- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Teма за всичко Vol.45
Нещо не схванах..ама карайПървоначално написано от Sibel1990
Ходи ми се на море... ей тей стягаме багажа няколко човека, отиваме на морето в някое градче, намираме си някво евтино и прилично малко хотелче .. ама никой не се навива сами да идем, идиоти![]()
Иначе при мен сичко е супер![]()
Lexynnka
Липсва ви организация, момчета, какво друго мога да кажа?![]()
Иначе аз съм значително по-добре от вчера, то и няма как иначе - над 12 часа сън и мазане с един ментов мехлем.![]()
И ти снощи кво направи? Вися до 3 и половина, и после легна.Пък се изкарваш мъченик пред децата.
![]()
ами да сложно е за разбиране..Първоначално написано от L0ST
![]()
охх.. и на мен.. пфф.. малко хотелче супер, а нощувката колко стува, че миналата годината не можахме да си намерим хотелче и бяхме в бунгало..![]()
така и трябва, да беше и при мен всичко супер.. ше има сватба след 10 дена и още не съм си поръчала обивки..![]()
![]()
"Заблудите също са ценни, но само от време на време. Не всеки тръгнал за Индия е открил Америка."
По 10-15 лв. е на легло, ако търсиш по-старателно квартира и нямаш много претенции.
Еми след 3.30 пуснах да гледам торбаланчо 3 aka boogeyman 3Първоначално написано от mArMaLaDkA
![]()
Oправяй се, че кофит като си болен
btw осцилококцинум някога пила ли си?
Lexynnka
Не знам, зависи от мястото... аз съм склонен и повече да дам, според зависи какво е включено и какъв е хотелаПървоначално написано от Sibel1990
![]()
Lexynnka
а нащо бунгало беше 10лв за легло.. нощувахме 3 вечери ..Първоначално написано от mArMaLaDkA
все тая, но в хотел е по-удобно..
"Заблудите също са ценни, но само от време на време. Не всеки тръгнал за Индия е открил Америка."
добър вечер другарки![]()
![]()
![]()
I'm just a man,not Superhuman
I'm not Superhuman,someone save me from the hate
I've gotta fight today to live another day...
Speaking my mind today my voice will be heard today.
Първоначално написано от L0ST
Да, но няма навити нали??![]()
кви другарки бре, аз женско ли съм според теб?Първоначално написано от iwancho
![]()
смали си малко подписа, че мн голям
Lexynnka
Странни са ми такива изказвания. За какво да плащам 30-50-60 лв. за стая в хотел, при положение, че там ще ходя само да спя и да се къпя?Плюс това обслужването в българските хотели е мнооого далеч от това, което трябва да е.
Алекс, не съм. Колкото до болестта - кофти имунна система имам, въпреки огромното ми желание и усилия да си я опазя и укрепя.Шанс.
Няма за в момента... Но пък вече плановете са направени за след 2 години...още година и 10 месеца и зиам книжкаПървоначално написано от Sibel1990
.. и заминаваме
![]()
Lexynnka
а другарите защо не поздравяваш??Първоначално написано от iwancho
![]()
охх.. къде отивате?? не ме забравяйте и мене..Първоначално написано от L0ST
![]()
Първоначално написано от L0ST
Първоначално написано от Sibel1990
а то имало и момчета ;Д как е,момци?![]()
пп как да си смаля подписа?
простичко е.. просто махни сладоледчетО..Първоначално написано от iwancho
![]()
Зависи за кои хотели става дума (за обслужването).. А аз попринцип обчам да съм в хубав хотел... но все пак когато съмс приятели не ми пречи толкова много.Първоначално написано от mArMaLaDkA
Попринцип и моята имунна система е много зле... Но след доста кофти пневмония (за 1-ви път в живота ми) трябваше някак си да я заздравя... То да пия антибиотици през зимата през 2 седмици си е идиотско.. Та тази зима започнах да пия осцилококцинум + едни разтворими витамини (по 10 през няколко месеца) + витамин С допълнително и направо си отдъхнах, антибиотик изобщо не съм пил вече около година, като се разболея с няколко фервекса .
Та според мен ако не си опитвала пробвай с осцилококцинум, хомеопатично е, няма да ти навреди изобщо..
Lexynnka
мисълта ми е как да си смаля самата картинка? размерътПървоначално написано от Sibel1990
можеш да го направиш с една проста програма..Първоначално написано от iwancho
![]()
Де да знам...дето ги закарамПървоначално написано от Sibel1990
Таман ш си пораснала, ке те вземем
![]()
Иванчко, на photoshop може да намалиш размерът
Lexynnka
охх.. вече съм хепи..Първоначално написано от L0ST
![]()
![]()
![]()
нямам ps :ss
можеш ли да ми я смалиш и да ми я качиш в прикачи.ком ?![]()
^^ http://prikachi.com/images/343/2299343y.jpg стига ли ?
... а аз по това време вече ще съм дърта по твоите стандарти.Първоначално написано от L0ST
така е то - колкото повече пораствате, толкова налитате на по-младо.![]()