.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 57 от общо 57
    Отивай с приятелите ти на море и въобще не му мисли, за какво ти е приятелка на море да ти спича кефа. Като се върнеш от почивката си я хвани, преди това си поживей като за последно.

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Винаги истинските приятели ще са пред гаджето.Който се опита да ме обори, няма истински приятели.

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    За това е най-готино,когато най-добрият ти приятел и гаджето ти са един и същ човек,както в моя случай

Дизел,само не разбрах,защо въобще пускаш темата?!
    Сам казваш,че с гадже не можеш да си прекараш яко и че искаш момиче,защото ти било самотно ... Е то по морето к*рви бол,така че ...
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Супер фен
    Както си решиш. Ама ,ако си имаш гадже, иде с нея.Ако ли не, ходи с приятелите, там мацки бол. Или най -добре нещо неангажиращо там, а тук после ангажиращото.

Град
    Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy
    За това е най-готино,когато най-добрият ти приятел и гаджето ти са един и същ човек,както в моя случай

Дизел,само не разбрах,защо въобще пускаш темата?!
    Сам казваш,че с гадже не можеш да си прекараш яко и че искаш момиче,защото ти било самотно ... Е то по морето к*рви бол,така че ...
    Замисълът на темата беше,да видя вие как бихте постъпили?Аз си знам отговора преди да я пусна темата.Ще ида с приятели и ще си искарам без задръжки и спирачки,както казах ^.Това да си изкарам добре не обхваща-пян с походка"Левия тротуар е мой ама и десния не го давам",бойща,виканици по улиците,кръчмите,дискотеки те.Не отиваме само кочове,ще има и женски .За мен това да си изкарам добре-кръчми,дискотеки и капанчета по плажа .Най-обичам да видя женска свободна компания, разбираме се с приятелите ,кой коя си е харесал и на лов .Играем с момичета по дискотеки и кръчми.Сваляме ги,коя върже ,коя невърже ,случай всякакви .Когато аз съм с гадже,тоя свободен живот го няма при мен,не изнверявам и не се забивам с други.Останалото държание както ми е с приятелите,така и пред гаджето.Най-честата забележка от приятелките ми е била"Стига си се оригвал,не е културно",при която аз отговарям"Не си възпитана,когато човек се оригне,се казва,наздраве" .Момичетата с които мога да се обвържа не ги познавам от вчера.Ако се хванем с някоя,ще е кофти да замина без нея.Искам малко да си поживея за последно и после да търся сериозното.

Ако бях на твое място бих си взела и половинката

Град
    Цитирай Първоначално написано от black_baby
    Ако бях на твое място бих си взела и половинката
    Защото не си момче с моята характеристика

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си