- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Teма за всичко Vol.45
не е рекорд бре..рекорда е няколко дена без сън...Първоначално написано от Sibel1990
![]()
Lexynnka
морското свинче дето само викаПървоначално написано от dimitresko
![]()
![]()
Спри за момент и го погледни .. Той вижда мен в твоите очи .
ужс.... аз тей правя когат съм на даскало...Първоначално написано от SonataArctica
![]()
Lexynnka
на мен рекорда ми е да легна в 6 и да стана в 8![]()
"Заблудите също са ценни, но само от време на време. Не всеки тръгнал за Индия е открил Америка."
хмм... рекорди.. лягам в 6 и ставам в 7 за даскалоПървоначално написано от Sibel1990
![]()
Без сън мога да изкарам към 3 дена... ако пък си накупя и redbull мога и повечеНо сед тва ми трябват поне 20 часа да се наспя хубаво..
![]()
Lexynnka
охх.. няправо как издържаш.. аз в 11 сутринта ставам в 2 след обяд пак ми се спи..Първоначално написано от L0ST
![]()
"Заблудите също са ценни, но само от време на време. Не всеки тръгнал за Индия е открил Америка."
Ем то е до навик..... доакт ходе на даскало и на мен ми се спеше след обяд...![]()
Lexynnka
навик? малее.. сигурно от 5години все си така, а?Първоначално написано от L0ST
![]()
![]()
![]()
Аз съм издържал 3 дена и малко без сън... и след тва мнооого сън..сиг 25-30 часа е било... ама тва преди година, тейче ся трява да съм по издръжливПървоначално написано от SonataArctica
![]()
Сибел .. от 7-8 месеца е така...![]()
Lexynnka
Няма торбички бре... Като стана и си тегля един душ и сичко си е супер.... изобщо не ми личи... е зависи все пак колко см спал деПървоначално написано от SonataArctica
![]()
Lexynnka
браво на вас бе..да можех и аз така..
![]()
аз оня ден спах до 10 после от 2 до 6 и вечерта легнах в 12 .. представи си колко часа съм спала и пак ми се спеше..
![]()
![]()
Къв сън ве хора, снощи легнах за първи път от 3 дни...
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
А при мен изобщо не... абе то си личи, че не съм спал, шото се случва да заспя в час...Първоначално написано от SonataArctica
![]()
Lexynnka
няма смисъл от сън... особенно ако си с компанияПървоначално написано от DaemonBoy
![]()
Lexynnka
Аз попринцип спя в-ху раницата (мда, за разлика от повечето тарикати аз ходя с раница на даскалоПървоначално написано от SonataArctica
) ... даскалиците после се сърдят...ама нали поне пазя тишина
![]()
Кво става и кви са тея Паници?![]()
Lexynnka
оО.. обожавам чантата си.. супер е за възглавница..![]()