.
Затворена тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 40 от общо 40
    Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    От кой клас учиш там?
    Как влезна?
    Смяташ ли, че е добре да има такова училище, в което да има концентрирано толкова деца на известни от гледна точка на самите деца и от гледна точка на останалите, които са в класа?
    Има ли различно отношение към тях? Получават ли по-високи оценки децата на известни или по-заможни, както и такива преместили се от частното?

Надявам се да не отговориш с да или не само както на миналите въпроси.

Учила съм там допреди 7-8 години, а ми се струва, че е било друг живот.

Град
    somewhere over the rainbow
    Добре са.

Имам една позната дева и ако едно нещо не е както трябва- полудява.Не че е лошо ,ама в днешно време никой не гони съвършенството и какъв е смисъла да се косиш за малки ежедневни неща които просто не са се получили. Та така.

Жена ти хубава ли е? Какви са и очите? Каква и е косата?
    Ти пишеш ли и стихове? Гледате ли звездите?
    Как върви италианския?
    Фейсбука вреди ли на здравето?

Цитирай Първоначално написано от shadow4e
    От кой клас учиш там?
    Как влезна?
    Смяташ ли, че е добре да има такова училище, в което да има концентрирано толкова деца на известни от гледна точка на самите деца и от гледна точка на останалите, които са в класа?
    Има ли различно отношение към тях? Получават ли по-високи оценки децата на известни или по-заможни, както и такива преместили се от частното?

Надявам се да не отговориш с да или не само както на миналите въпроси.

Учила съм там допреди 7-8 години, а ми се струва, че е било друг живот.
    Амиииии от първи клас уча там - догодина почва единадесета :P

Ами с изпит преди първи клас, а после и с изпити след 7ми и след 8ми клас :P

Амиии - не са чак толкова много всъщност Понякога различните обществени слоеве си казват различията Спогаждаме се Дали е добре - да Ако учиш само с по - бедни или само с по - богати хора, то няма да знаеш как да се държиш с другите Не, няма привилегии доколкото знам. Само там на матурите съм чувало, че има едно друго да вземат българска диплома без италианска, а те вървят двете, ако едната не я вземеш и другата уж, ама не знам дали не се говори така само, за да учим повече. Но иначе разлики в оценяването и толерантноста няма. Само, ако баща ти е адвокат нали и направиш някой зулум можеш да се измъкнеш по - лесно, щото имаше такъв случай, но защитата беше желязно аргументирана и се отказа даскалото
    Несъмнено у него има типичната характеристика на непримирим човек.Но и на неприспособим - на човек,който не успява да приеме правилата на средата си за свои и това предопределя обречеността му...

Eminem-Mosh

Коя е любимата ти емотикона?
    Кое твое качество смяташ, че те отличава от останалите?
    Оптимист, песимист или реалист си?
    Любима кухня?
    ★Не искам да си силен, искам да си слаб! Искам да залагаш всичко и да си валат!!★
    ♥LIL WAYNE♥

Цитирай Първоначално написано от MartyParty
    Добре са.

Имам една позната дева и ако едно нещо не е както трябва- полудява.Не че е лошо ,ама в днешно време никой не гони съвършенството и какъв е смисъла да се косиш за малки ежедневни неща които просто не са се получили. Та така.

Жена ти хубава ли е? Какви са и очите? Каква и е косата?
    Ти пишеш ли и стихове? Гледате ли звездите?
    Как върви италианския?
    Фейсбука вреди ли на здравето?
    Аааа, сори че чак сега отговарям, амааа

Аз съм странна Дева да се ева. И все пак и на мен ми се е случвало - правех един конструктор кораб за брат ми, тааа строя,строя и ми остават 10ина минутки работа по него. По едно време се чупи на средата... Оправям го айде следващата част - пак се чупи. Оправям го онова, то на друго място се счупи и след околко 20 минути на оправяне го хванах и го трснах в земята с всичка сила и си казах деева - няма да се занимавам

Амиии, нали знаеш - има една приказка - Никой не е перфектен докато не се влюбиш в него. Тааа мен си ми харесва, пък на който не му харесва да си ходи у тях си и да се грее. Очите са и пъстри от жълтеникави до желениквао кафяви, а косата и е руса чуплива, къдрава и шантава няква

Само един стих съм писал в живота ми. Не. А звездите не ги гледаме, щото се виждаме по - рано през деня Иначеее - сутрин си пием кафето заедно разхождаме си се седми си на някоя пейка и т.н. Четвъртъка сигурно заминаваме на море с нея

Италианският тъка върви, че ако не почна уроци тея дни догодина може и да не завърша Ама ще почвам тея дни, така че нямам стрес

Сигурно вреди, не знам. Използвам го между 0 и 30 минути на седмица За това време, май не ми е навредил много

П.П. Ако искаш снимка с нея можеш да видиш в темата за нашите снимки на пред последната или предпредпоследната страница
    Несъмнено у него има типичната характеристика на непримирим човек.Но и на неприспособим - на човек,който не успява да приеме правилата на средата си за свои и това предопределя обречеността му...

