- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- На горещия стол е Still1ME1Still1HERE
От кой клас учиш там?
Как влезна?
Смяташ ли, че е добре да има такова училище, в което да има концентрирано толкова деца на известни от гледна точка на самите деца и от гледна точка на останалите, които са в класа?
Има ли различно отношение към тях? Получават ли по-високи оценки децата на известни или по-заможни, както и такива преместили се от частното?
Надявам се да не отговориш с да или не само както на миналите въпроси.
Учила съм там допреди 7-8 години, а ми се струва, че е било друг живот.
Добре са.![]()
Имам една позната дева и ако едно нещо не е както трябва- полудява.Не че е лошо ,ама в днешно време никой не гони съвършенството и какъв е смисъла да се косиш за малки ежедневни неща които просто не са се получили. Та така.
Жена ти хубава ли е? Какви са и очите? Каква и е косата?
Ти пишеш ли и стихове? Гледате ли звездите?
Как върви италианския?
Фейсбука вреди ли на здравето?
Амиииии от първи клас уча там - догодина почва единадесета :PПървоначално написано от shadow4e
Ами с изпит преди първи клас, а после и с изпити след 7ми и след 8ми клас :P
Амиии - не са чак толкова много всъщностПонякога различните обществени слоеве си казват различията
Спогаждаме се
Дали е добре - да
Ако учиш само с по - бедни или само с по - богати хора, то няма да знаеш как да се държиш с другите
Не, няма привилегии доколкото знам. Само там на матурите съм чувало, че има едно друго да вземат българска диплома без италианска, а те вървят двете, ако едната не я вземеш и другата уж, ама не знам дали не се говори така само, за да учим повече. Но иначе разлики в оценяването и толерантноста няма. Само, ако баща ти е адвокат нали и направиш някой зулум можеш да се измъкнеш по - лесно, щото имаше такъв случай, но защитата беше желязно аргументирана и се отказа даскалото
![]()
Несъмнено у него има типичната характеристика на непримирим човек.Но и на неприспособим - на човек,който не успява да приеме правилата на средата си за свои и това предопределя обречеността му...
Eminem-Mosh
Коя е любимата ти емотикона?
Кое твое качество смяташ, че те отличава от останалите?
Оптимист, песимист или реалист си?
Любима кухня?
★Не искам да си силен, искам да си слаб! Искам да залагаш всичко и да си валат!!★
♥LIL WAYNE♥
Аааа, сори че чак сега отговарям, амаааПървоначално написано от MartyParty
![]()
Аз съм странна Дева да се ева. И все пак и на мен ми се е случвало - правех един конструктор кораб за брат ми, тааа строя,строя и ми остават 10ина минутки работа по него. По едно време се чупи на средата... Оправям го айде следващата част - пак се чупи. Оправям го онова, то на друго място се счупи и след околко 20 минути на оправяне го хванах и го трснах в земята с всичка сила и си казах деева - няма да се занимавам![]()
Амиии, нали знаеш - има една приказка - Никой не е перфектен докато не се влюбиш в него. Тааа мен си ми харесва, пък на който не му харесва да си ходи у тях си и да се грее. Очите са и пъстри от жълтеникави до желениквао кафяви, а косата и е руса чуплива, къдрава и шантава няква![]()
Само един стих съм писал в живота ми. Не. А звездите не ги гледаме, щото се виждаме по - рано през деняИначеее - сутрин си пием кафето заедно разхождаме си се седми си на някоя пейка и т.н. Четвъртъка сигурно заминаваме на море с нея
![]()
![]()
Италианският тъка върви, че ако не почна уроци тея дни догодина може и да не завършаАма ще почвам тея дни, така че нямам стрес
![]()
Сигурно вреди, не знам. Използвам го между 0 и 30 минути на седмицаЗа това време, май не ми е навредил много
![]()
П.П. Ако искаш снимка с нея можеш да видиш в темата за нашите снимки на пред последната или предпредпоследната страница![]()
Несъмнено у него има типичната характеристика на непримирим човек.Но и на неприспособим - на човек,който не успява да приеме правилата на средата си за свои и това предопределя обречеността му...
