- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Обичам Те и Обичам всичко в теб !!!
Не знаех каде да го пусна в лично творчество или тук Но реших да е тук
Не зная дали съм те търсила или просто съм мечтала за теб. Тогава , когато с нежелание съм се измъквала от топлите прегръдки на съня и почти несъзнателно съм те усещала сред хората, заобикалящи моя свят. Или тогава, когато съм наблюдавала отиващия си ден и съм отправяла жаден поглед към хоризонта. Не зная дали съм допускала, че ти съществуваш в горещите летни дни и дългите зимни нощи, в дъждовното есенно отчаяние или пък в живителния аромат на пролет. Но чувството, че теб те има някъде на света, ми е давало сили да живея…
Събуждам се сутрин в прегръдките ти и се наслаждавам на присъствието ти. Замечтано прекарвам поглед по голото ти тяло и правя усилия да не те докосна. Притаявам дъх , защото почти не смея да дишам -толкова ме е страх да не се окаже просто сън.
Внезапно ти отваряш очи и ме озаряваш с твоя пълен с топлина поглед. Очите ти са дълбоки като океан и аз се оглеждам за спасителен пояс. Приближаваш устни към моите и аз притварям очи. Целувката ни е толкова дълбока и страстна, че наоколо избухват хиляди горещи слънца. Усещам как възбудата ти постепенно нараства и те улавям в ръцете се. Ти си така прелестен и гладък, а само миг по-късно аз те държа между устните си. Харесваш ги и то не само заради усещането, което те ти дават- чувствената им и предизвикателна извивка те влудява, ти знаеш, че това са устни, създадени само за любов. Докосвам те с език и ти стенеш, а аз те захапвам нежно със зъби, защото искам да се убедя, че си жив. Трепериш, но не от болка, настръхваш, но не от студ. Желаеш ме и аз съм твоя, страхуваш се, но не от мен.
Проникваш в тялото ми и аз те приемам, изпълнена с нежна всеотдайност и мъничко тъга. Плавните ти движения напомнят самотна лодка в бурен океан, а брега е толкова далече. Усещам силата ти и знам, че си уязвим, защото обичаш винаги да бързаш бавно. Облива ме гореща вълна и в нас избухва като огнен дъжд вулкан от неземно удоволствие, събрал в себе си страстта и пламъка, страданието и радостта, уханието на вятъра и вкуса на самотата. Благодаря ти, че ме благослови да обичам и да дарявам любов. Обръщам се към теб, целувам те и поставям длани на лицето ти, като се мъча да запечатам завинаги твоя образ в съзнанието си и да го запазя за дългите дни и нощи, които ми предстоят без теб…
Дано да ви е харесало...Предишната ми тема беше за една несподелена любов а тази е за една огромна и неописуема ЛЮБОВ която продължава и до днес .....
Днес авторката май, май я е хванала музата.Браво, много ми хареса.
Хора много , Човеци малко !
Ммм не тя са стари но и днес написах едно като стихче ама не ми харесва![]()
Мерси все пак![]()
![]()
Оставам без думи,всяко/всеки момче/мъж си мечтае за такава като теб![]()
Както разбирам ти пишеш подобни произведения, би ли ми писала на ЛС и ако имаш възможноста да ми пратиш някое друго, понеже подобни теми са ми доста интересни и аз самата пиша.А иначе за написаното - евала, много е добро.![]()
Добре е написано...но не ми харесва.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
![]()
![]()
![]()
Браво супер е.
![]()
![]()
ако претендираш за нещо в литуратурата или където и да е имаш още много да го мислиш но имаш данни
незнам...може и защото съм в такъв период,но ми звучи твърде банално и изтъркано!
Но все пак и за тази литература си има читатели,keep go on!
Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!
то е ясно че е изтъркано и банално Похвата е важен в случая а на моменти блесва . Но мойто мнение нее е на компетентен критикама ако се оценямаш според мненията на тия тука може да се помислиш за Шекспир пък да си бая далеч
важно е мнението не само на критиците,но можеби по-важно е това на обикновените хора!Такива като теб и мен,и всички писали преди нас!Първоначално написано от Shmahao
Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!
да да , разбира се .![]()
Мерси но не мисля такаПървоначално написано от VinDiesel
![]()
Писането не ми върви чак толкова колкото някои други да ги наречем хобита![]()
Мерси и на "критиците" и на тези на които им е харесало все пак всяко мнение е важноА пък аз не съм го писала за да се хареса на някои просто това изпитвам :P
Първоначално написано от ShtrudeL
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Супер е![]()
I roll big like a superstar
I smoke big like a superstar
Bitch I'm a superstar
пффф това е страст,не любов
иначе е красиво наистина...
I can't stop myself from loving you <3
Хареса ми. Не знам дали има литературна стойност, но талант има, въздейства, рисува картина и от него лъха страст .. май имаш перфектната муза![]()
A любовта какво е ? Не е ли страст ?Не е ли чувство ?Не е ли красота?Първоначално написано от cinderella_gugutka
Любовта е нещо без което не можем...Любовта е когато го няма един човек да започваш да трепериш и притесняваш...Когато те прегърне да спира времето и да усетиш как дъхът ти спира...Любовта е страст...Страста е Любов...
Въздейства, ное доста описателно. Ако искаш да си майстор на еротиката, описвай нещата иначе - използвай метафори. Иначе ми хареса как започва.
MeРси но аз не искам да съм майстор на еротиката искам да описвам нещата страсни и същевременно красивиПървоначално написано от bratignat
![]()
Не ми харесва. Говориш повече за плътско изживявне, отколкото за душевно щастие. мнем, освен че те бива в изразяването, обаче насоката не ми допада
.!.
Браво!![]()
[size=2][b]I believe, I can fly .. PLATSCH! .. Schei