.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 57
    Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    С моя ходехме от 20-тина дена и на Нова година бяхме в негов приятел.От там познавах само него и още едно момиче,а бяхме 20 и няколко човека ... Е,не ми беше скучно ... Нито пък на него.
    Ако автора иска сериозна връзка няма дори да си помисля за тези "волности"
    Що се отнася до нея - сутрин/вечер докато спят ще са достатъчно време заедно,като им се доправи секс пак ще са заедно ... През останалото време ще са с компания.

А и къде видя Владо да казва,че ще си зареже приятелите и как реши,че тези приятели (на автора) са от детството му
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Еленичка ако това е избора гадже или приятели - естествено че гаджето. Все едно аз да се сърдя че Пешо, с когото се знаем от ей такива е решил да отиде с жена си на море, вместо с мен? 8 клас сме го минали отдавна. Порастнете малко.

Нещо смесвате прекалено много неща - приятел е човек, който няма да ти се обиди ако не му се обадиш в продължение на 2 месеца примерно. И разговора е протече така сякаш сте се чули вчера. Ако поставяш приятелите ПРЕДИ гаджето.. то това изобщо не ти е гадже, а някаква опашка.

Макар че защо отхвърляме опцията да отидем с приятелите И гаджето на море?

Едит: Бианко - що е задължително да късаме? Опция да сме щастливи заедно за дълго време и да се оженим няма ли? И няма да се чудя, ще знам къде са Щото сръдливковци около мен няма

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

anonymous708973
    Guest
    владИ

Моля някой да ми каже едно волност, която не би си позволил, като е с гадже? С моя също ще сме една седмица на почивка заедно... с негови приятели (с моите не излизаме, че са дечковци и нямат общи теми).
    И пияни сме се виждали, и напушени, и всякакви...?

Какви са тия глупости?!

Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy
    С моя ходехме от 20-тина дена и на Нова година бяхме в негов приятел.От там познавах само него и още едно момиче,а бяхме 20 и няколко човека ... Е,не ми беше скучно ... Нито пък на него.
    Ако автора иска сериозна връзка няма дори да си помисля за тези "волности"
    Що се отнася до нея - сутрин/вечер докато спят ще са достатъчно време заедно,като им се доправи секс пак ще са заедно ... През останалото време ще са с компания.

А и къде видя Владо да казва,че ще си зареже приятелите и как реши,че тези приятели (на автора) са от детството му
    първо за няколко часа или просто купон е различно,друго е да сте заедно с всичките му фр за седмица или две.
    Не мисля,че момиче би се задоволило да е насаме с приятеля си само докато са заедно в леглото!Все пак са на почивка...!
    за приятелите писах метафорично.а и така излезе,нали гаджето го сложихте на 1 място,ок супер но приятелите къде останаха тогава!...останаха на заден план,когато захленчите пак,че са ви зарязали !
    Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!

Супер фен Аватара на Bianc0
    Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Едит: Бианко - що е задължително да късаме? Опция да сме щастливи заедно за дълго време и да се оженим няма ли? И няма да се чудя, ще знам къде са Щото сръдливковци около мен няма
    Мхмммм и деца и внуци да си имате,а?Голям фюм стана тука.

Град
    Цитирай Първоначално написано от Bianc0
    Ами ако момичето не познава добре компанията му?Ами ако не и допаднат?Кво прайм тогава?Трябва да обръща внимание на нея и на тях по отделно и плюс това няма да може да се държи толкова отпуснато когато е с тях и тя покрай него.
    Аз познавах само моя и още едно момиче от компанията му,която е 20+ човека,но пак бях с тях на Нова година.
    След това ходихме за седмица на хижа пак с негови приятели (бяхме към 15 човека),от които познавах 5 човека.Останалите не ми допаднаха ВЪОБЩЕ,но пак си прекарах яко.
    Що се отнася до това "отпускане,когато гаджето го няма" за мен е непонятно Аз съм си еднаква и когато е при мен,и когато го няма Да не говорим,че с моя често обсъждаме "готините какички и батковци" и на двамата не ни пречи,че другия се е обърнал след някой от другия пол и/или се е загледал ...
    Честно казано,според моите разбирания,човек с подобно "отпуснато държание,когато гаджето го няма" е "под чехъл",защото не се държи "естествено",когато е с гаджето си.

П.П.Много се забавих с писането на отговор и сигурно има още 10 мнения след предишното ми

Град
    В мислите на хората
    Еленичке - няма да хленчим бе. И ще си подбираме и гаджетата и приятелите внимателно.

