.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Hybrid View

Wi-Fi скрито име на мрежа (SSID).Помощ

Здравейте има ли някакъв начин на се разбере името на мрежата защото като ходя на вилата за събота и неделя хващам мрежа,но със скрито име.Ако има някой който да ми помогне ще съм му много благодарен
    Който се цепи от колектива му го нацепват колективно

Как така откриваш Wi-Fi мрежа, пък е със скрито име? Че то може въобще да не е въвеждано нищо, като име на мрежата и за това да не ти излиза...

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от doomkillerr
    Как така откриваш Wi-Fi мрежа, пък е със скрито име? Че то може въобще да не е въвеждано нищо, като име на мрежата и за това да не ти излиза...
    Това си е възможно. Това си е обикновенна мрежа само, че вместо парола трябва да въведеш име.

Мега фен Аватара на L0ST
    Мисля, че няма проблем да има парола + скрит ssid

Иначе не съм сиг дали има начин..
    Lexynnka

Мега фен Аватара на L0ST
    Цитирай Първоначално написано от Alexandra1993
    Пробвай някъде където знаеш,че определено няма WI-FI да видиш,че пак ще ти покаже,че има скрита мрежа .
    Пък и дори и да има някаква,не е сигурно,че щи ти свърши работа,понеже някой безжични мрежи са за други цели само!За какво на дълго и широко е обяснено в Гугъл!
    Не е точно така... При седмицата когато има мрежа със скрито име си се появява там дето се избира към коя мрежа да се свърже. И когато мрежата не е в обхват си изчезва.. на хикс пе-то не знам как е.
    Lexynnka

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си