Цитирай Първоначално написано от harizanowa Виж мнението
РЕВНУВАТ САМО ЕГОИСТИТЕ!!!
Почти невъзможно е да не ревнуваме,защото по природа хората се раждаме егоисти.
Та,ревността е проява на егоизъм,иска ти се ти да си на първо място за човека,когото обичаш,да те обгръща с внимание,всеки ден да е приятно приключение и като видиш,че не е така просто откачаш може би не си заслужава да си с него/нея ,ако не е готов/а на всичко за теб без условия.
Ако за него/нея е по-добре ти да не си в живота му/и ,по каквато и да е причина,не го мрази,не отвъръщай с отмъщение и интриги,защото това не е истинска любов,знам че това може да те съсипе да те доведе до нервна криза дори до самоубийстово,за мен живот без споделена и истинска любов е безсмислен,по-добре да не живея,отколкото да живея в самота.......
лол
Не мисля, че съм егоист. Както и не мисля, че ревността е проява на егоизъм. А това са самоубийствата изобщо няма да го коментирам. Ревността е деградивно чувство, което те разяжда и трови много бавно и много мъчително. Щях да бъда хипер щастлива, ако не бях ревнива. Състоянието ми е направо болестно и го ненавиждам, но не мога да го контролирам. Хубавото за околните е, че не правя скандали и се старая всячески да няма проявление. Лошото за мен е, че ми се скапва душичката вътрешно..