.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4

Hybrid View

съвет - любовта никога не е лесна...

Хора, знам че най-добре сама да си ги взимам тия решения, но не мисля че ще ми е излишно да чуя някое мнение Ще ви бъда благодарна.
    Мъчи ме любовта както сигурно се сещате... Незнам защо но не ми върви нещо Със сигурност за някой ще му се стори супер незначително, но за мен не е така.. и който би имал желание нека си каже мнението...
    Харесвам едно момче и му го казах... тогава той ми каза че любовта май му е чужда и не му се е получавала до сега, цени приятелството си с мен и не би рискувал да го загуби... тогава в общи линии реших че това беше... но следващите дни когато си писахме... нещата винаги бяха двусмислени, с закачки... изобщо всеки би решил че си е променил мнението... говоря за преди няколко седмици... сега обаче.. някак си стана по сдържан.. незнам дали защото работата му е много и наистина е уморен или е решил друго... незнам какво да си мисля.. дали е срамежлив и му е трудно да предприеме нещо, дали ако аз реша да го целуна ненадейно ще отвърне... просто незнам...
    Малко сме различни, но това не би трябвало да е проблем... иначе той е 3 години по-голям от мен.. учим заедно...не ми е за идеята да бъда с него.. отнасям се сериозно към тези неща.... незнам какво друго да кажа за да добиете най-добре представа за ситуацията...
    Не искам да намесвам някой който ни познава и двамата... или може би трябва? Какво мислите, че трябва да направя?

ти вече си направила първата крачка,но той те е отблъснал.ТОва не ти ли стига?
    Просто забрави и продължи напред!
    Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    Питай го,друг начин да разбереш какво му е в главата няма.

Супер фен Аватара на BiGBaDWolF
    Град
    Зелен Свят!
    Питай го пак... Или направо действай.. Па ако не ти отвърне значи нема смисъл от повече ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си