.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Писна ми ...

Преди година обичах адски много едно момче... Той се държеше кофти и връзката ни не беше особено сполучлива .. Аз мразех ужасното му държание, но през тази една година след раздялата ни аз станах същия гад...Непрекъснато някакви безмислени връзки по 1 месец ... става ми скучно и късам момчетата .....Използвам неговите номерца- държа се грубо и студено не вдигам нарочно, правя се на заета ,защото не ми се излиза ,изневерявам.... Не искам да съм такава и да карам хората да се чувстват, както се чувствах аз , но май го правя несъзнателно ... искам да съм старото добро момиченце ! Какво да правя ?
    Тя е ледена като сладолед и също толкова лесно се разтапя... (mm)

Ами 1во спри да си го изкарваш на др ,те не го заслужават 2о спри да правиш така и 3о прави това което те прави щастлива УСПЕХ

Повече от фен Аватара на cw3tty
    Град
    Sofiq

:)

като се усетиш, че се държиш така спри ? Хубаво е, че искаш да се пробмениш ама сама трябва да го направиш ..

Не се променяй заради някой друг, като не искаш. Не мисли за миналото ти с това момче. Каквото било - било, свършило е.
    Щом не искаш да се обвързваш за по един месец и да се държиш грубо и студено с момчетата, колкото да не ти е скучно и самотно - просто не го прави.. :] Толкова ли нямаш самоконтрол..

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    След като знаеш точно как се чустват защо им го причиняваш??И не ти е виновен някой си за това твое поведение,виновна си си ти.

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Спри да се държиш така! Как ли? Спомни си ти как се се чувствала, когато с теб са се държали така! Всички моменти, в които си звъняла, а е нямало кой да вдигне отсреща, в които са те лъгали и обиждали, наранявали и унижавали! Спомни ли си ги? Не е приятно нали?
    На всеки се случва да бъде нещастен в любовта, да се влюби в човек, който не отвръща с онова, което ти се иска. И какво от това? Преживяваш и само напред. Смятам, че не си срещнала още някого, който наистина да ти грабне вниманието и в момента всичко идва от това, че вероятно не искаш да си сама.
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Супер фен
    Щом виждаш,че се държиш гадно с момчетата,защо продължаваш да тръгваш с поредния и да му причиняваш и на него същото?На теб ен ти е било хубаво,а на тях дали им е?Просто бъди сама,докато се промениш и спреш да си такава.А кога ще се промениш и как ще го разбереш ... ще стане като срещнеш момчето,с което трябва да си.Но недей при първото увличане и да се спускаш във връзка и след месец като ти мине увличането да бягаш при поредния.
    Обичам те <3 !!!

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Ех спомням си и мен като ме зарязаха за първи път как се заричах да стана и аз една такава гадна кучка Ама така и не стана. Сърце не ми дава да се държа кофти с някой само заради това, че са ме наранили. Каквото и да правя винаги се стига дотам, че де се поставя на отсрещното място и това ме възпира да наранявам. А още повече когато съм изпитала нещо на собствен гръб изобщо не може и да стане дума да го направя на някой друг... Просто се самоконтролирай. Никой не е виновен, че са те наранили и че си си изпатила. Гадно е, но не може да постъпваш толкова егоистично и да караш другите да плащат за чужди грешки... Или не се захващай с никой и си стой сама, или като се усетиш, че ставаш гадна се поставяй на мястото на човека до теб и си представи как би се почувствала ти...
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Дай си почивка с гаджетата,преоткрий себе си.Почивката от връзки помага доста.Намери наистина момче,а не някой които го ловиш,за да не си сама.

Еми спри да правиш така бе, лесно е ..
    Спри да нараняваш тези които нямат никъква вина за т'ва което той е правил.
    Бургас

Супер фен
    И аз бях станала такава,но сега нямам никакво време за момчета. Ми постави си го за цел ,и ще се промениш.Или му отмъсти на бив6ия ти,аз така направих,и сега се чуствам много по добре.Нямам никакви ядове...

anonymous708973
    Guest
    Тръгвай с момчета, които наистина те интересуват.
    Явно просто прекалено лесно си постигаш целта и не ти е интересно.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си