.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Не мога да се отърся !

Не мога да се отпусна до степен да се лигавя и да бръщолевя всичко,което ми дойде на ум. Спичам се,защото не искам да прееба нещатата ,защото вече съм го правила много пъти.И се притеснявам тъй като много държа на него.Знам,че основно от самия човек си идва,но вие какво правите ,когато сте притеснени по време на среща как прекъсвате неловкото мълчание как задържате интереса.
    А и нещатата много се мотат някак и двамата знаем ,че се харесваме много ,но някак не смеем някво много тпъо се получава,всяка една прегръдка е супер силна и дълга,но само до там.
    Просто искам да поставя картите на масата и по подходящ наичн да му намеркна сериозно ,че е крайно време да се случи нещо.

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Не плямкам само аз,задавам въпрос,получавам отговор,след това тя ме пита или казва "Питай нещо" със 1 страстен поглед .Няма да взема да й обяснявам примерно,как карам колата,па колко ми гори,кво и що сменям и т.н.Трябва да се усещаш,да не развиваш локуми,да й говориш неща които ще я заинтересуват,а не само да ти вика "ДА" "Мхм" "Аха".След 1вите разговори,усещаш какво й харесва и говорите за това..

Супер фен Аватара на BiGBaDWolF
    Град
    Зелен Свят!
    Ударам 3 водки и забравям за всичко !

Re: Не мога да се отърся !

Цитирай Първоначално написано от Amelly
    Не мога да се отпусна до степен да се лигавя и да бръщолевя всичко,което ми дойде на ум.
    Не е и нужно да се лигавиш и да бръщолевиш глупости.. :} Отпусни се до такава степен, че да не се притесняваш и срамуваш, като не се задълбаваш в излишни мисли. Старай се да водиш нормален и спокоен разговор. Просто говори с него на теми, които те интересуват, и които него го вълнуват също. Отвръщай му на шегите и закачките, като се шегуваш и ти с него.. :}

Град
    Разград
    Защо, по дяволите, искаш да се лигавиш и да бръщолевиш за всичко, което ти дойде на ум? Еми напий се яко и готово.
    STRAIGHT EDGE
    I have chosen this path...
    not to fit a mold,
    not to join a trend,
    not to follow a crowd,
    but because it is right for me!
    XXX

Супер фен
    Дръж се истински,няма нужда от преструвки и превземки....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си