Eminem-Mosh
Оф, заби ме в тъча - не знамПървоначално написано от alex4et0y
Може би тази
и тази
![]()
Амии те всички се отличават едно от друго, но ако имаш предвид ми е най силно развито:
+ Логика може би. Или приятелство, ако имаш предвид между човешки отношения.
- Закъснявам и съм тромав
Оптимистичен реалист. Ако видя чаша наполовина с вода, аз ще си помисля, че е полвин чаша вода. Но ако ти ме питаш ще ти кажа, ами пълна е сигурно малко повече от половината. Обичамда внасям позитивни емоции у хората около мен![]()
Eminem-Mosh
И на мен любимият ми филм е "Леон".
Мислиш ли, че Матилда е намерила любовта в лицето на някой друг?
А каква всъщност е Матилда?
Убийството...
Инат ли си?
Изпадал ли си в депресия?
Благодарен ли си за това, което имаш?
Обичаш ли да пътуваш?
В кои държави си бил и в кои искаш да отидеш?
Градът, в който можеш да изживееш живота си е....
Мислиш ли много над живота?
Имаш ли талисман? Вярваш ли въобще в това, че предмет може да ти носи щастие?
![]()
Кое е нещото, което искаш да направиш, но все още не си?
Какво те привлича най-много в едно момиче?
★Не искам да си силен, искам да си слаб! Искам да залагаш всичко и да си валат!!★
♥LIL WAYNE♥
Любимия ми въпрос:
Име на държава, което ти харесва (или повече от едно)
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Гражданска война.Първоначално написано от alex4et0y
Всичко може да ме привлича, пък и има една приказка - никой не е перфектен, докато не се влюбиш в него. Това просто ми се случва. Иначе най - много харесвам очите, но тях ги забелязвам на 3-4 среща какъв точно цвят са, иначе от първия път ги гледам, но не гледам цвета, просто тях...
Eminem-Mosh
Амиии, не съм се замислял. Холадния и Португалия. Холандците ме кефят от 4 години, защото ноасят оранжеви фанелки на световнотоПървоначално написано от jghgh
Принципно почти всички държави, в които има Я в името им. Разбира се на първо място си е България за мен, но предполагам говореше за други държави
![]()
TheNewReligion - на тебе малко по - късно ще ти отговоря, защото сега ще влизам да се къпя, пък при тебе повечко ще попиша![]()
Eminem-Mosh
Блондинки или Брюнетки? Разбира се това не е важно, но от гледна точка не привличане от пръв поглед. Кои те грабват повече?
♥LIL WAYNE♥
Надявам се така да се е случилоПървоначално написано от TheNewReligion
Амиии - умна за възрастта си и печена :P
Е нещо лошо, предимно за близките и на жертвата и на извършителя. И все пак съм на мнение, че понякога може да има изключения.
За различните неща различно.
Че кой не е изпадал в депресия![]()
Да, благодарен съм на всеки, който ми е помогнал с едно или друго - пари, акъл, мнение.
Не съм пътувал чак толкова много, ч е да дам категоричен отговор, и всепак за сега много ми харесва![]()
В италия съм бил, а искам да Отида в Франция, Бразилия, Америка, Китай, Япония, Африка някъде из нея ииии пак Италия![]()
Варна, ако сме реалисти. Иначе Барселона или Венеция.
Много.
Амиии, като малък често съм си намирал някой камък дето ме кефи, може и парче тухла да е, за късмет. И все пак каквато и да е дрънкулка щастие няма да и донесе. Евнтуално късмет :P
Eminem-Mosh
Блондинки принципноПървоначално написано от alex4et0y
![]()
Eminem-Mosh
Времето изтече.
Still1ME1Still1HERE, слагай нов.
Линк към новата тема ще има, когато бъде направена.
П.п.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=348686