.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Изморени очи

Изпуснах цялата учебна година поради здравословни проблеми и за да не повтарям взимам 2 учебни години за 1. Много се радвам, че училището ми ми предостави тази възможност. Проблема е такъв, че започнах да уча от сега, за да не ми се струпа всичко на един път и нямам време за почивка. Всеки ден имам по 2часа от 4ри учебни предмета примерно География - 2часа ; Математика - 2часа ; История - 2часа ; Химия - 2часа. След това се прибирам и пак сядам да уча. Чувам се с приятели само по телефона или те идват и ми помагат. Не се чувствам изморена. Не искам да спирам и да си почивам или да не ходя 1 ден на уроци, но ми се появяват сенки под очите. Знам, че е глупаво, но нямам време за прегледи и такива неща. Виждам си нормално, но ако може да ми кажете как да махна сенките под очите или да ги прикрия, защото просот не е хубаво.

Знам, че е глупаво, но с глупавите неща ми е по-трудно да се справя отколкот със сериозните неща.

Благодаря предварително.
    ★Не искам да си силен, искам да си слаб! Искам да залагаш всичко и да си валат!!★
    ♥LIL WAYNE♥

Голям фен Аватара на anitapz93
    Град
    Sin City
    С Фон дьо тен би трябвало да се прикрият?

anonymous708973
    Guest
    Извинявай, че няма да е по темата, но ми стана интересно.
    Сама ли учиш или ходиш при някого да ти преподава? Събота и неделя учиш ли?

Ходя на часни уроци през цялата седмица като изключим неделя и също си уча и сама в къщи, защото ми дават и домашно от часните уроци.
    ★Не искам да си силен, искам да си слаб! Искам да залагаш всичко и да си валат!!★
    ♥LIL WAYNE♥

Град
    Градът на скучаещите милионери
    Коректор.
    А за сенките под очите най-добрия вариант е да си починеш хубаво,но явно не можеш => коректор.

Това е хубаво върши работа и за торбички под очите.

Има го в 2 цвята: 1)от свела до средна кожа и 2)от средна до тъмна кожа
    Мисля,че беше около 14-15 лв.Но е икономично и върши работа.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си