.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Hybrid View

Харесвам момиче,което не е от моя клас...

Здр,
    в момента харесвам едно момиче което не е от моят клас и с което още никога не съм говорил.Все пак понякога я виждам как се заглежда в мен.
    Може да е било случаино и да не е заинтересована в мен,но все пак искам да се опитам да я впечатля.Приятели са ми казвали директно да я попитам,но като ги знам какви са веднага това ще се разнесе из училището,а и самото момиче ще се чувства неодобно пред приятелките и
    Ако някой знае някакъв по сигурен начин как да я впечатля от мен ,моля да пише!

Благодаря предварително!!!

Заглавията на темите трябва да са на кирилица.
    ShtrudeL

Ми ако не се познавате-запознайте се! Говорете си .. просто бъди себе си пред нея.Не е нужно да се правиш на супергерой!
    Oh how I wish to go down with the sun... sleeping,weeping ... with YOU !

Ами то даскалото свърши, някакъв друг контакт освен в училище имате ли ?

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Разговарай с нея.Аз съм бил в подобна ситуация,сутрин се возихме в градския транспорт.Тя ми пазеше място до нея,беше ясно че ще се обвържем.Говорихме си и намирахме общи теми,въпрос на време беше да сме заено.Накрая аз просто я целунах,а тя ми се разтопи в ръцете .Бъди по-смел,не мисли какво ще стане,ако не ти отговори на чувствата.Един път живеем,нетрябва да има неизказани и ненаправени желания.

Ами... освен един лагер организиран от училището(за който незнам дали тя ще идва) няма да се видим...

Нямате ли някоя обща приятелка или приятел? Искай скайпа й от него/нея ..
    Oh how I wish to go down with the sun... sleeping,weeping ... with YOU !

Aми да ,познавам една неина съученичка от 3 години.

Супер фен Аватара на BiGBaDWolF
    Град
    Зелен Свят!
    Напиши и поема... Кви са тия въпроси отиваш и говориш с нея небой се нема да те ухапе ...

ти: Здравей.
    тя: Здрасти.
    ти: Как се казваш?
    тя: ....

Знам, че изглежда трудно. Мога да ти ги напиша буква по буква.
    "I have seen the universe yawning, Where the black planets roll without aim - Where they roll in their horror unheeded, Without knowledge or luster or name."

Сложи пелерина, обуй си бельото над дънките и вдигни колата на директора над главата си. Това ще я впечатли! ...какво ...пропработи при Лоис Лейн...

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Здр!
    Щом се познаваш с нейна приятелка - искай и скайпа, започни да си пишеш с нея и ако има напредък и все още искаш помощ - само пиши!

Оф с тоя скайп.....
    Кажи й здрасти запознайте се и тва е ! Бахти.
    "I have seen the universe yawning, Where the black planets roll without aim - Where they roll in their horror unheeded, Without knowledge or luster or name."

...и аз принципно не подкрепям идеята за скайп,но предвид факта че училщето свърши, аа той не я вижда извън ниго - ще му е трудно да и каже здрасти!

Цитирай Първоначално написано от sLowm0tioN
    Ми ако не се познавате-запознайте се! Говорете си .. просто бъди себе си пред нея.Не е нужно да се правиш на супергерой!
    +1

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си