- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Teма за всичко Vol.45
ами.. ддз в "козметика и диети" така пише бее.. диета било ..![]()
една пък не яла нищо след 12:00 след обяд.. гледай режима..
![]()
![]()
"Заблудите също са ценни, но само от време на време. Не всеки тръгнал за Индия е открил Америка."
Заеби ги тея диети...аз секи ден вечерям след 2 часа през нощтта... и кажи речи всяко ядене ми е след 12:00... а съм си в нормата.. и съм далеч от горната граница...Първоначално написано от Sibel1990
![]()
Айде малките, аз отивам да хапна нещо..![]()
Lexynnka
да бее.. и аз неска си купих един кашон натурален шоколад![]()
Габриела!<333
той горчи беПървоначално написано от lenito_sf
![]()
А в другата стая има сиг 5 такива обикновенни.... които в най скоро време ще бъдат изядени...![]()
Lexynnka
ами к'во.. мама ми купила шоколадчета бонбончета.. викам "никакво ядене пиене след 4 часа.. и к'во значи т'ва и аз викам дзз уж режим на хранене било..Първоначално написано от lenito_sf
![]()
![]()
![]()
"Заблудите също са ценни, но само от време на време. Не всеки тръгнал за Индия е открил Америка."
Първоначално написано от evalongoriq
![]()
аз <3 натурален шоколад
а и отивам да каня бабите и дядовците на гости
Връщам се скоро![]()
оО.. и т'ва е добро.. следва да пробвам..Първоначално написано от L0ST
![]()
![]()
Докато съм тук и ви чукам на тази маса ще мълчите. (учител)
Ама, Николай, няма да се разберем така. Аз отпред, вие отзад, няма синхрон! (Учителка)
Колежки,вие не разбрахте ли, че с уста ще си изкарвате хляба? (професор по пеене)
Кой ще ми обясни разликата на различните постановки при свирене на обой? Ама, че сте тъпи! Всеизвестно е, че при Италианската школа са го лапали целия, а при Френската - до половината, с треперещ език! (учител по инструментознание в музикална гимназия)
Цял час чукам ли чукам, а вие - нито "Ах", нито "Ох"! (учител в час по физика)
Първоначално написано от plamba95
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
добрички сме.. ти??Първоначално написано от evalongoriq
![]()
![]()
аз съм лошЪПървоначално написано от Sibel1990
![]()
![]()
кво праиш
![]()
що си лошичка..Първоначално написано от evalongoriq
![]()
лигавя са и слушам музичка тии??
![]()
![]()
![]()
![]()
нарочноПървоначално написано от Sibel1990
и аз
![]()
![]()
![]()
![]()
перфектно..таман обядвахПървоначално написано от evalongoriq
![]()
Lexynnka
ахх тии..Първоначално написано от evalongoriq
![]()
![]()
![]()
![]()
обядваПървоначално написано от L0ST
![]()
![]()
Първоначално написано от Sibel1990
![]()
![]()
![]()
![]()
Нешо такова...винаги ям поне още 1-2 пъти..тейчеПървоначално написано от evalongoriq
![]()
Lexynnka
хахаПървоначално написано от L0ST
![]()
Първоначално написано от evalongoriq
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()