- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Teма за всичко Vol.45
Ади, спокоен съм бре... направил съм си 18 градуса в стаята и си се кефя![]()
То кой кво казва не е важно..важното е аз дали съм на сухо![]()
Иии... не ти стиска да ме набиеш!
Lexynnka
Кой ден подред какво, дечко?Първоначално написано от mArMaLaDkA
Пък и винаги има някое момиченце с дясна ръчичка и устенца... друг е въпроса кви вируси пренася тва момиченце..![]()
Lexynnka
аз ръката не я брояПървоначално написано от mArMaLaDkA
![]()
Не знам, аз като отидох при тях бях в шок и с нея само здр си казахме и тя тръгна
Пък и нали ти викам не сме в прекрасни отношения. Станаха едни интриги простотии още от 1вата година.![]()
Спри за момент и го погледни .. Той вижда мен в твоите очи .
помисли пакПървоначално написано от L0ST
Майка ми,ми е взела някво газирано с алкохол вътре ама супер странно..някво с вкус на вино ама има и лек вкус на безалкохолно от грозде такова ама иначе е мн гадно,но го изпих![]()
![]()
![]()
Квоо?Първоначално написано от mArMaLaDkA
тва цялото го не схванах
Ади, аз съм го измислил вече..не ти стиска![]()
Lexynnka
"Заблудите също са ценни, но само от време на време. Не всеки тръгнал за Индия е открил Америка."
А кажи кое е това ''безалкохолно''Първоначално написано от evalongoriq
Да ти беше купила бира понеПървоначално написано от evalongoriq
![]()
Lexynnka
че то и при нас имаше бози, даже едната ми се заканваше да ме бие по едно време.![]()
С нея иначе е трудно да бъдеш в прекрасни отношения, просто е странен характер.
Александре, кой ден от месечното ти неразположение. Странно чувствителен и обидчив си.![]()
Оралната любов не е достатъчна, за да кажеш, че "не оставаш на сухо". И изобщо мъжките сте супер странни, като започнете да се биете в гърдите и едва ли не да отхвърляте факта, че все някога ще ви се случи кратка пауза за няколко седмици.
не си го измислил правилноПървоначално написано от L0ST
нямам идея,изхвърлих кутийката ама аз за първи път виждам такова чудоПървоначално написано от angel4eto100
![]()
![]()
Здравейте
Не знам, има една проста при нас дето само сере насам-натам.Първоначално написано от mArMaLaDkA
![]()
Натито май не успях да я опозная в началото и още не съм, де. Някак 1 ден е студена, ще ме изяде с поглед, а на следващия идва, говори и нищо и няма.![]()
oхх.. напразно.. не отразяват никого..Първоначално написано от Nakadah
![]()
"Заблудите също са ценни, но само от време на време. Не всеки тръгнал за Индия е открил Америка."
Ти преди малко твърдеше, че не оставаме на сухо ако не ни отрежат ръката..ся оралната любов не била достатъчна... абе яяяяПървоначално написано от mArMaLaDkA
Пък и ти си знаеш, че оставаме на сухо от време на време..тейче далис е бием в гърдите или не си е наша работа
![]()
Lexynnka
И като не ви "отразяват" се натръшкайте всичките от мъка.![]()
Ади, дъълга и широка е и честно казано нямам намерение да обсъждам темата на всеослушание. Тия дни евентуално ще ти пиша лични, ако съм на кеф.![]()
както решиш. Да знаеш, че те чакамПървоначално написано от mArMaLaDkA
![]()
нали ?? трябва да си режа вените..Първоначално написано от mArMaLaDkA
![]()
Брех малката как порасна изведнъж..няма емотикони няма нищо...Първоначално написано от insane7
Накадах, Сибел, здравейте![]()
Lexynnka
Александре, моля те не ме ощетявай, заради някой и друг пост, просто... толкова ми се е дояло тоблерон.![]()
т'ва, че няма емотикона значи, че съм пораснала?Първоначално написано от L0ST
![]()
Сега пак лапе ли съм?![]()