- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Teма за всичко Vol.45
пак не схванах...заеби ... гладен съм ще вървя да изям още 1 шоколадПървоначално написано от mArMaLaDkA
![]()
Lexynnka
здрастиПървоначално написано от L0ST
![]()
"Заблудите също са ценни, но само от време на време. Не всеки тръгнал за Индия е открил Америка."
е кво да схващам.
пускам линка без повод, просто с желание да споделя хубавата снимка и евентуално чакам Ади да каже, че е хубав(а той си е)
те водят много важни разговори в моментаПървоначално написано от Sibel1990
![]()
Аз се чудя от къде ми е познат. Смисъл кой сериал/филм. Идея?Първоначално написано от mArMaLaDkA
![]()
Спри за момент и го погледни .. Той вижда мен в твоите очи .
Не си бре...дърта сиПървоначално написано от insane7
![]()
Lexynnka
Да, благодаряПървоначално написано от L0ST
а години нещо?Първоначално написано от angel4eto100
и аз съм Сибел.. притно ми е..Първоначално написано от angel4eto100
![]()
"Заблудите също са ценни, но само от време на време. Не всеки тръгнал за Индия е открил Америка."
няма бре.. обещал съм...Август като идеш на Сф ще ти донесаПървоначално написано от mArMaLaDkA
![]()
![]()
Lexynnka
да, решават кой ще умправлява България през Руското робство..Първоначално написано от Nakadah
![]()
![]()
Филм: "Знам какво направи миналото лято"(за тоя се сещам в момента)Първоначално написано от insane7
Сериал: "Фреди"![]()
Оо, Александре, изобщо не ти вярвам.![]()
Лягаш ли, мръсницоо?Първоначално написано от evalongoriq
Lexynnka
Мамка му шоколад..снощи съм ходила в 12 до магазина да си копувам щот ми се дояде![]()
ся пак ми се яде..
![]()
луд ли си..не,отивам да гледам СмсПървоначално написано от L0ST
![]()
мм, да. Този беше.Първоначално написано от mArMaLaDkA
![]()
Колко си точна..
как си, кво праиш?Първоначално написано от Sibel1990
![]()
Lexynnka
Безкрайно сте ми интересни като почнете "ама той/тя не ми каза здрасти" - ебати, във форум сте, какво ви бърка кой ви казал и кой не, да не са ви първи познати, че се обиждате?
Намирате начин да се включите в разговора, ако не ви е интересно - хикса. 'Бахти мрънкането, 'бахти чудото. И по-малоумни дискусии са се водили, никой нищо не е обелвал, сега се сетихте.Кой както се уреди общо-взето. Има и други раздели, като тук ви е скучно и глупаво.
Тоя смс...гледах го докат бях в болницатаПървоначално написано от evalongoriq
![]()
Lexynnka
той просто не е участвал в особено (известни) филми.Първоначално написано от insane7
![]()
досега гледах филм и скука.. гледам и тука няма нищо интересни и мисля, че спасението е пак филм..Първоначално написано от L0ST
![]()
а ти ?![]()
аха.. а ти как го откри?Първоначално написано от mArMaLaDkA
![]()