- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Белег... ;Х
Оня ден много се бях депресирала и си изграсках с пергел името на едно момче....до кръв.
Ще ми остане ли белег и как мога да го лекувам...![]()
П:П-Знам че направих ОГРОМНА глупост...сега го осъзнавам.Просто ми беше много тежко,плачех,пиех взех пергела и....Натисках доста,защото досега не си бях драскала с пергел и незнех колко трябва да натискам..
![]()
![]()
![]()
Хората са ангели с по едно крило. За да полетят трябва само да се прегърнат.
(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)
.......................................Първоначално написано от betibarclay
![]()
благодаря..Първоначално написано от xxYOxx
1. Незинфекцирай добре раната
2. Щом като зарастне почни да я мажеш с контратуебкс до махане на белега. Ако все още го има след 6 месеца продължи да го мажеш до година. И все пак не ми се вярва да не се махне. Едва ли е толкова дъбоко все пак?
И най-накрая не прави глупости заради едно момче, защото не си заслужава. Това е било моментно, а след 10 години ще гледаш назад и ще се усмихваш.
контратубекс
ти не си със сичкия си бе моме...
знамПървоначално написано от mincheto
.......
![]()
![]()
![]()
Аман от безмозъчни.
Контратубекс.
Айде сега, безмозъчна била..
Изпаднала е в такова състояние, в такава възраст е.. случва се.
Контрактубекс ;]
И втори път мисли преди да правиш това![]()
Контратубекс
Просто аз
+1 Съгласна съм!Първоначално написано от KumchoValcho
![]()
Много се извинявам на авторката,че задавам въпроси в темата й...Ама тоя Контратубекс помага ли и за белези от операции?![]()
ако си от габрово , мога да ти препоръчам един СТРАХОТЕН КРЕМ ЗА ВСИЧКО!!!! СУПЕР МНОГО ПОМАГА И ЗА БЕЛЕЗЕ , И ЗА ВСИЧКО!
www.facebook.com/Ssummerholic <--- Харесайте страничката :}}
Тоя "габровски" крем помага за много неща, но можеш да си го поръчаш от всеки край на БългарияПървоначално написано от Nadunda
![]()
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
А това кремче помагали за белези от шарка,примерно?Първоначално написано от divacheee
Сори за спама.
Diamonds,Mexico,Tequila
Момиче съм,по кое не ми личи?
http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall
айде и аз да питам нещо. този контратубекс дали ще помогне от белег при падане на коляното, защото преди повече от година се пребих много мощно и на единия крак където беше по-дълбока раната кожата ми зарастна под формата на топче и много ме дразни.![]()
Колкото до момата, дето се драла с пергела..... ако не си се драла много надълбоко мисля че първо ще имаш резки само и след време ще минат, но ако си натискала много нз.... да си мислила преди да вършиш![]()
Глупости, майна, само глупости...
нов ник - Miichelle
ами този френски крем ще помогне ли при стари белези от операцииПървоначално написано от divacheee
![]()
Първо - има кремове, които помагат по време на зарастването на раната, има и такива, които помагат след заастването, за изчезването на самия белег. Аз лично не ги знам. Но консултация с дерматолог не е излишна.
Второ - кожата на всеки човек е различна. Реагира различно на лечение, реагира различно и на нараняване. Няма начин да се прогнозира какъв ще е белегът, независимо какви кремове се използват. Изводът поне за мен гласи: каквото и да правиш по кожата си, имена не бива да се споменават.