- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Един въпрос
Искам да попитам ако тръгна на уроци по испански от тази учебна година и продължа до завършването ми ( 8ми клас ще бъда тази година ) ,дали ще го науча ?? благодаря предварително![]()
Братовчед ми отиде да живее при майка си в Испания. Той беше на 11 години .. Научи го за 3 месеца. Мисля, че ще успееш.![]()
Ne poznawam chowek ,koito me obicha
Ще успееш и според мене...Даже ще го научиш перфектно..
Все пак испанския е лесен за запомняне..Доста мелодичен език е![]()
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
еми аз ако нямах желание нямаше да ходя на уроци просто искам да го науча харесва ми и ми е приятен а и в училището ми няма да го изучавам затова попитах дали ще го науча само с уроци примерно 1 път седмично или 2 пъти
Не съм запознат точно с испанския,обаче се съмнявам,че за 4 години по веднъж седмично ще успееш да научиш един език перфектно.
When I get sad, I stop being sad and be awesome instead
веднъж или два пъти това че ще ходя на уроци се знае само искам да знам колко часа и дали ще го науча![]()
Mи ние откъде да знаем дали ще го научиш?
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
Някои от момчетата от класа ми почти нищичко не знаят като се има предвид че го учихме цяла година по 22 часа седмично![]()
![]()
![]()
А иначе за по един два пъти в седмицата не ми се вярване е чак толкова лесен, колкото всички го описват. Но пък наистина - ако имаш желание и положиш малко повече усилия - ще се справиш
Айде успех
![]()
![]()
![]()
I`m NOT strange , I`m just Different
Ако се захванеш сериозно, за 5 години ще успееш да го научиш перфектно. Ще имаш достатъчно време, въпросът е как ще се отнесеш към това начинание, и дали желанието няма да ти се изпари.
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Има ли желание, има и начин!! Нищо не е невъзможно - стига да си достатъчно упорит всичко се постига.
Уча се да отказвам неща, които биха довели до успех, ако условието е да заплатя с вътрешното си спокойствие.
точно като за мен аз съмм в топ10 най-упорити хора на света![]()
![]()
иначе мерси на всички
![]()
Испанският е супер приятен и лесен. Лесно се учи,и на теория и на практика.3 години знам колкото поне да се оправям в магизина.