.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 46 от общо 46
    Супер фен Аватара на WaterLilly
    Shit happens. Нужно ли е да драматизираш толкова заради шега?

Голям фен Аватара на m0n4yyy
    Град
    .. сухо море .. :P
    Цитирай Първоначално написано от momichetobe
    Но как да го забравя много искам да го забравя този случай и отново да съм весела и щастлива и пак да се водя с тях, но те да се държат по - добре с мене
    Просто ги зарежи .. няма смисъл.

Зарежи ги.Догодина ще си намериш нови приятели.

Мега фен Аватара на ameli
    Прочетох в поста ти май, че в събота (?!) ще излизате - ти и 'приятелките ти' Кажи им в еди-колко си часа ще си еди-къде си, за да се срещнете, а недей да ходиш. Да видят какво е да те карат да чакаш А за напред не си губи времето с тях, ще си намериш други, истински приятелки
    http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук

Град
    България
    WaterLilly
    ако ти си го преживяла ще видиш какво е . Да нужно е да драматизиръм. На тебе като не са ти правили номера .. Аз преди тази шега ги смятах за приятели но все пак....
    Не бъди безразличен бъде различен

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Въобще какво се замисляш? Естествено, че не са ти приятелки тези патки.
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Цитирай Първоначално написано от Jumbie483
    Много тъп начин на мислене имаш. Не си могла да ги зарежеш, защото се знаете от толкова време - пълни глупости. Ако ти харесва да се движиш с хора, които те използват, подиграват ти се и явно не те оценяват както трябва, то тогава бих сметнала мнението ти за правилно.
    Запознай се с нови ходи, потърси си други приятели, излизай повече..
    То е ясно, че ще ти е винаги тъжно, след като си в тази компания. Я, намери хора, които ще те ценят и няма да ти се подиграват и после да видим дали няма да ти е по-добре.
    Не се чувствай задължена да си със сегашните, само защото се познавате дълго време!
    ++++
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Божеееееееее чудя ти се как не са ти противни тия момичета и аз имах една "приятелка " която ми правеше други номера, но сега не движа с нея .. много рядко да излезнем някъде и то не сами .. пишем си по скайп, контактуваме, но не й споделям вече нищо, говорим общи теми .. Толкова ли нямаш други приятелки та точно с тях да си през лятото

Само не разбрах като са ти напрайли тоя така наречен гаден номер защо лятото ще си дружиш пак с тях !? Да не би да е, защото си мислиш, че като ги зарежеш и ще останеш без приятели? .. Та и аз да се изкажа като другите Зарежи ги.. не са ти никакви приятелки. А в 8 клас ще се запознаеш с нови хора ..
    "A world without music is Like a world without oxygen"-Andre Tanneberger(ATB)

Град
    България
    Ми да явно няма да имам с кой друг да се водя ... Защото другите ми приятелки не излизат много те само вкъщи си седят пред компютъра а аз обичам да излизам .... Пък и нали знаете "Времето ликува" Не съм казала че съм им простила аз никога няма да им простя ...само казвам

Значи на тях може да не им пука, че сте от доста време заедно и да ти правят гадни номерца, а на теб трябва да ти пука, че сте заедно от много време и да не можеш да ги зебеш именно заради това време?! ? Доста странно мислене имаш.. Замисли се и виж, че ти си си в правото да се даржиш както си поискаш.
    ★Не искам да си силен, искам да си слаб! Искам да залагаш всичко и да си валат!!★
    ♥LIL WAYNE♥

Град
    България
    Благодаря за отговорите ви !!! Ще видим какво ще става за напред ...

Град
    България
    Но пишете и още мнения

Повече от фен
    Имах една приятелка до 7 клас обаче тя беше супер нечестна с мен и въобще ме беше излъгала за нещо, което за мен беше супер важно и тя знаеше, че го смятам за важно и ме излъга. Но понеже ние бяхме четири и до края на годината разговарях с нея, но този човек просто не значеше нищо за мен и не й се доверявах, както преди. След 7 клас спрях да се виждам с нея, спрях да й говоря и не сме се чували от тогава. С другите две (както споменах, бяхме четири) се виждаме често, а едната даже каза, че и тя вече не общува с моята бивша приятелка, защото се е много променила и надула.
    Моят съвет е: Просто спри да говориш и да се виждаш с тях. Ако се срещнете някъде, казваш едно "Здрасти" на разминаване и това е. И ги слагаш в графа "Познати, на които не мога да се доверя" и толкова.

Еми за да не си тъжна се опитай да си намериш нови приятели не е толкова сложно. Освен това се опитай да си хванеш гадже, ако успееш съм убеден, че няма вече да изпитваш тъга и между другото незнам как може да тъжиш за такива"приятели" ако бях на твое място ги заебавам и продължавам напред . Успех \/

Махай ги,не струват

Лелее какви приятелки..Зарежи ги ,намери си нова компания,не ти трябват такива хора!Освен това тази година ще имаш нов клас и ще си намериш по-добри приятелки.
    Най-хубавите неща в живота ни се случват тогава,когато най-малко очакваме.

тея твоите приятелки пиклички си падат май зарежи ги или им го върни по по-гаден начин въпреки че едва ли си заслужава за някви детоо не знаят какво да правят с свободното си време

Мега фен Аватара на GD
    Град
    Варна морето сините вълни
    Аз лично ако съм на твое място и така постъпат с мен не бих ги погледнал повече и не ме интересува от колко време са ми приятели и т.н. Зарежи ги както казват някои и не си заслужава ти да е страдаш. И ще си намериш други приятелки недей да се отчайваш.

Прекалено навътре взимаш нещата
    Да, верно, че ти направили номер и гадно, защото сте били приятелки.. ама все пак...Има и такива .. не е кой знае какво.Да не ти пука за тях.Защо не накараш тея другите ти познати да излязат с теб вместо да киснат пред компа ?
    "A world without music is Like a world without oxygen"-Andre Tanneberger(ATB)

Град
    България
    Ем другите няма да излязат заради много причини ... ама както и да е ... Хубави мнения

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си