- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Да флиртувам ли с него или не?
значи сега преди време харесвах едно момче ама нешто не се получи сега от една седмица излизат с нас тои и компанията му и ми е мн хубаво изпраща ме ... и се държи много мило с мене ... но ме притеснява защотото една приятелка ми каза че тои е така с всички момичета и не е сериозен ... но на мене сега ми харесва и не ми харесва ... казват че в началото е така но незнам ... да пофлиртувам ли с него или да зарежа и да не се занимавам
Модерирано заглавие
LadyDi
Първо обърни сериозно внимание на грамотността си.Сама прецени в случая.Аз не го познавам,че да ти кажа какво да сториш.Слушай сърцето какво казва.
Верче, врътни му де.![]()
+1Първоначално написано от GregoryHouse
![]()
![]()
![]()
Сега сериозно.Ами ти си решаваш все пак,от една страна е хубаво ако ти харесва може пък да започнете да се обичете силно,от др може да те използва само,както другите.УСПЕХ![]()
![]()
![]()
Ако наистина го харесваш,пробвай с него!Ако не се получи поне ще си опитала!
Ако е само временно увлечение по-добре е да спреш навреме!
Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!
Първоначално написано от GregoryHouse
![]()
![]()
![]()
Иначе от личен отит ти казвам - ако наистина е такъв женкар, какъвто всички казват, не се занимавай.
сгитнах до Преди време харесвах едно момче от наШТо село и спрЕх
Следвай гласът на сърцето си.![]()