- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- На горещия стол е Still1ME1Still1HERE
Аааа, сори че чак сега отговарям, амаааПървоначално написано от MartyParty
![]()
Аз съм странна Дева да се ева. И все пак и на мен ми се е случвало - правех един конструктор кораб за брат ми, тааа строя,строя и ми остават 10ина минутки работа по него. По едно време се чупи на средата... Оправям го айде следващата част - пак се чупи. Оправям го онова, то на друго място се счупи и след околко 20 минути на оправяне го хванах и го трснах в земята с всичка сила и си казах деева - няма да се занимавам![]()
Амиии, нали знаеш - има една приказка - Никой не е перфектен докато не се влюбиш в него. Тааа мен си ми харесва, пък на който не му харесва да си ходи у тях си и да се грее. Очите са и пъстри от жълтеникави до желениквао кафяви, а косата и е руса чуплива, къдрава и шантава няква![]()
Само един стих съм писал в живота ми. Не. А звездите не ги гледаме, щото се виждаме по - рано през деняИначеее - сутрин си пием кафето заедно разхождаме си се седми си на някоя пейка и т.н. Четвъртъка сигурно заминаваме на море с нея
![]()
![]()
Италианският тъка върви, че ако не почна уроци тея дни догодина може и да не завършаАма ще почвам тея дни, така че нямам стрес
![]()
Сигурно вреди, не знам. Използвам го между 0 и 30 минути на седмицаЗа това време, май не ми е навредил много
![]()
П.П. Ако искаш снимка с нея можеш да видиш в темата за нашите снимки на пред последната или предпредпоследната страница![]()
Несъмнено у него има типичната характеристика на непримирим човек.Но и на неприспособим - на човек,който не успява да приеме правилата на средата си за свои и това предопределя обречеността му...
Eminem-Mosh