- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Teма за всичко Vol.45
ай се запознаемПървоначално написано от mArMaLaDkA
![]()
![]()
Дрън-дрън
Иве, добре.. бивам, ти?
какво стана.. нали искаше работа?
Поплесък, грамотната, не "никой", а "никого". =)Първоначално написано от mArMaLaDkA
Неее, не се заяждам.
И аз си я чакам музата....ама с тоя мързел отвратителен....Първоначално написано от iveetyy
тая сутрин рекох да си почина и отървах и сутрешното тичане..та хептен напразно ми минават дните...
![]()
![]()
Lexynnka
Хмм...съжалявам че не влезнах в този раздел по-рано а си губех времето в козметика и диетиНе че сега не пиша там
![]()
Първоначално написано от mArMaLaDkA
това беше грубокак ме резна
![]()
![]()
![]()
![]()
Дрън-дрън
недей да съжаляваш... тука е от тъпо по тъпо вече... че няма на къде чак..Първоначално написано от angel4eto100
![]()
Lexynnka
не си извинена !Първоначално написано от angel4eto100
![]()
![]()
![]()
Дрън-дрън
Отказахме едната..беше бъгава..Първоначално написано от lenito_sf
утре ще ходя на друга дет изглежда по-читава.. (:
Сашо , аз седна уж да напиша нещо ама не става нищо..примерно.. ;д
Е да де...а аз чакам мързела ми някак си магически да се изпари...Първоначално написано от iveetyy
![]()
Lexynnka
Да ти кажа лятото всички раздели затъват щото някви тъпи новаци се присъединяват и пълнят темите с глупави постове. Пък и всеки се лигави. Тук е 100 пъти по-добре от колкото да чета там темите им дето са Как да се епилирам? и тем подобниПървоначално написано от L0ST
![]()
Е , успех тогава. ((:Първоначално написано от iveetyy
Пф , днеска сме се събрали да играем хек..всеки го мързи да го ритне и само го въргаляме със супер заспалите движения по пода..говориш ли ми ? ;дПървоначално написано от L0ST
Не съм ял нищо от вчера.... ти говориш ли ми?Първоначално написано от iveetyy
![]()
![]()
Lexynnka
Аз пък намерих някво сладко , услади ми се и преядох с него..Първоначално написано от L0ST
![]()
То и тука има сладко.... ама ми се яде истинска храна... Нищо, да не помислиш, че съм толкоз мързелив... ще ида да хапна след час-дваПървоначално написано от iveetyy
![]()
Lexynnka
И аз тва викам... след малко и вие ще налягате и пак ш си остана сам...Първоначално написано от lenito_sf
![]()
![]()
![]()
Lexynnka
Марш !Първоначално написано от L0ST
![]()
Ква ваканция , братче , утре пак ще ставам към 7.30.. ;д
А за 2 дена трябва да си довърша това , което съм намислила..естествено , както винаги , се сещам все в последния момент да правя нещо.. *бум*. ;д
Ако имах пушка, щях да се гръмнацял ден гладувам...а то във фурната имало ядене...
![]()
![]()
Lexynnka
Който не го мързе да се надигне дотам знае...Първоначално написано от L0ST
![]()
Да... ще знам вече и във фурната да търся...Първоначално написано от iveetyy
![]()
Lexynnka