.
Затворена тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 40
    Супер фен Аватара на stefity
    Град
    Варна...

На горещия стол е Still1ME1Still1HERE

Айде малчо, ти си. (:

По-късно ще си задам въпросчетата, сега ти пожелавам дано да ти бъде толкова интересно на стола, колкото и на мен. ;р

Име?
    Години?
    Град?
    Зодия? Изобщо вярваш ли в хороскопи, и че наистина определят някои неща?
    Спортуваш ли? Какво?
    От какво се интересуваш?
    Каква музика слушаш?

За първи път го/я чувам

Сам/а ли пожела да седнеш на стола ?
    Човек не обича истински, ако не обича вечно. 19.06.2009

Цитирай Първоначално написано от IndependentGirl
    1 Име?
    2 Години?
    3 Град?
    4 Зодия? Изобщо вярваш ли в хороскопи, и че наистина определят някои неща?
    5 Спортуваш ли? Какво?
    6 От какво се интересуваш?
    7 Каква музика слушаш?

1 Даниел

2 След 1-2 месеца 17

3 София

4 Дева :P Принципно не им вярвам много, защото ми е някво странно някой пише нещо за мене, поради факта, че съм се родил еди кога си?!? И все пак, често нацелват, освен, ако не е дневен хороскоп Тогава няма нищо общо никога

5 Нищо професионално, но всеки ден правя някаква физическа активност

6 Билогия, химия, астрономия, психология, математика (но само части от нея), логика и от грешките и изборите на хората

7 Всякаква почти. Speedcore, terrorcore и tardcore и подобните им не ме кефят, защото почва да ме боли глава от тях. При блек и дет метъла много викат, но иначе ми харесват като текстове и китари Харесвам хаус, hardstyle, рап, народни песни, българските изпълнители също ми харесват и чалгата също я слушам, но предимно, като съм навънка някъде и това се слуша

Несъмнено у него има типичната характеристика на непримирим човек.Но и на неприспособим - на човек,който не успява да приеме правилата на средата си за свои и това предопределя обречеността му...

Eminem-Mosh

Цитирай Първоначално написано от Jumbie483
    За първи път го/я чувам

Всъщност да, че първият път беше скучно, сега се надявам да е по весело
    Несъмнено у него има типичната характеристика на непримирим човек.Но и на неприспособим - на човек,който не успява да приеме правилата на средата си за свои и това предопределя обречеността му...

Eminem-Mosh

Супер фен Аватара на stefity
    Град
    Варна...
    Мислиш ли, че си твърде емоционален понякога?

Кажи какво си намерил в този форум и защо продължаваш да влизаш в него?

Разкажи ни за своя живот. Опиши моментите в живота ти, които са те променяли по един или друг начин.

Разума или сърцето ?
    На принципа ли си: "Око да види,ръка да пипне" ?
    Науката или Вярата /Защо ?/
    Любим жанр книги ?
    Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.

Наборе, имаш много хубаво име..

Имаш ли домашен/ни любимец/ци? Какъв/ви?
    Вярваш ли в любовта от пръв поглед? Защо?
    Какво мислиш за изневярата?
    Опиши се с три думи. :}

Цитирай Първоначално написано от stefity
    Мислиш ли, че си твърде емоционален понякога?

Кажи какво си намерил в този форум и защо продължаваш да влизаш в него?

Разкажи ни за своя живот. Опиши моментите в живота ти, които са те променяли по един или друг начин.

Понякога на всеки му се случва, според мен

Хаха - намерих някои интересни хора, първото ми гадже, както намерих и тебе, което не е малко, намерих и намирам забавление, а за жалост понякога и идиотия тука По някакъв начин изразснах благодарение на него, но само една част от израстването ми. Намирам отговори на въпроси, които ме интересуват от време на време. Виждам мнения за разни неща от друг ъгъл. Намерих и сегашното ми гадже, по пълна случайност, но се очаква да бъде дълга и готина връзка