Is that an option?

Бианко - ще порастнеш и ще разбереш че приятелите изобщо не са всичко на тоя свят.

Dr. Gregory House

Еленичка ако това е избора гадже или приятели - естествено че гаджето. Все едно аз да се сърдя че Пешо, с когото се знаем от ей такива е решил да отиде с жена си на море, вместо с мен? 8 клас сме го минали отдавна. Порастнете малко.

Нещо смесвате прекалено много неща - приятел е човек, който няма да ти се обиди ако не му се обадиш в продължение на 2 месеца примерно. И разговора е протече така сякаш сте се чули вчера. Ако поставяш приятелите ПРЕДИ гаджето.. то това изобщо не ти е гадже, а някаква опашка.

Макар че защо отхвърляме опцията да отидем с приятелите И гаджето на море?

авторът не е семен мъж с жена и деца ... става дума за "поредното" момиче и поредната почивка през лятото на море!
    Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!

Град
    В мислите на хората
    Екзакли

Щом са поредните - защо се хващате за глупости?

Пак питам - защо да се сърдя че Пешо е с гаджето си на море вместо с мен? И какво ще прави с мен, след като си има гадже? Вариант е да отидем заедно на море, обаче това не значи да сме 24/7 заедно. Всеки си прави каквото си прави, събираме се вечерта за 2-3 часа да се видим, да се почерпим и да си полафим и после всеки отива да си прави каквото иска? Къде е пробелма?

Dr. Gregory House

Еленичке - няма да хленчим бе. И ще си подбираме и гаджетата и приятелите внимателно.

Is that an option?

Бианко - ще порастнеш и ще разбереш че приятелите изобщо не са всичко на тоя свят.

А дано някой ден като ти се счупи колата(не ти го пожелавам) гаджето да дойде да ти помогне.

Is that an option?

"И ще си подбираме и гаджетата и приятелите внимателно. "Тук ме съгласи
    "приятелите изобщо не са всичко на тоя свят"-явно нямаш много добри приятели!..просто предположение

anonymous708973
    Guest
    И все пак въртите и сучите, но никой не дава конкретен пример за това какво не може да си позволи, когато гаджето е около него.
    Съгласна съм със ЗоРиТу - какво е това "отпускане, като гаджето го няма"... Толкова ли се стрягате, като е с вас? Какво? Срам ви е да се хилите като идиоти или да псувате наред? Значи просто сте сложили маска, когато сте с нея, което не е похвално никак... Бааа, ще кажете, че на каишка ви държим. Пък аз се имам за супер точно гадже

Град
    В мислите на хората
    Имам достатъчно добри приятели. Които знаят че могат да разчитат на мен. И не ми се сърдят че искам да отида някъде БЕЗ тях, както и не ми се сърдят че гаджето ми ще дойде някъде с нас.

Твоите не са ли така?

Dr. Gregory House

Екзакли

Щом са поредните - защо се хващате за глупости?

Пак питам - защо да се сърдя че Пешо е с гаджето си на море вместо с мен? И какво ще прави с мен, след като си има гадже? Вариант е да отидем заедно на море, обаче това не значи да сме 24/7 заедно. Всеки си прави каквото си прави, събираме се вечерта за 2-3 часа да се видим, да се почерпим и да си полафим и после всеки отива да си прави каквото иска? Къде е пробелма?
    не е казано,че трябва да се сърдиш!Но авторът каза,че може би ще прекара по-добре с приятелите си.И ще може да се нарадва на почивката си.

Имам достатъчно добри приятели. Които знаят че могат да разчитат на мен. И не ми се сърдят че искам да отида някъде БЕЗ тях, както и не ми се сърдят че гаджето ми ще дойде някъде с нас.

Твоите не са ли така?
    не става въпрос за сърдене и цупене!
    те,че няма да се сърдят няма,ще го приемат заради мен,но може би той няма да се впише?
    *при тебе е тя.

Под отпускане не става въпрос за заглеждане по други или нещо такова,а за "изпростяване" щото все пак не на всяко момиче и е приятно да гледа приятели си пиян,как псува и прави някви глупости или нещо от сорта.

Град
    В мислите на хората
    Е като не е проблем кво ревете за глупости?

Автора попита какво ще направим - и всеки си каза. Вие пак хванахте старата песен че гаджето е нещо, което се сменя през определен период и след това се оплаквате на приятелите си за тая смяна.

Само на мен ли ми е губи логиката в това твърдение?

