

Започни да приличаш на човек и ще почнат да споделят любовта тъпите тийнчета. Не че има някфо значение тийн люобвта, от ден до пладне и много вживяване...И ти не знаеш за какво те сърби

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Цитирай Първоначално написано от LoVe3e
    Един много болезнен път .....
    Продължил над 5 години..

Град
    Непостоянно
    В нормалния ми съзнателен живот, когато съм схванала как да спечеля едно момче, нито един път. Иначе като малка най-редовно.. сигурно ги има 3-4 пъти да съм си харесвала някой батко, дето е по-голям с 5 години, примерно
    .!.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си