Хмммм нека помисля 1 и 2 клас - яко бой ми хвърляха постоянно, пък и бях цапнат в устата и се промених 3-4 клас бях някъв сдухан заради това 5 6 и 7 клас се промениха нещата и вече бях малко по отпуснат. Промених се и когато най - добрия ми приятел от детството си тръгна от квартала и отиде чааааак в Младост. 8 ми клас ми беше първата целувка - късно и все пак май се попромених оттогава 9 клас ме променихте ти, Лина и Бибс и най вече като скъсах с Бибс. От тогава съм станал непукист и по щастлив човек само. Нищо друго не ми се е променяло последниата година може би И компанията ми се промени, де и по - скоро увеличи

Eminem-Mosh

Цитирай Първоначално написано от hgfh
    Разума или сърцето ?
    На принципа ли си: "Око да види,ръка да пипне" ?
    Науката или Вярата /Защо ?/
    Любим жанр книги ?
    Първо си използвам разума, а после ме води сърцето. И все пак предпочитам сърцето, ама съм се научил, че само с него няма да стане просто

В повечето случаи съм така

Науката. Имало ангели на небето, то се оказа, че имало разреден въздух, пък на всичкото отгоре и след него космос, да знаеш ...

Нямам любим жанр книги Всичко зависи до това как е написана/преведена

Eminem-Mosh

Цитирай Първоначално написано от IndependentGirl
    Наборе, имаш много хубаво име..

Имаш ли домашен/ни любимец/ци? Какъв/ви?
    Вярваш ли в любовта от пръв поглед? Защо?
    Какво мислиш за изневярата?
    Опиши се с три думи. :}

Еми за добро или за лошо - мама така ме е кръстила Мерси все пак

Куче,женско на около годинка и половина, порода Цвег шнауцер / мини шнауцер.

В любовта не, във влюбването да

Мразя я Не съм изневерявал никога, очаквам същото от партножроката ми съответно Ама на мен са ми изневерявали и не е яко

Шантав,веселяк,естествен. Ако са положителни

Ако са отрицателни заплеснат, понякога безрасъден ииии понякога мекушав и доверчив.

Eminem-Mosh

Голям фен Аватара на fakesmiles
    Обичаш ли кафе/алкохол/цигари/други наркотични вещества?
    Смяташ ли изобщо че кафето е наркотик?
    Имаш ли фобии?
    Имаш ли фейсбук или други социални мрежи?
    Филма и книгата,които са променили по някакъв начин мисленето ти?
    Харесваш ли татуировки и пиърсинги?Имаш ли?

засега толкова

Цитирай Първоначално написано от fakesmiles
    Обичаш ли кафе/алкохол/цигари/други наркотични вещества?
    Смяташ ли изобщо че кафето е наркотик?
    Имаш ли фобии?
    Имаш ли фейсбук или други социални мрежи?
    Филма и книгата,които са променили по някакъв начин мисленето ти?
    Харесваш ли татуировки и пиърсинги?Имаш ли?

засега толкова
    Да ги обичам чак - не. Все пак пия кафе,пуша, пия от време на време и съм пушил трева три пъти 1 път тая година и два пъти миналата

Ако гледаме корена на думата - не, мисля че няма нищо общо Ако като нещо, към което да съм пристрастен - пак не.

Не, нямам фобии - не харесвам всяквите буби, но не изпадам в истеричен страх

Имам, да. Не ги ползвам много,много.

Книга - Време разделно. Филм - доста са. Не знам, може би Леон, He was a quiet man, Gabriel.

Да, харесвам. Не знам дали ще си правя - доста отличителен блег са

Eminem-Mosh

Голям фен Аватара на SummerDream
    Град
    Пловдив
    Значи си се запознал със сегашното си гадже именно тук? Интересно (:
    А като цяло кво ти е мнението за връзките "започнали от нета" ?А за интернет запознанствата?Мислиш ли, че можеш да имаш истински и верен приятел, с който поддържаш връзка само в нета?
    С какво филма "Леон" е променил мисленето ти?

Що си с тоя аватар?
    Audio ergo sum

Цитирай Първоначално написано от SummerDream
    Значи си се запознал със сегашното си гадже именно тук? Интересно (:
    А като цяло кво ти е мнението за връзките "започнали от нета" ?А за интернет запознанствата?Мислиш ли, че можеш да имаш истински и верен приятел, с който поддържаш връзка само в нета?
    С какво филма "Леон" е променил мисленето ти?
    Не точно От тук разбрах за боя с възглавници миналата събота, и съответно там се запознах с нея (:

Не виждам нищо лошо в тях. Един начин повече за събиране на хората.

