- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Teма за всичко Vol.45
една права жена отзад.. с тъмна къдрава коса.. много слаба![]()
знаех си, че искаш да се изчукате...Първоначално написано от Sibel1990
![]()
![]()
Lexynnka
да... майче я видях.... Впрочем що е за 10 клас тва? то трябва от 6-ти да почват с такива работи...Първоначално написано от lenito_sf
![]()
Lexynnka
ннее не искам, но ти така ме заряза, че сместо да си режа вените ше се ч*кам с онзи..Първоначално написано от L0ST
![]()
![]()
![]()
"Заблудите също са ценни, но само от време на време. Не всеки тръгнал за Индия е открил Америка."
Аз ти казах...да станеш на 16 и да ми се обадиш...Първоначално написано от Sibel1990
![]()
![]()
![]()
Lexynnka
видях я..Първоначално написано от lenito_sf
![]()
![]()
"Заблудите също са ценни, но само от време на време. Не всеки тръгнал за Индия е открил Америка."
И кво... мислят си, че 8-ми и 9-ти не се ебат децата....![]()
Lexynnka
да ама ся... ъъ.... хмм... амии... ох.. амммм.... пффффф... цц... ъххх..... и к'во тогава??Първоначално написано от L0ST
няли няма да е добро решение..Първоначално написано от lenito_sf
![]()
![]()
Тогава ш му мислимПървоначално написано от Sibel1990
![]()
![]()
Lexynnka
Малка си.. аз не разрешавам![]()
Алекс.. не знам какво мислят.. ама трябва по- често да правят такива лекции![]()
ама ти ше ми купиш ли кремвиш или аз да си купя..??Първоначално написано от L0ST
![]()
![]()
добре какО..Първоначално написано от lenito_sf
![]()
![]()
![]()
Мдам... в нащо даскало такива работи мн рядко има... кондоми обаче често ни раздават... не помня кой ден.. пак раздаваха по някъв случай поне 10-12 ми дадоха...Първоначално написано от lenito_sf
![]()
Абе ти си ползвай презервативи пък лекциие няма за кво да ги слушаш![]()
Lexynnka
абе то докат стаеш на 16 има още 3 години... ш му мислим тогава....Първоначално написано от Sibel1990
![]()
Lexynnka
охх.. на нас пък не ни дават, а искат ние да купим и да занесем ..![]()
![]()
ама аз знам ти нямаш кремвиршПървоначално написано от L0ST
![]()
![]()
![]()
че то като влезете и си поискате сигурно ви препращат към щанда със шоколад...Първоначално написано от Sibel1990
шоколаад... гладен съм![]()
Lexynnka
ми не се устоява лесно на батковци..Първоначално написано от lenito_sf
![]()
![]()
![]()
да бе даа.. хем.. ние момичетата не купуваме.. аз нямам "тръба"Първоначално написано от L0ST
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ем... трябва и вие да купувате, може да се наложи да слагате вие...![]()
Lexynnka
нема кинти, нема нема кинти..Първоначално написано от L0ST
![]()
![]()
![]()