Dr. Gregory House

Под отпускане не става въпрос за заглеждане по други или нещо такова,а за "изпростяване" щото все пак не на всяко момиче и е приятно да гледа приятели си пиян,как псува и прави някви глупости или нещо от сорта.
    ето един здравомислещ

Е като не е проблем кво ревете за глупости?

Автора попита какво ще направим - и всеки си каза. Вие пак хванахте старата песен че гаджето е нещо, което се сменя през определен период и след това се оплаквате на приятелите си за тая смяна.

Само на мен ли ми е губи логиката в това твърдение?
    ти май не разбра нито дума,а?
    и тоя спор с нищо не е полезен на автора,аз съм дотук!

Град
    В мислите на хората
    Еленичке - като не се впише няма лошо. Къде е проблема?

Ще се виждаме разделено, с приоритет гаджето.

Трябва ли моите приятели да са и нейни приятели?

Dr. Gregory House

Еленичке - като не се впише няма лошо. Къде е проблема?

Ще се виждаме разделено, с приоритет гаджето.

Трябва ли моите приятели да са и нейни приятели?
    не,ноо...вие сте на почивка..не сте си у дома!
    там сте за да прекарате ваканцията или почивните дни ЗАЕДНо.Все пак такава е уговорката преди да тръгнете!
    А и ако приятелите ти искат да отидат някъде ти ще трябва първо да се съобразиш с "твоето" момиче.
    и не не трябва твойте фр да са и нейни,и точно затова след като се познавате от вчера не би трябвало да ходите на почивка заедно!Може би ако нещата станат сериозни и задълбочени и в последствие...ама..какво ли разбирам аз..

Град
    И това за някого е забавно?!

Владо ако не се впише няма да си с нея на море Почна да обръщаш темата

А към всички,които казват,че автора иска "поредната" ... Ако той искаше "поредната" (т.е. нищо сериозно) нямаше да иска гадже,а щеше да е*е малки пияни кифли по дискотеките
    Между другото едно "задръстено" момиче/момче няма да тръгне с голяма компания на почивка ... Мисълта ми е,че само някое по-задръстено девойче би отказало да отиде някъде В крайна сметка ако няма да ходят по "магистрални феи" няма причина тя да откаже да отиде ... Е к'во най-много да решат да отидат на стриптийз ама к'во пречи и тя да отиде с тях На мен лично даже ще ми е забавно,но като го знам моя едва ли би отишъл
    А ако случайно реша да не отида някъде с останалите (заради главоболие например),то със сигурност няма да позволя на моя да остане при мен и да изпусне купона

Град
    В мислите на хората
    Е колко пъти да пиша че гаджето за мен е С приоритет ВИНАГИ. И приятелите ми никога няма да се разсърдят за детинщините дето пишеш.

Отишли сме на почивка ЗАЕДНО, а не да прекараме почивката ЗАЕДНО. Което на 100 % не значи че ще се влачим тълпа говеда 24/7.

Ако се опитваш да разбереш защо - вече го написах не един път. Че не си съгласна - разбрах. Разбрах и защо.

Нещо още неясно?

Едит: Зозенце - щях да съм на море с нея Без групата маймуни. Обясних вече защо.

Dr. Gregory House

Е колко пъти да пиша че гаджето за мен е С приоритет ВИНАГИ. И приятелите ми никога няма да се разсърдят за детинщините дето пишеш.

Отишли сме на почивка ЗАЕДНО, а не да прекараме почивката ЗАЕДНО. Което на 100 % не значи че ще се влачим тълпа говеда 24/7.

Ако се опитваш да разбереш защо - вече го написах не един път. Че не си съгласна - разбрах. Разбрах и защо.

Нещо още неясно?

Едит: Зозенце - щях да съм на море с нея Без групата маймуни. Обясних вече защо.

разбрал бил...айде айде...
    нищо неясно!

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Ехееееееее тука голям спор станало.Приятелите ми са 3-ма(истински 2 момчета и 1 момиче).Няма трудност в която някой от нас да е казал на другия,съжалявам ама немога да ти помогна,винаги сме помагали на нуждаещия,няма нещо с което не сме се справяли(за сега..).Аз ще предпочета естествено да си прекарам,както аз си знам,без задръжки и спирачки,заради момиче което е с мен.Ако някои от вас нямат истински приятели,аз имам.Естествено предпочитам с приятелите до гроб,отколкото с незнайно до кога момиче,да прекарам една такава почивка на морето.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си