- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Teма за всичко Vol.45
Днеска немога да си намеря място. Почнах да чета уж няква книга, чета чета и нищо неразбирамПървоначално написано от L0ST
![]()
"Заблудите също са ценни, но само от време на време. Не всеки тръгнал за Индия е открил Америка."
Свършихте ли работата с оня пич?Първоначално написано от Sibel1990
Lexynnka
Ти трябва да си 6-7 клас... как така не си я разбрала каот е на бг...Първоначално написано от angel4eto100
![]()
![]()
![]()
Lexynnka
Абе нещо много си заинтересован по тази темаПървоначално написано от L0ST
![]()
Лесно чета и си мисля за нещо съвсем различноПървоначално написано от L0ST
![]()
как мислиш??Първоначално написано от L0ST
![]()
![]()
"Заблудите също са ценни, но само от време на време. Не всеки тръгнал за Индия е открил Америка."
мисля, че стеПървоначално написано от Sibel1990
Lexynnka
мдам.... ти не си ли?Първоначално написано от angel4eto100
Lexynnka
ама не сме..Първоначално написано от L0ST
:P
![]()
ся... ш се лъжем ли?Първоначално написано от Sibel1990
Lexynnka
аз ше лъжа тебе.. не ми се вярва..Първоначално написано от L0ST
![]()
но ако искам ше го направя..Първоначално написано от L0ST
![]()
То със сиг искаш, но дали ще го направиш е друг въпрос... бас ловя, че няма (с него)![]()
Lexynnka
Много е забавно как Александър пуска разни дребни провокации и Sibel1990 му се връзва, и му се обяснява, и се надъхва...![]()
печелиш баса..Първоначално написано от L0ST
![]()
Тя знае, че се базикам беПървоначално написано от mArMaLaDkA
![]()
Ти оздравя ли?
Lexynnka
аз вианги печеля....Първоначално написано от Sibel1990
![]()
Как си, кво правиш, как върви ваканцията?![]()
Lexynnka
не бъди сигурен не с него ама има още време ...Първоначално написано от L0ST
![]()
Иначе съм добре, но нещо куца не съм ходила на море, а толкова ми се иска, но никой не отива сама пък ми е скучно..![]()
При теб ??![]()