- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Не мога да си сложа снимка на desktopa (windows 7)
не мога да си сложа снимка на десктопа .. ето това ми излиза когато искам да си сложа снимка ..
след като съм си избрала снимка натискам save .. но се връща към главното меню и десктопа ми отново си остава черен ..![]()
А като щракнеш на дадена снимка тя сменя ли се още в момента на маркирането и? Минимизирай прозореца и погледни Desktop изображението дали се сменя, до като щракаш на различните картинки.
не се сменя, аз уголемих прозореца само заради снимката но иначе е на смален и като си избирам примерно снимка ли кво ще е не се сменя .. то нали по принцип като щракнеш на дадена снимка с десен бутон и си избереш set a desktop background се сменя .. но при мен не става ..![]()
Да не би да си с "Windows 7 - Starter Edition", защото сега прочетох, че при него не може да се сменя "background" изображението?
Ако не си, тогава кажи от кога е този проблем?
със windows 7 - ultimate съмпроблема го имам откакто ми сложиха този уиндоус .. тогава за първи път опитах да си сложа снимка и не се полу4и ..
![]()
Пробвай да изтриеш тогава следния файл:Първоначално написано от cvetikaa
След това рестартирай компютъра и пробвай отново!C:\Users\ името на потребителския профил \AppData\Roaming\Microsoft\Windows\Themes\slidesho w.ini
нямам такава папка AppData ..няма я в папката на потребителския акаунт ..
![]()
По принцип тази папка е скрита и за да я видиш, трябва от Windows Explorer да направиш следното:Първоначално написано от cvetikaa
от меню -> "Tools -> Folder Options -> View -> Show hidden files, folders, and drives"
да, намерих папката за което благодаря .. рестартирах и опитах отново както ми каза .. но за съжаление пак нищо не се получава ..![]()
Windows-а активиран ли е правилно? - Може точно от това да е!Първоначално написано от cvetikaa
Има вариант и с промяна малко в регистрите, но ще трябва задължително и "Restore Point" на системата да се направи...
какво означава "Restore Point" че не съм запозната![]()
Точка за въстановяване на системата в случай, че нещо се прецака (копие на регистрите и други важни неща).Първоначално написано от cvetikaa
Едит: Драйвери за видео картата инсталирала ли си?
Еми нормално да не можеш да сложиш картинка на декстопа. Все пак windows 7 е пълен боклук!!!
Най-вероятно не е активиран...
А тва, че е пълен боклук не съм съгласен... работи си доста стабилно, на PC-то кара седмици наред без рестарт, без да бози, да се бави и т.н.... А такава стабилност на хикс пе-то не съм постигал аз
Lexynnka
аз го правя по много лесен начин значи пишеш в гоогле декстоп wallpers даваш на някои саит избираш си картина и десен бутон на картината и даваш задай като фон и готово![]()
windows - а не съм го слагала аз .. и не знам кво са прайли .. аз отначало бях с виста .. и после поисках да ми сложат xp .. но нещо не го приело и сложили 7 ..![]()
ti maj si nova4ka?!Moga da ti pomogna!
izlizali ti takova syob6enie:windows 7
build:
this copy of windows is not genuine
tova zna4i, 4e v serviza sa ti go drypnali ot neta
mowe da si sys starter!i az imam starter i ima sy6iq problem.
tova 6e ti e ot polza:http://www.youtube.com/watch?v=Ez7XYrl4wdg, ima i link
Всички Windows след XP са по-стабилни от XP, но и повече изисквания. Аз оправях 7-цата с една програмка "RemoveWAT".
Не ти е активиран Win-а най-вероятно.
http://thepiratebay.se/torrent/80835..._February_2013