- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Teма за всичко Vol.45
Хах.... после ш извадиш 30лв за ескапел след акто "профеисионалиста" свърши в теб... не се излагайтеПървоначално написано от Sibel1990
![]()
![]()
Lexynnka
една приятелка ме караше да й купувам ескапел.. влязох, купих, излязох.. а всички ме гледаха така :![]()
![]()
Лично аз не съм от притеснителните, тоест не ми пука![]()
ехх.. точно така.. един от нашия клас ми вика да го напраим и аз за забавление викам ти нямаш пари за презерватив и той "абе ше вземем от някой фр после ше му го върнем" ама такъв смях падна![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
"Заблудите също са ценни, но само от време на време. Не всеки тръгнал за Индия е открил Америка."
И аз съм купувал за позната... изобщо ми не пука и на мен...как я беше зарязало момчето след секса
![]()
Иначе той за съжаление не може да се пие често...![]()
![]()
Lexynnka
Why oh why, you don't love me and you say goodbyeeeeee If you leave me I will make you cryyy..Boy you set my heart on fireeeeeeeee Take me higherrrrrrr![]()
Дрън-дрън
малко олигофренче е тоА, като си мисли, че с такива простотии е вървежен, ама ти пък да му се връзваш...Първоначално написано от Sibel1990
леко да съм отвратена.
Morena, Morena, Morenaaa i give you my loveПървоначално написано от nyxu
![]()
Мармаладке, аз лично лошо в такива шеги не виждам...при положение, че всички го правят и ще продължават да го правят... таквиа шегички са си безвредни
иначе добър вечер![]()
Lexynnka
не наистина просто от шега беше къв отговор получих.. правя пред целия клас на се съвземе и така си седна на дупИто..Първоначално написано от mArMaLaDkA
![]()
![]()
"Заблудите също са ценни, но само от време на време. Не всеки тръгнал за Индия е открил Америка."
Първоначално написано от lenito_sf
![]()
Дрън-дрън
sun is upp..Първоначално написано от nyxu
![]()
![]()
![]()
I found you finallyy, you make me want to sayПървоначално написано от Sibel1990
Oh, oh, oh, oh, oh, oh, oh, oh, oh, oh, oh, oh, oh, oh, oh, oh,
Ohh myy god
![]()
![]()
Дрън-дрън
така е, всеки си има различни разбиранияПървоначално написано от mArMaLaDkA
![]()
Lexynnka
Una noche de samba, de samba, de sambaПървоначално написано от nyxu
![]()
![]()
Първоначално написано от Sibel1990
I better call my doctor Tell him about my feverrrr I know he’ll fix my temperatureee Im burnin’ Im burnin’
CHICA BOMBBBB![]()
![]()
![]()
Дрън-дрън
move move shake shake..Първоначално написано от nyxu
![]()
![]()
love and sex and magicПървоначално написано от nyxu
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
And the world around us wont stop turning to night,Първоначално написано от Sibel1990
I like, I like, I like,I like![]()
![]()
Дрън-дрън
аз пък си забраних хранене след 16:00 чПървоначално написано от L0ST
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Що... аз ся трябва да ида да обядвам...Първоначално написано от Sibel1990
![]()
Lexynnka
Let's get it started in here ...Първоначално написано от nyxu
![]()
![]()
![]()
Aма.. то е след 20:00![]()
пие ми се водка![]()
![]()
Дрън-дрън