- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Teма за всичко Vol.45
разбирам де.. иначе днес просто почивам, защото имам мускулна треска, не ми се прави нищо и без т'ва няма нищо за правене..![]()
"Заблудите също са ценни, но само от време на време. Не всеки тръгнал за Индия е открил Америка."
еми.. боли ме навсякъде, но не питай от какво..Първоначално написано от dimitresko
![]()
![]()
"Заблудите също са ценни, но само от време на време. Не всеки тръгнал за Индия е открил Америка."
само спорт, но не болеше толкова, а днес от нещо ме боли много..Първоначално написано от dimitresko
![]()
мда..не е от такова спортуване, иначе волейбол
просто е натоварване.. снощи рабитих много ;д
та колко си голяма та работиш??Първоначално написано от Sibel1990
на 14 съм ама беше тежка работата вкъщи..
![]()
а ама ува аз помислих че работиш някадеПървоначално написано от Sibel1990
![]()
![]()
![]()
ти ме помисли на 20 нали заради ника..Първоначално написано от dimitresko
![]()
![]()
не ама за малко по-голяма 16/17г.Първоначално написано от Sibel1990
ее.. толкова съм сиПървоначално написано от dimitresko
![]()
днеска беше един прекрасен ден..Първоначално написано от L0ST
![]()
За мен беше загубено време..Първоначално написано от Sibel1990
![]()
Lexynnka
щоо..Първоначално написано от L0ST
![]()
Шото не можах да си купя рутер и само си загубих времето из търновоПървоначално написано от Sibel1990
![]()
![]()
Lexynnka
здрасти..Първоначално написано от mArMaLaDkA
![]()
Lexynnka