- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как бихте постъпили на мое място?
С моя ходехме от 20-тина дена и на Нова година бяхме в негов приятел.От там познавах само него и още едно момиче,а бяхме 20 и няколко човека ... Е,не ми беше скучно ... Нито пък на него.
Ако автора иска сериозна връзка няма дори да си помисля за тези "волности"
Що се отнася до нея - сутрин/вечер докато спят ще са достатъчно време заедно,като им се доправи секс пак ще са заедно ... През останалото време ще са с компания.
А и къде видя Владо да казва,че ще си зареже приятелите и как реши,че тези приятели (на автора) са от детството му![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Еленичка ако това е избора гадже или приятели - естествено че гаджето. Все едно аз да се сърдя че Пешо, с когото се знаем от ей такива е решил да отиде с жена си на море, вместо с мен? 8 клас сме го минали отдавна. Порастнете малко.
Нещо смесвате прекалено много неща - приятел е човек, който няма да ти се обиди ако не му се обадиш в продължение на 2 месеца примерно. И разговора е протече така сякаш сте се чули вчера. Ако поставяш приятелите ПРЕДИ гаджето.. то това изобщо не ти е гадже, а някаква опашка.
Макар че защо отхвърляме опцията да отидем с приятелите И гаджето на море?
Едит: Бианко - що е задължително да късаме? Опция да сме щастливи заедно за дълго време и да се оженим няма ли? И няма да се чудя, ще знам къде саЩото сръдливковци около мен няма
![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
владИ
Моля някой да ми каже едно волност, която не би си позволил, като е с гадже? С моя също ще сме една седмица на почивка заедно... с негови приятели (с моите не излизаме, че са дечковци и нямат общи теми).
И пияни сме се виждали, и напушени, и всякакви...?
Какви са тия глупости?!
първо за няколко часа или просто купон е различно,друго е да сте заедно с всичките му фр за седмица или две.Първоначално написано от 3oPuTy
Не мисля,че момиче би се задоволило да е насаме с приятеля си само докато са заедно в леглото!Все пак са на почивка...!
за приятелите писах метафорично.а и така излезе,нали гаджето го сложихте на 1 място,ок супер но приятелите къде останаха тогава!...останаха на заден план,когато захленчите пак,че са ви зарязали !
Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!
Мхмммм и деца и внуци да си имате,а?Голям фюм стана тука.Първоначално написано от valdesbg
![]()
Аз познавах само моя и още едно момиче от компанията му,която е 20+ човека,но пак бях с тях на Нова година.Първоначално написано от Bianc0
След това ходихме за седмица на хижа пак с негови приятели (бяхме към 15 човека),от които познавах 5 човека.Останалите не ми допаднаха ВЪОБЩЕ,но пак си прекарах яко.
Що се отнася до това "отпускане,когато гаджето го няма" за мен е непонятноАз съм си еднаква и когато е при мен,и когато го няма
Да не говорим,че с моя често обсъждаме "готините какички и батковци" и на двамата не ни пречи,че другия се е обърнал след някой от другия пол и/или се е загледал ...
Честно казано,според моите разбирания,човек с подобно "отпуснато държание,когато гаджето го няма" е "под чехъл",защото не се държи "естествено",когато е с гаджето си.
П.П.Много се забавих с писането на отговор и сигурно има още 10 мнения след предишното ми![]()
Еленичке - няма да хленчим бе. И ще си подбираме и гаджетата и приятелите внимателно.
Is that an option?
Бианко - ще порастнеш и ще разбереш че приятелите изобщо не са всичко на тоя свят.
Dr. Gregory House
авторът не е семен мъж с жена и децаПървоначално написано от valdesbg
... става дума за "поредното" момиче и поредната почивка през лятото на море!
Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!
Екзакли
Щом са поредните - защо се хващате за глупости?
Пак питам - защо да се сърдя че Пешо е с гаджето си на море вместо с мен? И какво ще прави с мен, след като си има гадже? Вариант е да отидем заедно на море, обаче това не значи да сме 24/7 заедно. Всеки си прави каквото си прави, събираме се вечерта за 2-3 часа да се видим, да се почерпим и да си полафим и после всеки отива да си прави каквото иска? Къде е пробелма?
Dr. Gregory House
Първоначално написано от valdesbg
А дано някой ден като ти се счупи колата(не ти го пожелавам) гаджето да дойде да ти помогне.![]()
"И ще си подбираме и гаджетата и приятелите внимателно. "Тук ме съгласиПървоначално написано от valdesbg
"приятелите изобщо не са всичко на тоя свят"-явно нямаш много добри приятели!..просто предположение
И все пак въртите и сучите, но никой не дава конкретен пример за това какво не може да си позволи, когато гаджето е около него.
