.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Hybrid View

Един въпрос

Искам да попитам ако тръгна на уроци по испански от тази учебна година и продължа до завършването ми ( 8ми клас ще бъда тази година ) ,дали ще го науча ?? благодаря предварително

Братовчед ми отиде да живее при майка си в Испания. Той беше на 11 години .. Научи го за 3 месеца. Мисля, че ще успееш.
    Ne poznawam chowek ,koito me obicha

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Ще успееш и според мене...Даже ще го научиш перфектно..
    Все пак испанския е лесен за запомняне..Доста мелодичен език е
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Мега фен Аватара на KumchoValcho
    Най-важно е желанието. Ако имаш желание, ще го научиш

Разбира се, че ще го научиш.. Само желание да имаш

Ще успееш.
    The sky's the limit ..

еми аз ако нямах желание нямаше да ходя на уроци просто искам да го науча харесва ми и ми е приятен а и в училището ми няма да го изучавам затова попитах дали ще го науча само с уроци примерно 1 път седмично или 2 пъти

Супер фен Аватара на someonerandom
    Не съм запознат точно с испанския,обаче се съмнявам,че за 4 години по веднъж седмично ще успееш да научиш един език перфектно.
    When I get sad, I stop being sad and be awesome instead

веднъж или два пъти това че ще ходя на уроци се знае само искам да знам колко часа и дали ще го науча

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Mи ние откъде да знаем дали ще го научиш?
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

Град
    МаЙна ТаУн :D
    Някои от момчетата от класа ми почти нищичко не знаят като се има предвид че го учихме цяла година по 22 часа седмично
    А иначе за по един два пъти в седмицата не ми се вярва не е чак толкова лесен, колкото всички го описват. Но пък наистина - ако имаш желание и положиш малко повече усилия - ще се справиш Айде успех

I`m NOT strange , I`m just Different

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Ако се захванеш сериозно, за 5 години ще успееш да го научиш перфектно. Ще имаш достатъчно време, въпросът е как ще се отнесеш към това начинание, и дали желанието няма да ти се изпари.
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Има ли желание, има и начин!! Нищо не е невъзможно - стига да си достатъчно упорит всичко се постига.
    Уча се да отказвам неща, които биха довели до успех, ако условието е да заплатя с вътрешното си спокойствие.

точно като за мен аз съмм в топ10 най-упорити хора на света иначе мерси на всички

Супер фен
    Испанският е супер приятен и лесен. Лесно се учи,и на теория и на практика.3 години знам колкото поне да се оправям в магизина.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си