- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Teма за всичко Vol.45
Заедно ли се къпят че вече си мисля че учиш в някое гей училище![]()
Добро утро на всички...![]()
I'm just a man,not Superhuman
I'm not Superhuman,someone save me from the hate
I've gotta fight today to live another day...
Speaking my mind today my voice will be heard today.
еми да, къпем са, а когато се изнервим на директора, пускаме лампите да светят, пускаме чешмата да тече и се успояваме..![]()
![]()
Лъчоо, ти затуй оригинален си по-хубав.. не мога да си те представя косата да ти е на вафлички, да имаш супер оформени вежди и фдт по лицето..![]()
![]()
![]()
"Заблудите също са ценни, но само от време на време. Не всеки тръгнал за Индия е открил Америка."
добър вечер..Първоначално написано от iwancho
![]()
"Заблудите също са ценни, но само от време на време. Не всеки тръгнал за Индия е открил Америка."
Ем то и ние така правим ма с шишетата накрая директора ни забрани да влизаме в даскалото...Първоначално написано от Sibel1990
![]()
1.УбаФ сии..Първоначално написано от SonataArctica
2.чудесата на пресата
3.да си чувал случайно за фон дьо тен??
офф.. и при мен така.. правят к'ви ли не глупости забележката е моя..Първоначално написано от SonataArctica
говори едно момче на мен ми викат да мълча, все едно аз имам момчешки глас и мърморя направо се ги спукам..
![]()
![]()
1.Аз никога не греша!!Първоначално написано от SonataArctica
2.да..
3.по-точно прикрива недостатъците..
Ние окъпахме стаятаПървоначално написано от SonataArctica
И само влиза класната в стаята и гледа и стаята и ние сме чисто мокри..няма значение беше забавно
![]()
Ее.. т'ва е супер ся.. един пък се мокрихме с фанта и стените бяха направо ... нз какво дойде госпожата и пита.. всички гледат мен аз гледам онова момче и наказаха негоо..Първоначално написано от SonataArctica
![]()
![]()
![]()
ехх.. тогава беше на мода.. продупвахмне отзаде с пергел и войнаа..Първоначално написано от SonataArctica
![]()
![]()
ленленленченченцее..Първоначално написано от lenito_sf
![]()
![]()