Съгласна съм със ЗоРиТу - какво е това "отпускане, като гаджето го няма"... Толкова ли се стрягате, като е с вас? Какво? Срам ви е да се хилите като идиоти или да псувате наред? Значи просто сте сложили маска, когато сте с нея, което не е похвално никак... Бааа, ще кажете, че на каишка ви държим. Пък аз се имам за супер точно гадже![]()
Имам достатъчно добри приятели. Които знаят че могат да разчитат на мен. И не ми се сърдят че искам да отида някъде БЕЗ тях, както и не ми се сърдят че гаджето ми ще дойде някъде с нас.
Твоите не са ли така?
Dr. Gregory House
не е казано,че трябва да се сърдиш!Но авторът каза,че може би ще прекара по-добре с приятелите си.И ще може да се нарадва на почивката си.Първоначално написано от valdesbg
не става въпрос за сърдене и цупене!Първоначално написано от valdesbg
те,че няма да се сърдят няма,ще го приемат заради мен,но може би той няма да се впише?
*при тебе е тя.
Под отпускане не става въпрос за заглеждане по други или нещо такова,а за "изпростяване" щото все пак не на всяко момиче и е приятно да гледа приятели си пиян,как псува и прави някви глупости или нещо от сорта.![]()
Е като не е проблем кво ревете за глупости?
Автора попита какво ще направим - и всеки си каза. Вие пак хванахте старата песен че гаджето е нещо, което се сменя през определен период и след това се оплаквате на приятелите си за тая смяна.
Само на мен ли ми е губи логиката в това твърдение?
Dr. Gregory House
ето един здравомислещПървоначално написано от Bianc0
ти май не разбра нито дума,а?Първоначално написано от valdesbg
и тоя спор с нищо не е полезен на автора,аз съм дотук!
Еленичке - като не се впише няма лошо. Къде е проблема?
Ще се виждаме разделено, с приоритет гаджето.
Трябва ли моите приятели да са и нейни приятели?
Dr. Gregory House
не,ноо...вие сте на почивка..не сте си у дома!Първоначално написано от valdesbg
там сте за да прекарате ваканцията или почивните дни ЗАЕДНо.Все пак такава е уговорката преди да тръгнете!
А и ако приятелите ти искат да отидат някъде ти ще трябва първо да се съобразиш с "твоето" момиче.
и не не трябва твойте фр да са и нейни,и точно затова след като се познавате от вчера не би трябвало да ходите на почивка заедно!Може би ако нещата станат сериозни и задълбочени и в последствие...ама..какво ли разбирам аз..
И това за някого е забавно?!Първоначално написано от Bianc0
![]()
![]()
![]()
![]()
Владо ако не се впише няма да си с нея на мореПочна да обръщаш темата
А към всички,които казват,че автора иска "поредната" ... Ако той искаше "поредната" (т.е. нищо сериозно) нямаше да иска гадже,а щеше да е*е малки пияни кифли по дискотеките
Между другото едно "задръстено" момиче/момче няма да тръгне с голяма компания на почивка... Мисълта ми е,че само някое по-задръстено девойче би отказало да отиде някъде
В крайна сметка ако няма да ходят по "магистрални феи" няма причина тя да откаже да отиде ... Е к'во най-много да решат да отидат на стриптийз ама к'во пречи и тя да отиде с тях
На мен лично даже ще ми е забавно,но като го знам моя едва ли би отишъл
![]()
А ако случайно реша да не отида някъде с останалите (заради главоболие например),то със сигурност няма да позволя на моя да остане при мен и да изпусне купона![]()
Е колко пъти да пиша че гаджето за мен е С приоритет ВИНАГИ. И приятелите ми никога няма да се разсърдят за детинщините дето пишеш.
Отишли сме на почивка ЗАЕДНО, а не да прекараме почивката ЗАЕДНО. Което на 100 % не значи че ще се влачим тълпа говеда 24/7.
Ако се опитваш да разбереш защо - вече го написах не един път. Че не си съгласна - разбрах. Разбрах и защо.
Нещо още неясно?
Едит: Зозенце - щях да съм на море с неяБез групата маймуни. Обясних вече защо.
Dr. Gregory House
Първоначално написано от valdesbg
![]()
разбрал бил...айде айде...
нищо неясно!![]()
Ехееееееее тука голям спор станало.Приятелите ми са 3-ма(истински 2 момчета и 1 момиче).Няма трудност в която някой от нас да е казал на другия,съжалявам ама немога да ти помогна,винаги сме помагали на нуждаещия,няма нещо с което не сме се справяли(за сега..).Аз ще предпочета естествено да си прекарам,както аз си знам,без задръжки и спирачки,заради момиче което е с мен.Ако някои от вас нямат истински приятели,аз имам.Естествено предпочитам с приятелите до гроб,отколкото с незнайно до кога момиче,да прекарам една такава почивка на морето.