- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Притеснение (петънца)
Здравейте!Нося брекети от 3 години. Сега август месец ще ги махам. Страх ме е да не би на зъбите ми да останат някакви петънца!
Много ме е страх!
Хигиената ми е такава:
1. След почти всяко ядене си мия зъбите по 2-3 пъти с COLGATE и SENSODYNE
2. Сутринта си ги мия веднъж преди да ям и след закуска отново по 2-3 пъти със същите пасти описани по-горе
Ако сте носили брекети и сте имали някакъв подобен проблем, моля ви кажете ми как сте го премахнали! А, избелването на зъбите някакъв такъв вариант ли е или не?? Благодаря за помощта!![]()
Не мисля,че след като ти ги махнат ще останат петънца..не се притеснявай
ако искаш за да си по-сигурен/а попитай заболекарят/зъболекарката си!
.. You show me nothing but hate
You ran me into the ground
But what comes around goes around
I don’t need you.. // Stefan Salvatore
Може и да ти останат. На едно момиче в старото даскало и бяха останали нещо като...отпечатъци/вдлъбнатинки по всички зъби и изглеждаха като къдрави...не мога да го обясня...и да...тези петънца ги имаше. Все едно да си оставиш отпечатък от ръката в незасъхнал цимент...ъм....ама и аз обяснявам толкова хубаво...
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
До колкото знам,след избелването всичко ще си е наред.![]()
![]()
![]()
И аз така мисля!Първоначално написано от Vasoto129
Ако имам някакъв проблем и ако не може да се направи нищо ще си избеля зъбите, защото не искам недостатъци!
![]()
Да знам. Баща ми чак ми вика, че се престаравам, но аз предпочитам това отколкото мръсни зъби! Аз въобще не мога да си понасям зъбите мръсни!Първоначално написано от themusicinme
![]()
Според мен няма да имаш проблеми..
Но за по-сигурно попитай зъболекаря си..
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