- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как бихте постъпили на мое място?
Реших да пусна една тема,не че толкова се нуждая от съвет или ми е голям проблем.
Искам да се обвържа,стана ми самотно,същевременно август месец ще ходя на море с групичка 10-12 човека.Ако се обвържа сега ,ще трябва да взема и момата с мен,иначе става доста тъпо.Ако се обвържа и идем на морето,няма да си изкарам ,както аз си знам и искам.Дали да ида сам на море с групичката , да си изкарам перфектно или с гадже ,малко по-сдържано?Аз си знам отговора,но да видя и вашите предпочитания?![]()
Ауее пич....отивай на моренце с фр. забавлявай се,кефи се като се върнеш от морето тогава се обвързвай :P Ае успех :P и приятно прекарване!![]()
.. You show me nothing but hate
You ran me into the ground
But what comes around goes around
I don’t need you.. // Stefan Salvatore
Ходи на море,изкарай си както трябва и след това си хвани гадже![]()
Винаги съм предпочитал морето, затова фащай се кефи, докато можеш! Приятно изкарване!![]()
Морето с приятелите![]()
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
Що пък да трябва да я взимаш с вас ?? А инъче определено бих избрала с приятелите.![]()
Ходи си сам та си живни малко .. За другото има време и място![]()
Гаджок и само с нея на море
С орда диваци - не мерси![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Ми пич,ако можеш да си държиш оная работа в гащите,давай с гадже,ако ли не,остави я резерва малко![]()
Усмихни се на някой непознат. Това може да се окаже единствената му радост за деня.
Като чуя това "ако съм с гаджето няма да си прекарам яко" и не знам к'во ми става ...![]()
Имам чувството,че гаджетата ви са все някакви страшилища,а вие ходите мирно до тях с наморник и каишка![]()
![]()
![]()
Това,че няма да флиртуваш с всяка пияна кифла в диското или няма да си всяка вечер с различна ку*ва не означава,че няма да си прекараш яко![]()
Била съм и С и БЕЗ гадже на море ... Определено,когато бях с гадже ми беше с пъти по-хубаво.Другите 4 пъти,в които съм ходила без гадже все се събирахме големи компании от по 15-тина човека (че и повече),а при пристигане в курорта се сприятелявахме с още горе-долу толкова (добре,че хазяите бяха готини и не правеха проблеми,когато се събирахме всички) и пак не ми беше чак толкова приятно![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Като ходиш на море с 15 приятели, поне можеш да се измъкнеш тактично или най много да понесеш 1/15 от вината от евентуална бременност на член от групичката. Докато ако си само с гадже на море...тц тц, лошо....
![]()
![]()
![]()
Хаха добре.Ще си хванеш гадже сега юли месец и до август толкова близка ще ти стане,че да я вземеш с тебе на море...Добре.
aбсолютно вярноПървоначално написано от Bianc0
![]()
Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!
Какво значение има това,от колко време си с един човек за да отидеш с него на море?!Първоначално написано от Bianc0
![]()
Аз бих избрала да съм с компанийката на морето..
Но всеки си има различно предпочитание и мисли различно - така,че ти решавай
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
по принцип няма да отидеш с човек,който познаваш от няколко дни или седмици!Първоначално написано от 3oPuTy
Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!
А защо мислиш,че автора не може да тръгне с момиче,което познава от няколко месеца/години?!Първоначално написано от Elenichkaa
![]()
Защото?Първоначално написано от Elenichkaa
След като си се съгласил/а да ти е най-близкия човек а.к.а. гадже, къде е пробелма да отидеш и на море с него?
Dr. Gregory House
Айде стига сте говорили глупости?Познаваш някое момиче от скоро,зарибявки а-у и тръгвате след 2-та/3-та седмица.А на 4-та седмица отиваш не море.Е?Ще я вземеш ли с теб или ще отидеш с приятелите си,които познаваш от години?
зависи от мноого неща...не е толкова просто.Първоначално написано от valdesbg
и не е казано,че задължително трябва гаджето ти да ти е най-близкия човек!
3oPuTy щом авторът се колебае и казва,че ще си искара по-добре с приятелите си (не се съмнявам),значи това момиче не му е чааак толкова близка,че да я предпочете?
1.Пак питам,защо трябва да тръгва с момиче,което познава от скоро?!Първоначално написано от Bianc0
2.Защо пък трябва да избира между гаджето и компанията?!Не могат да отидат заедно ли?!
Ест че ще я взема с мен.
Щом е част от обкръжението ми - ще я поканя. Кво като я познавам от 3 седмици?
Приятелите са си приятели, гаджето - гадже. Винаги гаджето на първо място, предвид че тя би трябвало да ми е най-близкия човек. Ако вашата дефиниция за гадже е друга - моля споделете я.
Dr. Gregory House
дори и да отидат заедно с приятелите му тя ще иска да остават през повечето време сами.Първоначално написано от 3oPuTy
А дори и да останат през повечето време с приятелите му,няма да е същото,защото ако нея я няма ще си позволи по-големи..хм,да ги наречем волности,а като е там ще е по-различно!
и ще си зарежеш приятелите от детинтство примерно,заради гадже?Първоначално написано от valdesbg
не винаги на първо място,може би трябва да ги съчетаваш понякога?
и да приятелите са приятели,гаджето-гадже!
Първоначално написано от valdesbg
Ами гаджето ще ти е гадже месец/година,две,а после като скъсате и ще се чудиш къде са ти приятелите.
Първоначално написано от 3oPuTy
Ами ако момичето не познава добре компанията му?Ами ако не и допаднат?Кво прайм тогава?Трябва да обръща внимание на нея и на тях по отделно и плюс това няма да може да се държи толкова отпуснато когато е с тях и тя покрай него.