Предварително се извинявам ако има подобна тема, и ако имам правописни грешки (клавиятурата и мишката ми се прецакаха, бясна съм направо).
Та, приятеля ми е от София. Аз уча там, през цялата учебна година сме заедно (от един клас сме ) . Заедно сме от 7 месеца.
Страшно много съм ревнива. Отиде на един лагер зимата - полудях, не знаех къде се намирам през цялото време. Щях да се убия. Още даже му го натяквам. Говорили сме много по въпроса, но без резултат - все още не мога да изградя такова доверие, каквото ме кара да се чувствам спокойна.

Обичам приятеля ми, но явно му нямам достатъчно доверие, пък и не мога да приема, че може да има човек, който да няма задни мисли за другите от противополжният пол.

В темата си не искам съвети, за разлика от повечето хора, пускащи теми тук. Имам си глава на раменете и се оправям в живота чудесно
Искам да знам защо вие ревнувате половинките си , кое точно ви кара да го правите.

Примерно, моят човек грам ревност не показва. Даже на една моя лека издънка не реагира никак. Непрекъснато сме заедно, непрекъснато си говорим/пишем. Няма нещо за което да не можем да говорим. Но просто си ревнувам и това е.