Eminem-Mosh

Цитирай Първоначално написано от alex4et0y
    Коя е любимата ти емотикона?
    Кое твое качество смяташ, че те отличава от останалите?
    Оптимист, песимист или реалист си?
    Любима кухня?
    Оф, заби ме в тъча - не знам Може би тази и тази

Амии те всички се отличават едно от друго, но ако имаш предвид ми е най силно развито:
    + Логика може би. Или приятелство, ако имаш предвид между човешки отношения.
    - Закъснявам и съм тромав

Оптимистичен реалист. Ако видя чаша наполовина с вода, аз ще си помисля, че е полвин чаша вода. Но ако ти ме питаш ще ти кажа, ами пълна е сигурно малко повече от половината. Обичамда внасям позитивни емоции у хората около мен

Eminem-Mosh

И на мен любимият ми филм е "Леон".
    Мислиш ли, че Матилда е намерила любовта в лицето на някой друг?
    А каква всъщност е Матилда?
    Убийството...
    Инат ли си?
    Изпадал ли си в депресия?
    Благодарен ли си за това, което имаш?
    Обичаш ли да пътуваш?
    В кои държави си бил и в кои искаш да отидеш?
    Градът, в който можеш да изживееш живота си е....
    Мислиш ли много над живота?
    Имаш ли талисман? Вярваш ли въобще в това, че предмет може да ти носи щастие?

Кое е нещото, което искаш да направиш, но все още не си?
    Какво те привлича най-много в едно момиче?
    ★Не искам да си силен, искам да си слаб! Искам да залагаш всичко и да си валат!!★
    ♥LIL WAYNE♥

Любимия ми въпрос:

Име на държава, което ти харесва (или повече от едно)
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Кое е нещото, което искаш да направиш, но все още не си?
    Какво те привлича най-много в едно момиче?
    Гражданска война.

Всичко може да ме привлича, пък и има една приказка - никой не е перфектен, докато не се влюбиш в него. Това просто ми се случва. Иначе най - много харесвам очите, но тях ги забелязвам на 3-4 среща какъв точно цвят са, иначе от първия път ги гледам, но не гледам цвета, просто тях...

Eminem-Mosh

Цитирай Първоначално написано от jghgh
    Любимия ми въпрос:

Име на държава, което ти харесва (или повече от едно)
    Амиии, не съм се замислял. Холадния и Португалия. Холандците ме кефят от 4 години, защото ноасят оранжеви фанелки на световното Принципно почти всички държави, в които има Я в името им. Разбира се на първо място си е България за мен, но предполагам говореше за други държави

TheNewReligion - на тебе малко по - късно ще ти отговоря, защото сега ще влизам да се къпя, пък при тебе повечко ще попиша

Eminem-Mosh

Блондинки или Брюнетки? Разбира се това не е важно, но от гледна точка не привличане от пръв поглед. Кои те грабват повече?
    ♥LIL WAYNE♥

Цитирай Първоначално написано от TheNewReligion
    И на мен любимият ми филм е "Леон".
    Мислиш ли, че Матилда е намерила любовта в лицето на някой друг?
    А каква всъщност е Матилда?
    Убийството...
    Инат ли си?
    Изпадал ли си в депресия?
    Благодарен ли си за това, което имаш?
    Обичаш ли да пътуваш?
    В кои държави си бил и в кои искаш да отидеш?
    Градът, в който можеш да изживееш живота си е....
    Мислиш ли много над живота?
    Имаш ли талисман? Вярваш ли въобще в това, че предмет може да ти носи щастие?
    Надявам се така да се е случило

Амиии - умна за възрастта си и печена :P

Е нещо лошо, предимно за близките и на жертвата и на извършителя. И все пак съм на мнение, че понякога може да има изключения.

За различните неща различно.

Че кой не е изпадал в депресия

Да, благодарен съм на всеки, който ми е помогнал с едно или друго - пари, акъл, мнение.

Не съм пътувал чак толкова много, ч е да дам категоричен отговор, и всепак за сега много ми харесва

В италия съм бил, а искам да Отида в Франция, Бразилия, Америка, Китай, Япония, Африка някъде из нея ииии пак Италия

Варна, ако сме реалисти. Иначе Барселона или Венеция.

Много.

Амиии, като малък често съм си намирал някой камък дето ме кефи, може и парче тухла да е, за късмет. И все пак каквато и да е дрънкулка щастие няма да и донесе. Евнтуално късмет :P

Eminem-Mosh

Блондинки или Брюнетки? Разбира се това не е важно, но от гледна точка не привличане от пръв поглед. Кои те грабват повече?
    Блондинки принципно

Eminem-Mosh

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    Времето изтече.
    Still1ME1Still1HERE, слагай нов.

Линк към новата тема ще има, когато бъде направена.

П.п.
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=348686

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си