.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Фалшив профил

Един приятел ми прати линк на мой фалшив профил във аха.бг ..
    с имена, зодии, рождени дни ..
    и доста снимки, които вече ги няма никаде качени ..
    Та някой знае ли какво мога да направя, за да се изтрие фалшивия профил, защото просто ще ми гръмне главата ..
    Ne poznawam chowek ,koito me obicha

Пиши на админастраторите и им обесни всичко.С мен се беше случило същото, но в импулс, даже от профа ( фалшивия ) писаха на гаджето ми някакви глупости, че ми е новия профил и че съм искал да се разделяме е и тн.Наистина много е гадно..

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    Абсолютно същото ми се беше случило. ;д Един приятел ми се обади да ми каже името, което да търся в аха, за да съм видяла нещо...Видях, писах й, разправяхме се. Наглата тъпанарка ми викаше, че само съм можела да си мечтая това да съм аз, евентуално след пластични операции, че съм била комплексарка.. ( като представяте си колко е смешно и дразнещо в същия момент, да ти говорят така, като знаеш, че снимките са твои ;д ) Писах на админа и му обясних, че профилът е фалшив и ако има проблем да го изтрият - мога да се снимам пред компюта и да му пратя. Не се наложи, само след 5 минути профилът го нямаше.

в невероятния сайт аха.бг ми се беше случило същото

мм писах на администраторите, но ако тряя да бъда честна на тях им беше през к**а за моя профил... и въобще не ми отговориха. и нещата се оправиха когато казах на едн фр който разби паса на фейк прфила и смени паролата и сега вече използвам този профил защото името повече ми харесва

опитай се да намериш някое хакерче иначе тряя почакаш доста докато администраторите се осетат да ти пишат

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    На мен админът не ми отговори, просто го изтри.

Едит: На този писах..
    http://admin.aha.bg/

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Пиши на администратор..В повечето случаи реагират незабавно..Т.е. трият профила..
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си