- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Teма за всичко Vol.45
Само ако ми кажеш кой е той.... оня идиот от преди няколко седмици ли е или е друг?Първоначално написано от lilincituuuu
![]()
И да, здрасти![]()
![]()
Lexynnka
Да бе ония идиот ФилипПървоначално написано от L0ST
![]()
Diiddy
![]()
Чефко той от твоя град.. що не му тегли един бой преди 2 седмици още?![]()
Lexynnka
Щото не са ме помолили иначе ако го знам кой е може да му са изплюя в лицетоПървоначално написано от L0ST
![]()
Diiddy
![]()
Кво плюене бре....едно убаво оритване си заслужава... За съжаление Варна ми е на 350 км![]()
Lexynnka
впрочем рпеди малко един скочи да ме биеудари едно момиче на центъра и аз минавах покрай него и викам "Брат, по-леко" и оня като скочи и почна да се репчи ... а беше 1 глава под мен
![]()
![]()
Lexynnka
Абе щом е такъв мухльо значи и тва ще ми стигне... пък ако тръгне да ми говори на въпреки един на обратно и ше си легне предварителноПървоначално написано от L0ST
![]()
Diiddy
![]()
хахахахаха момичето хубаво ли бешеПървоначално написано от L0ST
![]()
Diiddy
![]()
Първоначално написано от chefk0
Абе голям е идиот..обаче Лилито го е отрязала мн яко![]()
Иначе момичето... ем не е грозно, но даже не я познавам![]()
Lexynnka
Абе попринцип няя зн ама не бих му казал даже нищо ми напрао бих му счупил главата за тва че и говори така особенно пък ако и посегне...Първоначално написано от L0ST
Айде аз си лягам лека![]()
Diiddy
![]()
така и трябва..
Иначе разни хлапенца са яли бой от мен, че са посегнали дори и лекичко над приятелки.. моля ти се те 30 кг над момичетата ш ги удрят, абе яя![]()
Айде лека
Lexynnka
ше ми паднеш ли.. няма да ти кажа спри..![]()
![]()
![]()
"Заблудите също са ценни, но само от време на време. Не всеки тръгнал за Индия е открил Америка."
здравейте деца
да
Няколко пъти се опляквам че този раздел прилича на кофата, и понеже LadyDi е свестен човек е решила да влезне и да види коя теме да заключи...
Аз нищо не правя... Ти?
Няма шанс... Hamilcar се опитва няколко пъти... Ние си знаеме нащоПървоначално написано от mArMaLaDkA
![]()
ПС: И аз смятам че този раздел трябва да се разчисти, но няма модератор който да е копетентен по този раздел, ай не искат да назначът такъв... Преди ги репортвах темите... Ма като видях че няма смисъл...