- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Тъжна съм заради моите приятели ;( !?! Дайте ми съвет
Здравейте аз съм на 14 и искам да разкажа моята гадна история ... значи тази година моите най - добри приятелки ми направиха номер, който никога няма май да забравя ... Номерът беше такъв ... Значи те се престориха на едно момче по-голямо от мене, че ме харесва и ми пишеха в скайп често ... и най накрая стана така че ми уредиха фалшива среща ... на която аз естествено се хванах и отидох и той не дойде много ясно и супер ми беше гадно и най накрая разбрах а те нито ми се извиниха нито нищо даже се смяха а това момче дори не ме и познаваше . Всъщност този номер не са го измислили моите приятелки а една друга ... тя поне се извини .... Ми от тогава до сега не мога да го забравя от тогава постоянно съм все едно депресирана е не плача ама като разбрах се разплаках най вече за това че те са ми приятелки и как можаха да постъпят така . Това никога не бях го очаквала и ето че се случи ... Имам чувството че оттогава все съм тъжна и постоянно ми е ТЪПО не ми е забавно както предии ... ;( дали е заради тях незнам ... Но мисля че те никак не са ми истински приятели все някоя от тях ще ме обиди ще ме издразни с нещо .... все номера все глупости 7 години вече ги знам и чак сега осъзнах какви са сега за 8ми няма да съм вече в техния клас но събота и неделя ще съм с тях чудя се още как се водя с тях ... Въпросът ми е дали съм тъжна заради този случай и да се водя ли с тях да ама пък ако не се водя с тях няма да има с кой засега де ???
Съжалявам май темата не е за тук но все пак се надявам да ми отговорите![]()
Не бъди безразличен бъде различен
Просто си последната дупка на кавала, затова си тъжна и самотна. Заеби ги може да се почувстваш по-добре, но няма да станеш по добре. За да станеш по-добре трябва да си зададеш други въпроси, които очевидно сега не те вълнуват.
Вълнуват ме и други много въпроси ако намекваш момчета .... но като съм тъжна и ми е гадно и не ми се мисли изобщо за това
Ми не, не си тъжна. Унизена си, предадена, смазана, оплюта, подведена, разочарована. Най-ужасното възможно чувство.
Да не ти казвам какво заслужават твоите "приятелки". Какво друго, освен болезнена смърт, де.But let it go. Какво е it ли? Желанието да оправиш нещата, да получиш извинение, да отмъстиш, да задълбаеш, да почувстваш, че всичко е наред, гнева, всичко...
С тези хора повече не си имай вземане-даване. Изхвъли ги от живота си.
Много хубаво биха ми се завъртяли нещата, ако отнякъде се запознаеш с това момче, разкажеш му всичко и го запознаеш със шматките. Ще потънат в земята.
Но това е почти невъзможно.![]()
all day... all night... what the fuck?!
Не намеквам момчета. Както казах то ще им дойде време да те вълнуват. Затова и не ги споменах. Това което ти е сега проблема, не се тревожи минава и заминава.Първоначално написано от momichetobe
А и спокойно нямаш чуства към това момче,ти не го познаваш не той ти е писал....Първоначално написано от ScarletBite
Ядосана си унизена,ако бях аз щях да им тегла майните,те не са нищо повече от тебе да ти се подигрват по такъв начин.![]()
![]()
![]()
![]()
Аз мисля че ако се опитвам да им отмъщавам ще подна ниско под тяхното ниво .... Но как да ги зарежа от толкова време се водим .. Ето даже една от моите приятелки какво ми беше написала в скайп когато аз вече много бях се ядосала и щях да спра да се водя с нея :оle 4ovek prosto nemi sa sprori prosto .....pomisli malko poznavame se o6te ot kele6i i sa vodim i sq da mi idva6 i mi vika6 4e ne me barkalo za tebe tva 4e ti vikam i nz ko praq ne zna4i 4e ne me barka za teb i 4e ne te obi4am ii sa6tnost sq ti mi kazva6 4e ne te barka za men ...
Първоначално написано от momichetobe
![]()
егати наглостта...сега ти си воновната,а?според "приятелката" ти етака!
Ако съм на твое място,ако трябва оставам си съвсем сама без нито 1 фр,но с такива приятели...не мерси съм!
Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!
Това не са ти истински прятелки.Не го ли разбра. Зарежи ги.Намери си истински приятелки.За цялата им злоба в сърцето, идва ден и сичко ще им се върне.Споко..
И аз така мисляче всичко ще им се върне .... Ами за сега ще съм лятото с тях, защото иначе ако си седя удома вкъщи сама ще ми е още по-тъпо те да се забавляват а аз да тъпеяя вкъщи
Но аз го разбрах че не са ми истински те даже не са ми изобщо приятели а просто познати .... Струва ми се че сега ако видят тая тема и ще кажат : Ми като така мислиш за кво се водиш с нас ... то е правилно така да ми кажат ама аз няма кво да кажа![]()
Еми намери си тук във форума или във facebook-e нови.зарежи ги тия.Първоначално написано от momichetobe
Сама се буташ между шамарите. И също и ти можеш да им направиш някое гадно номерче.
Ми мислите ли, че като ги зарежа Днес ... Утре ще ми е по-добре . Тогава пък ще се чувствам самотна.
А да я покажа ли тази тема на моите "познати" ??? Да видим какво ще кажат![]()
![]()
Първоначално написано от momichetobe
Не.Няма нужда,според мен. Не мога да разбера кво се влияеш от мнението и от другите хора,които дори не са ти никакви приятелки.Фал
6иви усмивки,коментари зад гърбът ти.На твое място нямаше и минутка повече да ги търпя.По -добре сама, от колкото с такива предателки.Намери си нови , казах ти как е най -лесно.
Ми да аз съм много наивна и се влияя от мнението![]()
![]()
^^ A,това е много лошо,промени го.И аз бях като теб преди години.Но се промених.Иначе аз патих от това.Имаш много да учиш.Първоначално написано от momichetobe
Детски номерца,нормално все пак сте момиченца![]()
Ми даТинейджъри пфф
![]()
Аз съм на 20 ,никаква тиин.не съм.Първоначално написано от momichetobe
![]()
Ми според мене след като мина пубертета и няма да имам такива проблеми според мен ...е то тогава други ще имам![]()
![]()
![]()
![]()
Достатъчно е да пуснеш темата си в един раздел.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last