.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

испанска муха

тва нещо действа ли? четах го днеска някъде и викам да потърся да го пробвам да си напрая ташак с некоя мацка

Супер фен Аватара на BiGBaDWolF
    Град
    Зелен Свят!
    Това си е опасно ..

Град
    Некъде из Сливен
    Някой ще ми хвърли ли една искра каква е тая испанска муха ?
    87% от младото население не може да смята, ако си от останалите 56% сложи това в подписа си !

Цитирай Първоначално написано от Annihilati0N
    Испанската муха е вид бръмбар, който съдържа в себе си отровният химикал кантаридин. Днес обаче той се използва в медицината като силен афродизиак. Особено при употребата му е, че границата между смъртоносното му действие и възбудимостта, която може да предизвика е много "тънка". Трябва много внимателно да се измерва дозировката. Причинява възпаления навсякъде откъдето мине - по целия път на урината от бъбреците, по пикочопроводите, през пикочния мехур, пикочния канал и генеталиите. При мъжете, ерекцията не може да спадне с часове, дори при липсата на всякакви други стимулиращи вещества или действия. Това от своя страна може да докара до нарушения в кръвоснабдяването на пениса и увреждания в кръвоносните съдове.

Да не си луд да го пробваш това... Можеш да убиеш мацката. Като толкова не ти връзват, мини на ръчна. Аман от идиотщини...

Мега фен Аватара на Gr0zDan0v
    Град
    Софето ;d
    Цитирай Първоначално написано от OneBoy
    Цитирай Първоначално написано от Annihilati0N
    Испанската муха е вид бръмбар, който съдържа в себе си отровният химикал кантаридин. Днес обаче той се използва в медицината като силен афродизиак. Особено при употребата му е, че границата между смъртоносното му действие и възбудимостта, която може да предизвика е много "тънка". Трябва много внимателно да се измерва дозировката. Причинява възпаления навсякъде откъдето мине - по целия път на урината от бъбреците, по пикочопроводите, през пикочния мехур, пикочния канал и генеталиите. При мъжете, ерекцията не може да спадне с часове, дори при липсата на всякакви други стимулиращи вещества или действия. Това от своя страна може да докара до нарушения в кръвоснабдяването на пениса и увреждания в кръвоносните съдове.
    много точно казано

За първи път го чувам тфа.Някой може ли да обясни как точно са използва...За информация просто?
    http://g.ladypopular.bg/public_profile.php?id=1088735

Професия-Малка пикла
    Момиче <333
    Цитирай Първоначално написано от vivian
    Цитирай Първоначално написано от FuckedUp
    ОМГ!
    НЯМА ОМГ ИМА САМО ''МНОГО СИ КРАСИВА'' ЯСНО????

ОМГ четох статия за мухата мисля че в тоя сайт преди около 2 години не пишеше за страничните ефекти пък ся казвате че е отрова
    Само се споменаваше че мацките им идва да се изчукат с първия срещнат

Цитирай Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
    Акъл и цикъл не дойдат ли на време - не ги и чакай. -.-

Banned
    Пълна глупост е това и го казвам от личен опит.Преди да изпробвам испанската муха изчетох доста за нея и едва ли не е толкова силен стимулант ,че чак и на сърцето може да навреди.Отидох до секс шопа и взех 2 хапа по 7 лева и после ме заболе сърцето,че съм дал 14 леа след като трябваше да си въобразяваме ,че действа.Можеби капковата форма е по ефикасна,но се съмнявам.

Аз пък си помислих че пича търси риболовния магазин

Бензин, а не кръв! Карбуратор, а не сърце!Машина, а не човек!

Цитирай Първоначално написано от zero
    Маса се прави на маса :]
    Ядеш кат животно и спиш кат животно

Супер фен Аватара на ubuntureload
    Ако я черпиш една водка шанса да ти пусне е по голям от колкото ако я черпиш една доза от тая боза! Тествал съм го върху над 30 човека - резултата- една разгонена, която попринцип си е разгонена, така че не мога да твърдя, че мухата е подействала!
    MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си