- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Помощ! =]
Такам...Ето и моята смахната история...Ходих с едно момче 2 месеца и скъсахме, защото му омръзнало...От тогава минаха около три месеца и миналата седмица той ме потърси, извини ми се и каза, че иска да е с мен и , че ме обича..Казах му, че няма да се получи, но той каза, че няма да се откаже...Така...Излязохме чито приятелски с още няколко човека...Накрая той ме целуна и аз се дръпнах.Проблема е , че сега той си мисли, че ходим и изглежда ужасно щастлив..Проблема е , че не изпетвам нищо към него, а не знам как да му го кажа...Говорих и с негов приятел и той каза,че бил "ужасно" влюбен...Може да ви си стори глупаво, но просто искам съвет...?
Благодаря предварително!![]()
![]()
![]()
Is "Not giving a fuck 'bout that?" an option?![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Отиваш и директно му казваш, че не сте заедно?
The blood that binds us ..till death unites us
Малко ще е грубоПървоначално написано от Lincheto
![]()
Азис - Хоп [music]
Грубо,мило...Той я е заебал защото му е омръзнало по-грубо от това няма според мен .Първоначално написано от tonique
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
Да, поговори с него. А и замисли се, ако тръгнете отново след месец-два пак ще му омръзнеш. Хубаво е че не си въобразяваш, че имаш някакви чувства към него.
Right or wrong,
I can't hold onto the fear
that I'm lost without you
If I can't feel, I'm not mine
I'm not real
Отиваш и му казваш, че нямаш чувства към него, и че няма да се получи между вас. Точно, кратко и ясно. Няма да му даваш напразни надежди. :]
Screaming "I don't give a fuck!"
with his windows down and his system up...
Казваш му не и толко... Той ще те заебва понеже му ''писнало'' айде у лева на такива лайнари![]()
кажи му да е мислил когато трябва..it's too late
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
Такива неща не трябва да се премълчават.Да,ще го нараниш,ако направо му кажеш,но ще го нараниш веднъж,и ще му мине, иначе повече ще страда,ако го лъжеш.Кажи му,че те е наранил преди,и вече не го обичаш.И не искаш нищо повече,от чисто приятелство.
кажи му,че все пак са минали 3 месеца от както сте скъсали,да не би да очаква всичко да е както преди?
Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!
Като почнах да чета темата, си казах "Ооох, ся тая ще обяснява колко го обича и как иска да е с него, но се страхува да не бъде зае**на отново"...
Но ти ме изненада приятно. Браво на теб, не се поддавай на смешни провокации. Дори не знам как и защо си излязва с него, макар и в компанията на още хора.
А как така си мисли, че ходите? До теб ли сяда в заведението, държи ли те за ръка, целува ли те?
Директно отиваш и му казваш "Не искам да сме заедно, ти се държа грубо и не можеш да се реваншираш" и край![]()
Пиши дали се е получило.
Ами мисля да му кажа да се видим, и тогава ще му кажа, че просто явно не сме един за друг и , че чувствата ни не са взаймни...Но някак си просто не искам да го нараня, но пък не мога и да съм с него...
Или отиваш и му казваш директно, че не сте заедно, или като излезете пак с компания се появяваш с друго момче.![]()
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
Явно е планирал да е с друго момиче, но нещо не е потръгнали, и сега иска теб...отново.
И аз съм на това мнение :PПървоначално написано от IndependentGirl
Stefan and Damon Salvatore![]()