- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Teма за всичко Vol.45
Когато баща ти те пита "Защо те оставям тук, в това село", му кажи, че преследваш форумни принцеси и че това изисква жертви.
и сега пак няма да си разбрал.
заарежи.
Схванах бе!Първоначално написано от mArMaLaDkA
![]()
Той ш ми се изсмее и ще ме остави там![]()
Иначе ти искаш шоколад, аз лите преследвам?![]()
Lexynnka
хелоу... за аватара от дде да знам... питай някое женскоПървоначално написано от Bender
![]()
Lexynnka
Аз мога и деца да искам от теб, тва значи ли, че трябва да ми дадеш?![]()
искам тоблерон(не шоколад, а шоколада на шоколадите), ше си мрънкам и толкова, кво се правиш на герой.![]()
Ми като поискаш ще обмислим варианта и тогава ще ти кажаПървоначално написано от mArMaLaDkA
![]()
![]()
Аз ти казах за тоблерона бре.... ш се разберем след 1 месец![]()
Lexynnka
Айде лека... мога да ти дам номера там на един генерал или пък адмирал беше...ддз.. даде ни го един приятел кгоато рпекарваха колата с невалиден номерПървоначално написано от chefk0
![]()
Lexynnka
оооо как ми се прияде тоблеронннн ;dd бтв в момента съм толкова искренна че ми идва да звънна на едно момче и да му кажа чеее многооооооооооооо го искамммм![]()
и на мен ми се дояде... ако не се прасна след малко до магазина да си купя....Първоначално написано от roshlichka
![]()
Lexynnka
оо, въпросът за децата е толкова далечен... най-малкото ми трябва снимка, че да знам дали ще са хубавички или не.![]()
не ти вярвам, ти си лъжец, але-алехандро.![]()
действайПървоначално написано от roshlichka
Кажи му, че искаш да го скъсаш направо![]()
Спри за момент и го погледни .. Той вижда мен в твоите очи .
аре да не се прасваш, а? колкото малко момчета имаме в раздела, като почнете един по един да се праскате, кво ше стане накрая...Първоначално написано от L0ST
Няма да се праскам... ще ида да си купя нощеска... абе може ид а ме домързиПървоначално написано от mArMaLaDkA
![]()
Lexynnka
Нищо не стаа.. Адито ме заряза.. но поне ся няма да ми е гузно като се чукам с други...Първоначално написано от plamba95
бзк се... дописвам keylogger-a и се каня да го модвам да ми праща паролите на e-maila и същевременно перверзнича с две холандки![]()
при теб?![]()
Lexynnka
гледах филм до ся и тъй като не ми спи малко тука дойдох
споко бре... иам път към сф... обещал съм да ида на гости на кака ми ...Първоначално написано от mArMaLaDkA
![]()
Lexynnka
не е хубаво да ме разочароваш, че имам рожден ден август месец.![]()
Нема бе... даже и плюшено мече ш ти купя за рд-тоПървоначално написано от mArMaLaDkA
![]()
Lexynnka
Мразя плюшки, а и мечето накрая ще си остане за теб, щото за рождения ми ден най-вероятно ще си бъда в Русе.![]()
Мразиш плюшки? ТИ си първото момиче дето ми го казва тва![]()
Lexynnka
Мразя. даже моите оня ден ги махнах от стаята ми, в един чувал и да пътуват.
Се едно... ай няколко тоблерона и ти ш ме почерпиш за рд-то предварително и сички доволни![]()
Lexynnka