- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Teма за всичко Vol.45
Нали се сещаш, че дали си на 14-15-16-18 аз няма как да разбера?
Тия форумни/чатърски истории са тооолкова хлъзгава история, че за нищо не можеш да си сигурен, дори и да си виждал снимки на дадения потребител.![]()
Ами не знам... аз лично вярвам на повечето потребители от тука... искаш ли да ти снимам личната карта?Първоначално написано от mArMaLaDkA
![]()
Lexynnka
От днеска имам разрешение от наще да си сложа татуриовка![]()
![]()
Lexynnka
Няма нужда.![]()
колкото до потребителите тук(че и в повечето раздели във форума) - малцина са онези, които могат да измислят някакви сложни схеми.
(освен мен! мълчи си, но аз съм 11 годишен, но казвам, че съм на 16, за да ме приемат на сериозно)Първоначално написано от mArMaLaDkA
Lexynnka
що си sad?Първоначално написано от lenito_sf
Lexynnka
нали..Първоначално написано от mArMaLaDkA
подписа ти -![]()
![]()
Lexynnka
е, естествено, то ако най-големите идиотщини не са на моя профил, къде другаде?![]()
реших! ще влея още едно капучино!
абе, само аз ли пуквам от студ?донесла съм си юрганче, пия горещи неща и продължавам да треперя. Някак не ми се вижда нормално.
![]()
Те може би ме пробват... обаче аз наистина ще си направя ... обаче първо ще ида се ваксинирам с-ту хепатит, че иам няква мания към предпазване от такива болести...Първоначално написано от lenito_sf
![]()
Lexynnka
Въврви да пиеш един ферекс преди да си се разболяла..
Аз преди малко бях анвънка по къси гащи и тениска...и не ми беше студено
Lexynnka
Ама аз съм болна. Аз така си се разболявам често-често, даже вече не знам 'що толкова се впрягам, смисъл, нормално явление е при мен да зъзна от студ при 35 градуса.![]()
Май ще ходя да си пия капучиното в леглото, после ще изпия един Упсарин.![]()
Лека нощ от мен!![]()
лека..![]()
Аз пък ще тегля филм..Алехандрооо.. кажи някой филм![]()
Аз ся се каня да гледам торбаланчо...AKA boogeyman![]()
Lexynnka
Ех тея романтични комедии.. трябва и аз да го гледам, че романтиката при мене куца...![]()
Lexynnka
Мерсии..Първоначално написано от iveetyy
![]()
тъкмо нещо романтично ми се гледаше ;д
Хайде чао ви.. и ако не заспя, след филма ще ви видя дали сте будни ;д
Чао и лека нощ за сега (( :
хОраа здравейте..
Кофата е най-шибаният раздел във форума с най-шибаните хора тамИ с най- идиотските работи вътре.. Ма к`во ли си приказвам, нали е кофа
![]()
Нп `n` лека. (:Първоначално написано от lenito_sf