- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Teма за всичко Vol.45
Същата.... за лаптоп, мека...ама запарва през лятото..Първоначално написано от SonataArctica
Аз я бех взел за лаптопа, но в последствие почнах на даскало да ходя с нея
![]()
Аха, ясно![]()
Lexynnka
Кой подяволите се лакира в даскало..?Първоначално написано от SonataArctica
хмм.. не, те са в отделна чантичка, а и не нося много накива неща в улуще.. не съм и "кифла" .. някои дори и преси носят..Първоначално написано от angel4eto100
![]()
![]()
![]()
"Заблудите също са ценни, но само от време на време. Не всеки тръгнал за Индия е открил Америка."
охх.. в мойта има .. носни кърпи, мокри кърпи, учебници, тетрадки, химикали, които изобщо не пишат, пишещи химикаки, моливи, чертожни инструменти, огледало, гребенче, един гланц за всеки случай, превръзка, некви пищови от 4 години, календарче, понякога и боички ;д ,некви писма, разни джунсжурийки и др. сега не се сещам за всичките..![]()
"Заблудите също са ценни, но само от време на време. Не всеки тръгнал за Индия е открил Америка."
Заебете я тая работа... един път с такава чанта каот ме удариха в главата около окото тей се поду, че все едно янкой ме е билкой зн кво имаше в нея
Айде аз отивам до търново...да си купя нов рутер![]()
Lexynnka
мхм.. на една приятелка й правихме косата така и не заприлича на нищо, момчетата го развалиха, а и по-лошото й счупиха пресата на две..Първоначално написано от SonataArctica
![]()
![]()
оО.. да сетих се още да добавя.. гумички, пергели всичките счупени, слушалки, USB, фибички, ластички, пила, речници и др.Първоначално написано от SonataArctica
![]()
![]()
уважение към пресите..
![]()
![]()
а ти??Първоначално написано от SonataArctica
![]()
наще пък са винаги под чешмата.. правят се на таралежи, фешън гъзарчИта..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ебаси подържаните момчета нашите даже не се решатПървоначално написано от Sibel1990
![]()
не бе, нали безплатно (училището плаща) направо под чешмата..Първоначално написано от angel4eto100
![]()
![]()
![]()
Ам то дай щото е безплатно да се изкъпя там...Първоначално написано от Sibel1990
![]()