- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Teма за всичко Vol.45
И аз мога... и преди м се и занимавашеПървоначално написано от lenito_sf
![]()
![]()
Иначе само трябва да видя де да сместя колоните, че те бая големи..![]()
Lexynnka
здравейте отново![]()
![]()
Don't knock masturbation - it's sex with someone I love.
Начи ние на 30-ти сме се сбрали компанията в един апартамент... на 4-тия етаж.. и ония от 1-вия етаж най-накрая ни изгониха... след 3-тия път идва оня дядка и вика до 5 мин ако не сте се омели викам полицията.... то не, че не е се случвало де, поне 5 пъти до ся![]()
Lexynnka
много обичам да дразня съседите..Първоначално написано от SonataArctica
![]()
![]()
особено с музика.. която те всъщност не мислят за музика![]()
Алекс, тебе какво ти е училището ?![]()
хелоу, стрейнджърПървоначално написано от LittleCrazy
![]()
Лъчо, кво праиш с тоя телбод о.О
к'во праите?? аз ше се разплача..![]()
![]()
"Заблудите също са ценни, но само от време на време. Не всеки тръгнал за Индия е открил Америка."
Аз уча в математическа... просто като бях по-малък ми се занимаваше с такива работи....вече не![]()
Lexynnka
... което ме подсеща как едната ми леля си беше забила игла под нокътя, докато шиеше на шевна машина.Първоначално написано от SonataArctica
Първоначално написано от SonataArctica
![]()
![]()
![]()
Мамка им, в съседния вход сигурно 6-7 от 15-тях апартамента се слуша чалга, услиена.. абе озвучават квартала когато решат....![]()
![]()
Lexynnka
браво на детето на какаПървоначално написано от SonataArctica
![]()
![]()
Сибелл, що пък ще плачеш ??
ъм да,наистина съм стрейнджърПървоначално написано от lenito_sf
![]()
да си кажа,де,казвам се Мария,на 15,от Бургас,приятно ми е![]()
Don't knock masturbation - it's sex with someone I love.
Ако не ти запомня името от първия път, извинявай.Първоначално написано от LittleCrazy
![]()
Елена съм аз, almost 16 от София.![]()
Абе един направо ме вбесява.. просто не е история за разказване.. сега пък хванал да ида у тях щял да ми праи кафе.. боже, малее..Първоначално написано от lenito_sf
![]()
![]()
![]()
ти к'во праиш ??
![]()
"Заблудите също са ценни, но само от време на време. Не всеки тръгнал за Индия е открил Америка."
Ти секс сакаш, а той кафе ти предлага...Първоначално написано от Sibel1990
![]()
![]()
Lexynnka
http://www.youtube.com/watch?v=Q0Lg_...eature=channel Великия клип![]()
Марина, какъв набор си и я постни една снимка![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от L0ST
![]()
![]()
Дрън-дрън
Бе я го отрежи..
аз пък съм вбесена..
Отивам да си взема обувките.. и няква пача секунди преди мене ги взела.. щях да й откъсна главицата..![]()
еми той за т'вяа ми намеква .. ана колко пъти да обеснявам НЕ искам!!!Първоначално написано от L0ST
![]()
![]()
![]()
защо не искашПървоначално написано от Sibel1990
![]()
![]()
Дрън-дрън
охх.. и аз днес съм на тая вълна напрао ше си поръчам всичкоПървоначално написано от lenito_sf
http://www.bgwebmarket.com/Formuliar...&estate_id=883 какво мислиш за тези белите панталонки??![]()
![]()
![]()
![]()