.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Hybrid View

Мм..много обърканаа.. ;хХ

Значи историята ми е следнатаа.. Ходя с момче от 3 месеца ( да го наречем И ), привързана съм доста към него, но някакси той почти няма време за мен и ми е тъпо.. Наскоро се появи другото момче ( В ) с който се разбирам перфектно и се отнася перфектно с мен.. И просто не знам какво да правя.. сякаш се привързах и към дваматаа.. Мислех да си остана с И и да изчакам малко да видя как ще продължават да се развиват нещата.. но пък В много бърза.. постоянно ми повтаря, че иска да е с мен.. и т.н.
    Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти... ,,

Супер фен
    Късай .

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    От двата стола най-лесно се пада на земята ... Ако искаш да си с В приключи сегашната си връзка ,но не разигравай момчето И Избери си един от двамата и остани с него

--------------------------------------------------------

Аз не разигравам нито един.. на В му е пределно ясно че в момента съм с И.. Излизали сме няколко пъти но само като приятели..
    Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти... ,,

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Прецени с кого искаш да бъдеш. Ако не ти е добре с И направо скъсайте и тръгни с В, но пък ако искаш и с И да се получат нещата поговори с него и му сподели, че имаш нужда от повече внимание. Ако и след това не се поправи късайте и тръгвай с В
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Бъди сигурна с кой искаш да си.След това действай.Ако искаш да си с В най- добре бъди с него без да правиш компромиси, все пак трябва да си щастлива. А ако искаш да си и И остани с него, но пък кажи на В, че си категорична и , че искаш И , за да не се залъгва и В.

Трябва да избереш един от двамата..в никъкъв случай не ходи и с двамата едновременно.. Успех мила..
    .. You show me nothing but hate
    You ran me into the ground
    But what comes around goes around
    I don’t need you.. // Stefan Salvatore

Град
    Русе
    Късай го

... Обичам те Ники ! ~*> (h)

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от BlueFace
    От двата стола най-лесно се пада на земята ... Ако искаш да си с В приключи сегашната си връзка ,но не разигравай момчето И Избери си един от двамата и остани с него

Град
    Бургас ^^
    Цитирай Първоначално написано от BlueFace
    Right or wrong,
    I can't hold onto the fear
    that I'm lost without you
    If I can't feel, I'm not mine
    I'm not real

Мега фен Аватара на Paramour
    Град
    Варна ^.^
    Избери с кого искаш да бъдеш и кажи на другия, че не може да се получи.
    МОМИЧЕ!
    So I try to hold onto a time when nothing mattered
    And I can't explain what happened
    And I can't erase the things that I've done
    No I can't

И аз съм така ..
    Приятно ми е с "В", но имам чувства към "И" ..
    Аз реших да остана с "И" и да пробвам да забравя "В"
    Ne poznawam chowek ,koito me obicha

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Виж ся ,ти не си женена,нямаш деца.Възрастта в която си ,16-17 според мен,трябва да се забавляваш,да ти е приятно с човека с които си,не да чакаш.Като се омъжиш ще чакаш евентуално много години,да се променят нещата в него които те дразнят.
    Сама прецени с кой ще ти е по-добре и действай.

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Ножичката за И и се хващаш с В. След време като ти писне В си намери Ж или П или която искаш друга буква.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Re: Мм..много обърканаа.. ;хХ

Цитирай Първоначално написано от PiNkHeLl
    постоянно ми повтаря, че иска да е с мен.. и т.н.
    Това ли е показателят за "искрената му и чиста любов"?
    Естествено е да залитнеш към В. - той ти обръща внимание, засипва те с комплименти(навярно половината доста изнасилени), вдига ти самочувствието с една дума, казва ти репликите, които искаш да чуеш.
    И. не е виновен, че не може да е 24/7 с теб, навярно момчето още отначало ти е заявило, че няма цялото време на света, но въпреки това си решила и продължаваш да си с него. Само добро ще му направиш, ако го оставиш.

Re: Мм..много обърканаа.. ;хХ

Цитирай Първоначално написано от mArMaLaDkA
    Цитирай Първоначално написано от PiNkHeLl
    постоянно ми повтаря, че иска да е с мен.. и т.н.
    Това ли е показателят за "искрената му и чиста любов"?
    Естествено е да залитнеш към В. - той ти обръща внимание, засипва те с комплименти(навярно половината доста изнасилени), вдига ти самочувствието с една дума, казва ти репликите, които искаш да чуеш.
    И. не е виновен, че не може да е 24/7 с теб, навярно момчето още отначало ти е заявило, че няма цялото време на света, но въпреки това си решила и продължаваш да си с него. Само добро ще му направиш, ако го оставиш.
    Напротив.. в началото по цял ден бяхме заедно или поне нямаше ден в който поне да не сме се видяли..

Супер фен Аватара на buuu
    Град
    Бургас
    ами нито И ,но може би не и В
    не е много добре че тоя В бърза .. за каде бърза да си хване приятелка и да я намуши ли ? Нз поговори с И и не бързай с В . Остави нешата да се случват бавно . Говори с приятеля си , недей го режи направо
    If I played you like a toy?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си