Да, мисля и имам такъв (такава всъщност).

Ами най вече, с това, че разбрах, че всеки може да се промени и да обича. Все пак Леон преди си отглеждаше смао цветето

Eminem-Mosh

Дай линк към тоя филм Леон, да го гледам, че ми стана интересно..

Цитирай Първоначално написано от noproblembitch
    Дай линк към тоя филм Леон, да го гледам, че ми стана интересно..
    Ok :P

http://zamunda.net/details.php?id=149344&hit=1

Eminem-Mosh

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Страхотен филм. Не знам общо колко пъти съм го гледала. Заслужава си! Нека не ви подвежда това, че е стар.

Имаш ли регистрация в gepime?
    /Ако не- би ли си направил?/
    Склонен ли си да търсиш момиче за секс в интернет?

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Цитирай Първоначално написано от kalpazanka
    Страхотен филм. Не знам общо колко пъти съм го гледала. Заслужава си! Нека не ви подвежда това, че е стар.

Имаш ли регистрация в gepime?
    /Ако не- би ли си направил?/
    Склонен ли си да търсиш момиче за секс в интернет?
    Не

Eminem-Mosh

Град
    somewhere over the rainbow
    Даниии
    Харесваш ли зеленото,тоест гората,тоест природата ?
    Девите са доста взискателни попринцип, ти такъв ли си?
    Как беше боят с възглавници?
    На AC/DC ходи ли?

Цитирай Първоначално написано от HarleyFlanagan
    Цитирай Първоначално написано от Still1ME1Still1HERE
    Цитирай Първоначално написано от Jumbie483
    За първи път го/я чувам

Всъщност да, че първият път беше скучно, сега се надявам да е по весело

Мислиш ли, че сега е по-интересно?

Смяташ ли, че начина ти на отговаряне не предизвиква интерес?
    Горе долу същото е :P

Иначе, да, възможно е Така или иначе не живея заради интереса на хората, а заради моя предимно Беше ми интересно какви въпроси ще ми зададете :P Направих 2 страници - йеа

Eminem-Mosh

Цитирай Първоначално написано от MartyParty
    Даниии
    Харесваш ли зеленото,тоест гората,тоест природата ?
    Девите са доста взискателни попринцип, ти такъв ли си?
    Как беше боят с възглавници?
    На AC/DC ходи ли?
    Здрасти, марти :P

Да, супер е сред природата

Въх, въх - не знам. Взискателен в мене или в околните? Принципно гледам всичко да е на 6, ама ако не се получават нещата идеално не се ядосвам :P

Сууууупер Запознах се с момичето там, а самото преживяване беше много щуро :P

Дааааа, бях на концерта :P Супер яко беше - не вярвах, че ще си прекарам толкова яко с наще Само пушенето беше затруднено, ама не чак толкова

П.П. Вярно, че аз съм на стола, и все пак - как са зайовците

Eminem-Mosh

В кой квартал живееш?
    Къде учиш?
    За кой отбор си на Мондиала?
    Скачаш ли на бой, когато някой засяга по грешен начин интересите ти?
    Бил ли се някога?
    Пътеката ли стана тясна или вие пораснахте? Гледайки нагоре, малко се захласнахтеее . ;]]

Цитирай Първоначално написано от MissitY
    В кой квартал живееш?
    Къде учиш?
    За кой отбор си на Мондиала?
    Скачаш ли на бой, когато някой засяга по грешен начин интересите ти?
    Бил ли се някога?
    Банишора

В Италианския лицей

Принципно ме кефят холандците, защото имат оранжеви фанелки, но мисля, че герамнците ще бият. Не ме засяга футбола много, много.

Скачам на бой, когато някой престъпи границата ми на търпимост и го прави нарочно. Въпреки, че е доста висока летвата, някои хора успяват да го направят.

Че кой не е

Eminem-Mosh

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си